Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.10.2010, 10:57:18
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de wassabi Vezi mesajul
stim asta cu totii. ce semnalam eu este atitudinea dura, inflexibila a celor care spun aici ca sunt crestini ortodocsi. ce semnalez eu este ca majoritatea crestinilor ortodocsi de pe acest forum sunt oameni care nu au mare legatura cu invatatura lui Isus ci sunt aici doar pt A AFISA o atitudine de crestin, evident asa cum o inteleg ei. ei inteleg ca a fi crestin inseamna a te duce la biserica, a tine canoane, post etc uitand insa ca a fi crestin inseamna, inainte de toate, sa arati iubire aproapelui. cum pot acesti oameni sa se declare crestini cand ei iau piatra si arunca, CU MARE BUCURIE, ori de cate ori au ocazia. De ce o fac cu mare bucurie? Pt ca, cred ei, prin comparatia cu acel pacatos ei se simt mai buni, se simt superiori, uitand, iarasi, esenta crestinismului: umilinta, lipsa mandriei, iubirea aproapelui. eu sunt dezamagit de cei mai multi dintre crestini ortodocsii mei, oameni care se calca in picioare si isi vb urat unul altuia ca sa atinga moastele unui sfant. am fost in biserica cu copilul meu cand acesta era mic (2 ani jumate) si pt acesta nu era linistit si tacut (era copil) mi s-a spus sa ies afara cu copilul in biserica. astia sunt crestinii ortodocsi care se erijeaza aici in judecatori si sfinti, sunt oameni care cred ca mantuirea n-ajunge pt toata lumea si simt nevoia sa se bata pentru ea. cel mai grav este ca nici preotii nu insista sa schimbe oamenii de aceasta abordare.
Nu sunt toti asa,insa exista si aceasta categorie.Eu am vazut preoti care ii certau pe acesti oameni.
Tin minte ca in biserica de la Cotmeana,cand parintele a facut asta,abia se mai sufla acolo,aveai impresia ca patrundea cu privirea in adancul sufletelor noastre si chiar cred ca asa era,fiecare se facuse mic miiic si nici unul nu mai ridica ochii din pamant,vocea parintelui si mai ales adevarul care il spunea te faceau sa te cutremuri.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Viitorul meu sot si prietena mea eudiana Nunta 67 11.06.2011 02:33:24
prietena penticostala ionell Generalitati 26 17.11.2010 10:35:27
prietena mea nu este fecioara livadarufelix Nunta 184 11.08.2010 20:47:30
ajutati-ma, sa ajut o prietena! maria_aura Secte si culte 37 12.03.2010 20:26:33