![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
e adventist...si tocmai a revenit dupa o banare pe acest forum. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Aha, deci deci adevarul este in Sfanta Scriptura ,dialogul poate solutiona problematica aflarii lui,iar cei ca mine nu fac decat sa dezimformeze Adevarul.La acesta ultima idee lamuriti-ma mai bine.
|
|||
|
|||
![]()
Păi mai bine judecați dvs. Cum îi numiți pe cei care încalcă învățătura lui Hristos și practica apostolilor?
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa judec eu,dar mai intai sa va spun cum ii numesc pe cei care incalca invatatura lui Hristos si a sfintilor apostoli,Biserica ii numeste eretici,eu ii numesc doar suflete care il cauta pe Dumnezeu altfel si spirite razvratite care inca sunt oarbe si surde la adevarul cel mai bine revelat,dar totusi cautarea trebuie facuta de oricine ,si eu ii consider frati pe toti indiferent de aparteneta lor .
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca sa fiu mai concret, ma voi lega de un singur aspect: conditiile botezului crestin, despre care ne-au invatat Mantuitorul si Sfintii Apostoli. De ce propovaduiti nerespectarea acestor conditii? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bine măcar că n-am spus-o eu... |
|
|||
|
|||
![]()
Domnule tricesimusquintus, in postarea pe care tocmai mi-ati comentat-o eu nu ma refeream la botez.Dvs. m-ati intrebat cum ii numes eu pe cei care incalca invatatura lui Hristos si a sf.apostoli,si eu v-am raspuns.Ce ati facut dvs mi-ati luat un citat din postarera anterioara si l-ati asociat cu unele din postarea ultima a mea si ce a iesit numai dvs puteti sa stiti ca eu nu inteleg ce vreti sa sustineti.Am intele totusi ca afirmati ca eu ii numesc ,,razvratiti'' si ,,suflete oarbe si surde ''pe parintii care sustin,,ca botezul trebie facut la nasterea pruncului''.Dar eu nu am afirmat asta,nu va suparati ,dar cum ati ajuns la concluzia asta?
|
|||
|
|||
![]()
Draga ,strainul777,nu sunt un razvratit si sunt de acord cu botezul ortodox, botezul crestin la orice varsta este valabil daca este facut ,,In numele Tatalui,al Fiului si al Sfantului Duh .AMIN
|
|||
|
|||
![]()
Sa inteleg ca sunteti de acord si cu botezul celor care nu au credinta (ex: bebelusii)? Daca da, inseamna ca nesocotiti conditiile botezului crestin, lasate de Matuitorul si Sfintii Sai Apostoli.
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca tu crezi ca a boteza un prunc inseamna a nesocoti pe Iisus Hristos,atunci ce sa mai vorbim de urmatoarele chestiuni:a neglija preotia lasata de Hristos prin apostolli, a parasi Biserica intemeiata de EL,a nu cinsti pe Maica SA,a nu cinsti Sfanta Cruce,a nesocotii sfintele taine si a le reduce la simboluri,a elimina arhieria<episcopii>,si mulkte altele pe care cei de dupa reforma le-au exclus.Si acum voi tot atacati faptul ca Biserica Ortodoxa boteaza pruncii,asa nu se poate ajunge la ,,o turma si nu pastor'' nici la unitate si intelegere.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Arsenie Boca si Sfanta Taina a botezului | alynna | Biserica Ortodoxa Romana | 22 | 10.05.2013 08:28:51 |
Care este sensul Botezului Domnului? | Florin-Ionut | Botezul | 33 | 07.01.2013 15:38:30 |
Taina Botezului in cadrul Sfintei Liturghi | georgeval | Botezul | 22 | 21.02.2012 23:08:48 |
Taina Botezului în Filocalie | NECTARIE | Botezul | 6 | 23.11.2011 15:34:34 |
|