![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Totusi daca luam asa lucrurile atunci ce vom raspunde la ,,De va pofti cineva o femeie a si facut adulter in inima lui''.Deci puritatea ,din cate am inteles din aceste discutii ar fi una trupeasca si una sufleteasca.Dar oare aici nu se poate aplica ,,de va fi ochiul tau curat tot trupul tau va fi curat'',caci nu poti fi curat spiritual daca nu esti curat sufleteste si invers.Dar eu mai bine as zice ,,Pacatele tineretii mele nu le pomenii Doamne'',caci noi cei tineri gustam sau ne luptam sa nu gustam din dulcile fructe ale placerii spinoase care ne inrobeste,si rog pe cei maturi sa-si aduca aminte de tumultul vietii tineresti si sa ne ierte pentru incapacitatea noastra de a sintetiza si aplica corect sfaturile celor experimentati.
|
|||
|
|||
![]()
cauta alta sefu'. aia e curva :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Poate fi pocaita, iertata, impartasita, insa eu nu as dori-o pe post de sotie si mama a copiilor mei. Pt avortul unuia platesc si ceilalti copii.., pe care eventual i-ar avea. Sau cum sa ma incurc cu o femeie sterila din pricina avortului sau bolilor venerice ?
Cum sa intru eu in biserica pt Taina Cununiei, cand ea deja a mai fost acolo o data si s-a mai jurat o data ca "si la bine si la rau" , dar geaba ? Nu as judeca-o pe aceasta femeie, dar n-as dori-o in viata mea.. Este valabil si pt barbati ... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai eu nu-i judec, sunt gata sa-i iubesc cu cele ale lor, insa nu sunt crestin ca sa-i bag in pat .
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Multe din aceste persoane nu se pocaiesc ca Maria Egipteanca ! Mai vor o "runda" sau mai multe ! |
|
|||
|
|||
![]()
Domnul respectiv se framanta ca prietena lui nu mai e virgina.
Dar am si eu o intrebare, mai apreciaza cineva asta? Marea majoritate a barbatilor vor convietuire inainte de casatorie... Doar cativa care mai respecta poruncile se pazesc de asta, foarte rari. Asa probabil si dra respectiva, a cedat in speranta unui viitor impreuna cu un baiat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu trebuiesc stigmatizati, dar nici bagati in pat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fiecare alege cum considera. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Viitorul meu sot si prietena mea | eudiana | Nunta | 67 | 11.06.2011 02:33:24 |
prietena penticostala | ionell | Generalitati | 26 | 17.11.2010 10:35:27 |
prietena mea nu este fecioara | livadarufelix | Nunta | 184 | 11.08.2010 20:47:30 |
ajutati-ma, sa ajut o prietena! | maria_aura | Secte si culte | 37 | 12.03.2010 20:26:33 |
|