Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.10.2010, 19:01:07
cristiana21 cristiana21 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 25.10.2010
Locație: franta
Religia: Ortodox
Implicit

mie nu mi e frica de motive ci de faptul ca va incerca sa plateasca judecatorul. iar la noi, cand e vorba de bani totul e posibil, apar acte noi in dosar, dispar acte din dosar, lucruri reale nu sunt luate in considerare si asa mai departe... va spun din ce am trait pana acum. numai Dumnezeu ma poate ajuta sa trec peste asta si doar o minune .
am trait momente cumplite, am fost tare descurajata, am crezut ca daca esti corect si daca esti impaciuitor si bland rezolvi orice ; mereu am crezut ca cu inima deschisa si curata poti invinge orice; si am fost zdrobita ca un gandac. am vrut un divort bland, fara sa l blamez sau sa l fac sa se simta prost, fara sa l atac si fara sa spun nimic din ce am suferit si din ce am trait in toti anii astia, fara sa l reduc ca barbat. insa tot ce am obtinut a fost ca el sa ma faca praf, sa ma acuze de lucruri care m au ranit profund si sa se ia de calitatea mea de mama . iar eu, am fost un copil fara mama , si pt ca mi a lipsit atat de mult acest lucru am incercat sa dau copiilor mei tot ceeea ce mi a lipsit mie si nu a contat ca eram obosita sau trista sau cu dureri , tot ce conta pt mine era ca lor sa nu le lipsesca nimic, sa fiu langa ei , sa pot sa le dau toata caldura mea si toata dragostea mea si sa i pot privi cum dorm linistiti si senini .
ei sunt viata mea, ma doare sufletul si mi i greu si tot ce mi a ramas este sa sper ca Dumnezeu ma va ajuta sa am copilasii langa mine.

tare va multumesc, toate mesajele acestea m au incurajat, m au linistit si fiecare sfat e binevenit.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Mama Ivanacristescu Intrebari utilizatori 3 29.08.2012 21:55:46
Tu, mama! Rodica50 Generalitati 20 08.03.2012 23:41:14
Mama Carmen FUNIERU Calugarul 7 01.02.2011 21:01:08
O MAMA mariana_m. Generalitati 36 07.05.2010 18:32:40