![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Acum, na ! Nu a spus nimeni ca ar fi vorba de habotnicii ortodocsi sau de alta religie .
Daca este sa ma gandesc la grozaviile facute de musulmani, la atrocitatile facute de secta aceia care a provocat cea mai mare sinucidere in masa din lume, daca este sa ma gandesc la secta Aum din Japonia...eu, i-as impusca ! La ortodocsi habotnicia se manifesta cumva altfel, este mai cu perdea, ea determina o sinucidere mai lenta, o ucidere de suflete mai subtila , o influienta asupra celorlalti in timp, isi exprima rautatea, prostia si lipsa de etica ( fiindca despre acest amestec este vorba ) intr-o maniera mai legitima, mai cosmetizata cu " smerenie " ... Nu poate exista Dumnezeu in acest amestec, nu are cum, ADEVARUL nu se mocirleste nici cu toate interpretarile si filozofiile inventate despre credinta. Pe acestia nu ii impusc, doar ii ignor , dar daca ma calca pe bombeuri, s-ar putea sa ma razgandesc in priviinta indulgentei .( tocmai ma hartuieste un individ " credincios pana peste poate ", pe mp , il intereseaza in mod deosebit daca eu pazesc porunca nu stiu cui , de-a nu avea viata intima cu sotul meu decat in interes de procreere, caci " asa cere Domnul " ...).
" Nu suntem prizonierii propriului destin, suntem prizonierii propriei minti " Last edited by ory; 26.10.2010 at 20:23:35. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum ne comportam la Sf Liturghie? | danyel | Sfanta Liturghie | 28 | 05.02.2013 21:33:11 |
Sfaturi practice in Biserica: Cum ne comportam fata de celalalt? | NECTARIE | Tinuta in Biserica | 1 | 03.07.2011 15:50:49 |
|