![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Subscriu din toata inima.
|
|
|||
|
|||
![]()
Iti recomand cartea unui calugar franciscan de-al vostru:
Prea Sfintitul Pavel de Ballester, Episcop de Nazianz "Convertirea mea la Ortodoxie" (marturia unui calugar franciscan) Iti recomand pe aceasta pentru ca este foarte putin de citit si la obiect plus foarte multe referinte bibliografice. Daca ai minte si vointa libera, fii curajos, la urma urmei, nu-ti spun sa citesti "Bhagavad Gita" :-) Poate ai curajul, ca fiinta rationala ce esti, sa-ti pui niste intrebari. Te pot directiona mai usor catre raspunsuri, bunica mea a fost catolica. Eu am zis, nu am dat cu paru' :-) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai eu sunt convertit de la ortodoxie la catolicism... Chiar asa crezi ca vreau sa sar dintr-o barca in alta si iarasi inapoi?! |
|
|||
|
|||
![]()
Parca spuneati ca erati mai mult ateu inainte... deci nu v-ati convertit de la ortodoxie, pe care nu o cunosteati. Daca ati fi cunoscut ortodoxia in care v-ati botezat, nu ati fi plecat. Dar asa, nu stiti ce ati lasat.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Spalare pacate prin suferinta sau prin facere de bine | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 09.09.2011 13:09:26 |
Ceva suspect in undele de radio ale Brasovului! | colaps3 | Generalitati | 12 | 01.02.2011 12:49:28 |
Socant - Controlul mintii utilizand undele biometrice | razvan.mn | Resurse ortodoxe on-line | 23 | 27.09.2010 15:36:47 |
Rugaciunea mintii | DanielaTM | Rugaciuni | 3 | 21.08.2009 15:26:14 |
|