![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
L-am descoperit pe Sf. Nectarie in urma cu 2 saptamani.Intre timp, soft-ul pe care il folosesc la serviciu s-a stricat si aveam mare nevoie de el, fetita mea s-a imbolnavit (tusea f.f. rau) , situatia financiara este foarte grea, din cauza salariilor f. mici.I-am rugat pe Sf. Nectarie, Sf.Mina, Sf. Arhangheli Mihail Si Gavril, Sf. Fanurie, Sf. Nicolae, Sf. Cuv. Parascheva ,Bunul Dumnezeu, Maica Domnului sa ma ajute.Nu sunt multumita de actualul loc de munca si doream sa-mi gasesc alt serviciu.Ajutorul nu a intarziat sa apara: softul de la serviciu a fost reparat rapid, fetitei mele ii este mult mai bine, am primit o oferta pt. un nou loc de munca mult mai bun si aseara am castigat 150 ron la Loto.Le multumesc din suflet sfintilor mei dragi , Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului, ca m-au ascultat, m-au ajutat , cu toate ca nu meritam........Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Am auzit de sfantul nectarie in urma cu aproape trei ani dar nu se stiau prea multe despre el, sau cel putin eu nu stiam nimic. La una din bisericile de cartier din iasi, unde eram studenta, a fost adusa o particica din sfintele moaste ale sfantului.
Am primit ajutor de la sf. nectarie, de la Maica Domnului de f multe ori. Dupa ce ne-am rugat si am citit acatistul sf. nectarie am reusit sa ne luam casa si sa avem servicii in aceste vremuri in care toata lumea sufera. Atunci cand ne asteptam mai putin am ramas insarcinata cu a doua fetita. A fost o sarcina si o nastere destul de grea, dar mai greu a fost cand am fost diagnosticata cu melanom malign, (o forma destul de avansata de cancer de piele)la o saptamana dupa ce am nascut. As minti daca as spune ca in acele momente nu am deznadajduit si nu am mai avut nici puterea dar nici vointa de a ma ruga. II voi multumi mereu lui Dumnezeu pt sotul pe care mi l-a dat pentru ca la insistentele lui am inceput cu greu sa ma rog si apoi chir o faceam de placere, iar ajutorul nu a intarziat sa apara. Am plecat pt operatie de la botosani la iasi cu gandul ca vom fi ajutati sa ajungem la un chirurg bun prin niste cunostinte, care in imp ce noi mergeam spre iasi ne-a anuntat ca nu ne mai poate ajuta. Atunci cand eram siguri ca nu poate fi nimic bun in asta ne-a fost recomnadat un alt medic care chiar a facut treaba foarte buna. Un medic cu suflet mare care chiar mi-a spus ca a facut ce i-a stat in putinta dar mai tin si de ajutorul dat de Dumnezeu. Chiar daca din punct de vedere medical inca nu ma pot considera vindecata eu ma simt bine la 8 luni de la operatie si sunt convinsa ca daca Dumnezeu va vrea sa imi cresc fetele asa va fi. Asa am ajuns sa cred ca uneori raul cel mai rfau se poate transforma in bine si la fel spun ca nu stim noi ce e binele de fapt. E greu uneori sa citesc un acatist zilnic dar incerc pe cat posibil sa fac acest lucru cat mai des cu putinta. Am citit in ultimul timp multe minuni savarsite de sfantul nectarie si parca credinta mea se in tareste si mai tare, mai ales ca atunci cand citesc acatistul sfantului nectarie simt o mare protectie asupra mea. Am scris aceste randuri pt ca stiu ca e bine sa spui si altora atunci cand primesti astfel de ajutor dar si in speranta ca unii care nu sunt convinsi de credinta lor vor da peste aceste randuri si se vor convinge de puterea rugaciunii. cel mai mult imi doresc sa pot convinge un om sanatos ca fara ajutorul Lui Dumnezeu nu reusim sa facem nimic, totul ii datoram Lui. Ar fi foarte multe de spus..... Multa sanatate la toata lumea. Doamne Ajuta. |
|
|||
|
|||
![]()
De ce?
Pana la urma cele intamplate nu sunt deloc minuni. A venit cineva care se pricepe si a reparat softul de care oricum nu va mai avea nevoie pe viitor plecand la un job mai bun. Tusea daca e cauzata de o raceala dureaza 7 zile dupa cum spune o vorba din popor. Iar castigul la loto e cel putin bizar ca e trecut la capitolul minuni din moment ce crestinii hardcore de p-aci condamna la greu jocurile de noroc. Ca sa nu mai intreb cati bani cheltuise persoana in prealabil jucand la loto. 150 ron e o suma relativ mica. Cat despre situatia financiara grea, mi se pare ciudat ca sfintii minunati sa salveze cateva persoane cand trecem printr-o astfel de criza. De parca nu s-a mai pomenit sa existe oferte mai bune si doar pentru ca in disperare apelezi la niste sfinti ti se rezolva problemele. |
|
||||
|
||||
![]()
Ai2, pentru ca ii tulburi pe multi nu iti va fi bine. de ce intri mereu pe acest forum daca nu crezi? de ce te atrage asa de mult? Il cauti pe Dumnezeu. nu Il gasesti aici...
|
|||
|
|||
![]()
Tocmai ca de cand gandesc tulburator pentru unii imi este mult mai bine decat in perioada credincioasa. Ca n-o sa-mi fie bine pe forum asta stiu si mi-am asumat acest risc inca de cand am intrat. Iar apele sunt destul de tulburi si fara mine cat timp unii cred ca e o minune faptul ca au castigat la Loto. Eu doar scot in evidenta mentalitatile usor de satisfacut de intamplari banale. Si daca tot gresesc, adu niste argumente si lasa amenintarile si speculatiile.
|
|
|||
|
|||
![]()
Verisoara mamei mele urma sa fie programata la operatie la coloana peste 4 saptamini cand venea medicul din concediu.
Avea dureri groaznice si lua calmante si antiinflamatoare. Cand mergea ii era foarte rau. I-am dat ulei de la candela sfantului Nectarie si s-a uns timp de o luna ,perioada in care durerile au inceput sa se diminueze. Acum tot mai are dureri ,dar mult mai slabe si poate sa isi desfasoare activitataile zilnice in mod normal fara sa ma ia medicamente. Cu adevarat minunat este ajutorul sfantului si ii multumesc si de aceasta data. Doamne ajuta ! |
|
|||
|
|||
![]()
Mirul este Sfant,este minunat.Si pe mine mirul lui imi da putere,imi da credinta mai multa,imi da ameliorare la suferinta care am simtit-o si inca o simt!!!!!
Sf.Ierarhe NECTARIE iarta-ma si nu inceta a te ruga pentru mine si pentru toti ca sa mai scapam de pacate si de suferinta dandu-ne credinta si putere!!!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++ |
|
||||
|
||||
![]()
Căutând logica, ignorăm și pierdem ajutorul minunat al sfinților.
|
|
||||
|
||||
![]()
La multi ani, sfinte nectarie.
ana |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
minunile de azi | florintoro | Intamplari adevarate | 6 | 15.08.2021 00:03:20 |
minunile sf. nectarie | cosmin_82 | Intamplari adevarate | 140 | 17.04.2020 05:26:54 |
Minunile lui Iisus | Florin Liviu | Generalitati | 24 | 21.01.2011 21:47:33 |
|