Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.10.2010, 23:45:45
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Dacă până la 60 de ani ești nevătămătă , apăi să ști că și-n următorii 25-30 de ani vei fi la fel ! ( nu pot să pun emoționul pt. că am intrat la ora asta pe mobil , și nu mere ) ! Scuze, dar nici atâta secretomanie nu-i bună , mai ales la cel ce are nădejde doar în Dumnezeu. Am mai vorbit noi de treaba asta , și apoi ți-o spun pe aia dreaptă, cu toți cu care m-am întâlnit de pe forum , m-am îmbrățișat și ne-am simțit minunat, indiferent de polemicile sau opinile de aici . Așa că cel ce spune că e X si de fapt e Y , e complet aiurea și efctiv nu accept așa ceva . De aici îți dai seama de seriozitatea cuiva și de câte fețe are ! Asta e părerea mea, mi-o susțin și o semnez:Cristian Ștefan . Na !
Esti off-topic. La stiri este un topic special... care este intitulat: "Sa ne cunoastem".
Reply With Quote
Vechi 27.10.2010, 23:56:24
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Esti off-topic. La stiri este un topic special... care este intitulat: "Sa ne cunoastem".
Știam că sunt off , spre offul tău și celor apropiați ție ! Îmi permit să fiu off ( Na ! ) . Am văzut imediat readucerea topicului în actualitate ! Am și scris ceva, cuiva !
Vechi 28.10.2010, 00:06:25
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Știam că sunt off , spre offul tău și celor apropiați ție ! Îmi permit să fiu off ( Na ! ) . Am văzut imediat readucerea topicului în actualitate ! Am și scris ceva, cuiva !
Stiiiu, ca doar ne cunoastem...
Reply With Quote
Vechi 28.10.2010, 00:39:13
Miha-anca
Guest

Implicit

ancah
Guest

Acesta este fostul meu cont, care la solicitarea mea a fost inchis.

In caz de banare scrie "Banned".
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Biserica ortodoxa marturiseste ca impreunarea din casatorie este foarte curata! mihailt Nunta 23 02.11.2010 21:03:03
permis biometric cosmin95 Generalitati 8 30.08.2009 16:11:12