Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.10.2010, 00:28:03
claudiutomsa claudiutomsa is offline
Member

Data înregistrării: 25.01.2009
Locație: bistrita
Religia: Ortodox
Implicit Rugaciunea Arhimandritului Sofronie

Arhimandritul Sofronie)
“Doamne, dă-mi puterea să primesc cu suflet liniștit tot ce-mi va aduce ziua de mâine!
Dă-mi puterea să mă las cu totul în Voia Ta cea sfântă și în fiecare clipă să stai în preajma mea și întărește-mă!
Orice veste va aduce ziua de mâine, bună sau rea, învață-mă să o primesc cu inima împăcată și cu încredințarea neclintită că Voința Ta stă asupra tuturora.
Fie ca, în tot ce fac și în tot ce spun, Voia Ta să-mi stăpânească cugetul și simțirea; iar când asupra mea vor veni împrejurări neașteptate, ajută-mă să le împlinesc, dupa Voia Ta.
Dă-mi puterea să lucrez cu tărie și cu înțelepciune, fără să stânjenesc sau să amărăsc pe aproapele meu!
Ajută-mă, Doamne, să pot duce povara zilei de mâine, cu toate câte le va aduce ea! Strunește-mi voința și învață-mă să mă rog, să sper, să cred, să îndur, să iubesc și să iert! Iar când mă rog, fie ca Tu Însuți să fii Cel ce se roagă în mine.”
AMIN

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu ! + ( rugaciuni ce au miscat sufletul nostru ) cristiboss56 Rugaciuni 592 14.11.2022 14:08:21
sufletul nostru ANDREEA-CRISTINA momosica Umanitare 0 23.09.2011 01:01:51
Ce se intampla cu sufletul nostru ? anisoara Generalitati 108 14.05.2011 16:57:10
Poze pentru sufletul nostru cozia Pictura si Sculptura Bisericeasca 3 08.01.2010 06:35:38
Despre sufletul nostru patinina34 Generalitati 31 10.03.2009 21:32:57