![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu nu indraznesc sa o iau decat dimineata, pe nemancate, odata cu Anafura. Cu Aghiasma Mica mai stropesc uneori si prin casa. "La vreme" inseamna dupa cum stabileste fiecare cu duhovnicul lui. Eu gandesc ca e bine cat mai des. Da, "pregatirea" este ceva continuu, dupa cum bine zici: post cat mai des, rugaciune cat mai multa, citire din carti sfinte, etc. Fata de pregatirea continua a crestinului, pentru Impartasanie este nevoie de post (minim o zi) si Spovedanie. Postul poate fi tinut si el neincetat, daca Domnul da crestinului acest har, iar duhovnicul binecuvinteaza si el. P.S. Ar fi bine sa nu schimbam cursul topicului. :)
"Va spun ca pentru orice cuvant desert, pe care-l vor rosti, oamenii vor da socoteala in ziua judecatii." (Matei 12,36) Last edited by windorin; 28.10.2010 at 14:37:30. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciunea lumanarilor aprins | ancah | Rugaciuni | 27 | 16.06.2011 17:35:55 |
Aprinderea lumanarilor in biserici | alikmi | Sfanta Liturghie | 10 | 15.02.2011 17:02:25 |
Memorialul international al lumanarilor aprinse | ancah | Generalitati | 2 | 21.05.2007 18:57:31 |
despre aprinsul lumanarilor | Annamarria | Rugaciuni | 8 | 05.01.2007 19:10:48 |
|