![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
"Despre inselare" o carte minunata care ne invata sa nu cadem in cursa vrajmasului ,crezand ca le facem pe cele bune ,sa traim o ortodoxie de mijloc.
Scrie si despre habotnicie si depre multe altele si se poate lua si de pe net ,de unde de alfel am citit-o si eu. Este pentru cine vrea sa o listeze chiar pe crestinortodox. Doamne ajuta ! IonIon e posibil sa aiba dreptate ,citeam despre par.Nicodim Mandita ca a avut mult de luptat si de adus la ortodoxie cu cei trecuti la sectanti in satele din Ardeal . La fel ,am citit o carte despre par.Dometie ,duhovnic la man.Rameti ,in Apuseni ,cat a mai luptat cu sectele si parintele Arsenie Praja tot de la acea manastire. Nu stiu de ce in Ardeal sectele au trecere mai mare ,poate pentru ca acolo se pune mai mare accent pe viata materiala ,pe avere? |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfantul Ignatie Briancianinov, Rugaciune la necazuri si suparari | George.m | Rugaciuni | 1 | 23.01.2011 16:04:25 |
Fuge de lumina, dar nu poate trai fara ea. Ce-i? | amatyyy | Generalitati | 5 | 20.11.2009 00:34:06 |
Sf. Ignatie Briancianinov "Nu vorbi despre cresti- | razvan_m | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 10 | 09.04.2008 22:50:42 |
Sfantul Ignatie Briancianinov | eusiatat | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 02.05.2007 00:12:41 |
Sfantul Ignatie Briancianinov | antiecumenism | Despre Biserica Ortodoxa in general | 11 | 24.12.2006 22:41:00 |
|