![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In ceea ce priveste banutii, inca mai are nevoie, cel putin pentru drum si mancare. Cei, care au posibiltatea, sunt bineveniti! |
|
|||
|
|||
![]()
As vrea sa va dau o veste buna: in numarul din 3 sau 10 decembrie a.c. va aparea un articol despre poetul Nicolae Zidaru, caruia i se vor publica 2, 3 sau chiar 4 poezii, in functie de spatiu, in revista Formula AS.
Va rog, nu pierdeti ocazia sa le cititi. Sper sa gasesc si eu o revista, pe care sa iau autograf de la poetul nostru din Sinaia. Chiar si numai pentru faptul, ca atrage atentia asupra orasului Sinaia, ar trebui ca Primaria Sinaia sa-i acorde putina atentie. |
|
||||
|
||||
![]()
Ce mult ma bucur pentru acest tanar!
Sper sa aibe macar acum o sansa, dupa 33 de ani de viata zbuciumata! Poeziile lui reflecta cu un lux de amanunte insasi copilaria trista prin care a trecut. A ajuns un om matur fara sa fi simtit indeaproape o mangaiere din partea parintilor, o vorba buna de la fratii si surorile in viata, un cuvant de suflet din partea celor care au condus orfelinatul in care a trait asa cum a trait..... Felicitari conducerii revistei Formula As precum si dl.editor Catalin Apostolul care s-au gandit sa-i ofere " Poetului din gara Sinaia " niste clipe de bucurie odata cu sarbatorirea zilei onomastice ! Fie ca ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Chiar ca este o veste buna si sper ca vestile bune sa nu se opreasca doar la atat pentru Nicolae!Cu siguranta voi cumpara revista! :)
Icamilin,despre reportajul acela a mai spus ceva dl Catalin Apostolul?Acum inainte de sarbatori cred ca ar fi ideal sa fie difuzat,pentru ca lumea este mai deschisa la a darui ceva aproapelui si poate este ajutat sa isi gaseasca si el un rost pe lumea asta!
|
||||
|
||||
![]()
Din pacate draga Gabriela acel reportaj mult asteptat nu stiu daca se va mai face. Dl.editor Catalin Apostolul este foarte ocupat, pleaca in strainatate cu probleme de serviciu si am senzatia ca se va intarzia...
Am vorbit cu dansul, are mare dorinta sa-l ajute pe Nicusor, dar nu poate decide singur. D-na Sanziana Pop are in vedere situatia acestui tanar dar o coplesesc problemele de zi cu zi. Am nadejdea ca vor interveni la Primaria orasului Sinaia pentru a obtine un mic spatiu unde sa se mute Nicusor sa nu mai doarma prin pivnite unde am inteles ca este vizitat de persoane necajite care-i fura hainutele ce i-au fost trimise de credinciosi. Poetul din gara Sinaia ar fi foarte fericit in acest moment daca i s-ar publica ultimele patru poezii pe care le-a scris chiar in cinstea Sfantului Nicolae, protectorul sau, in revista Formula As. Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]()
Numarul de telefon de la Valea Plopului este (244) 280695 poate parintele nicolae Tanase il va ajuta pe acest tanar. Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]()
Dragi forumisti, cei care sunteti interesati sa cititi noi poezii ale " Poetului din gara Sinaia ", cumparati dimineata revista Formula As, in care editorul a promis sa apara, de ziua onomasticii a tanarului NICOLAE, ultimele patru poezii pe care acesta le-a scris, tocmai pentru aceasta editie.
Sfantul Nicolae sa-l ajute pe acest tanar, sa apara un sponzor sau un om cu suflet care sa reuseasca sa influienteze conducerea Primariei din orasul Sinaia pentru a-i oferi un spatiu cat de mic unde sa locuiasca, sa scape de frigul naprasnic care se anunta in aceasta iarna si de ce nu, chiar si de un loc de munca, sa se poata intretine. Sper din tot sufletul sa se intample o minune, acum in pragul sarbatorilor de iarna! Doamne ajuta!
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poetul si omul ADRIAN PAUNESCU | dorinastoica14 | Generalitati | 560 | 15.11.2010 15:44:51 |
Muzica la manastirea Sinaia | Micky | Muzica Bisericeasca | 0 | 28.05.2007 14:09:31 |
Imagini din biserica cea noua a Manastirii Sinaia | cod_gabriel | Intamplari adevarate | 8 | 27.04.2007 15:03:35 |
|