![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
daca nu vrea sa inceapa nimeni, o sa incep eu !
postarea ne cerea sa enumeram faptele noastre bune,si trebuie sa ne conformam, nu sa tot peroram la infinit ca e bine sau nu e bine ! Fiindca, aveam o fereastra in ore, merg de la universitate,si manat de frigul de afara ma refugiez in centrul de munca si somaj cluj- acolo oameni la cozi ,plin de ei ! stateam la o masa unde mai veneau oameni,sa-si completeze confuzati formularele stufoasei birocratii romanesti de partid si de stat ! cum stateam asa, vine un om foarte batran si ma roaga sa-i completez un formular ca el nu vede bine ! ceea ce fac ! apoi o domana la fel de invarsta,ma roaga sa-i completez si ei, ca nu intelege ! vrea apoi sa-mi strecoare pe sub masa 20 de lei noi, drept rasplata ! eu refuz categoric,desi insista, ai zic ca nu fac pt bani,si ca nu e cazul ! apoi o femie de la tara, iara batrana, ma roaga sa-i fac o cerere ! si uite asa in ora de refugiu am ajutat trei oameni batrani, iar bucuria lor,ce se vedea in ochi, mi-a fost adevarata rasplata !!! |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Practica Liturgica | anonimos92 | Preotul | 4 | 14.10.2012 22:47:56 |
Rugaciune si practica | AGabriela | Generalitati | 10 | 23.07.2012 13:22:41 |
exorcismul se mai practica? | indiranikos | Exorcismul | 19 | 27.10.2010 22:29:23 |
Se mai practica zeciuiala? | potoceanc | Generalitati | 2 | 07.10.2009 11:19:08 |
Intrebari de teologie practica | belciuge | Generalitati | 19 | 29.05.2008 08:04:22 |
|