Citat:
În prealabil postat de coralina
Interesant mod de a exprima cainta... in timp ce faci cu ochiul, nu cred ca e ortodox!! ...
Sigur, instinctul ar rezolva totul .. daca l-am lasa!! Insa tu pierzi din vedere faptul ca instinctul trebuie sugrumat exact atunci cand se manifesta mai pregnant (conform canoanelor ortodoxe), si anume la pubertate si in adolescenta!
|
Pai, eu sunt femeie si nu pot fi preot. De aici emoticonul.
Zici ca:
Citat:
În prealabil postat de coralina
instinctul trebuie sugrumat exact atunci cand se manifesta mai pregnant (conform canoanelor ortodoxe), si anume la pubertate si in adolescenta
|
Si daca nu este lasat sa se manifeste, dispare?!?
Am fost martora unor discutii dintre tinerele nordice cu care lucram si care povesteau ca la 14-15 ani, cand "instinctele se manifesta mai pregnant", cum spui, aveau pe saptamana mai multi parteneri, incat parintii lor erau disperati. Sa fie in ordine acest comportament? Din punctul meu de vedere nu este, caci li se fura curatenia sufleteasca. Inca nu am auzit de o relatie care sa fi inceput la 13-14 ani si sa se fi transformat intr-o casnicie de durata.
Varsta pubertatii si a adolescentei este pentru a te cunoaste pe tine, a-ti dezvolta sentimentele de prietenie si a te indragosti (nu a face sex). Dar acesti copii nu mai au timp sa prelucreze sentimente; ei se grabesc in pat si isi distrug sufletul si se maturizeaza inainte de vreme, ei fiind fragezi inca. Aceasta este parerea mea.