![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ai fost puternica antoradoi.Credinta ta si cei care te iubesc cu adevarat, au luptat langa tine pe parcursul acestui cosmar, si ai biruit. Acum ai o noua viata si stii incotro trebuie sa te indrepti. O poveste de viata care sunt convins ca ia miscat pe cei care au citit, si speram sa ii ajute si lui "ingerul_pazitor".
Pace ce sa va dea Bunul Dumnezeu ! |
|
|||
|
|||
![]()
am vb urat cu dzeu si imi pare rau dar nu mai suportam chinurile de atata amar de vreme, stiu ca sunt pedepsita dar sper din tot sufletul ca tot ce i-am reprosat si cat de urat i-am vb ...(ceva care nu ma caracterizeaza dar am fost impinsa la limita )ma va intelege si ma va iubi in continuare, nu voi mai face oricum
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dumnezeu stie tot de inainte de a ne nastem,l a ales pe Pavel apostol al SAU desi prigonea crestinii.....oricum Dumnezeu este iubirea nu abuzam de acest lucru dar nici nu IL bagam in orice necaz facand-l responsabil pt toate inactiunile si actiunile noastre,iportant e sa alergam si sa ii cerem ajutorul mereu,cum zice ca Dumnezeu este un Dumnezeu ZELOS cauta sa insisti,insita si nu deznadajdui,intru rabdarea voastra ve ti dobandi sufletele voastre.......toti suntem pacatosi,si de obicei Dumnezeu pe cine iubeste cearta......cauta-L mai profund in sufletul tau si IL vei gasi,IUBESTE-L incontinuare ca in prima zii si credema ca va fii bine,te vei simti mult mai bine si mult mai linistita.... |
|
|||
|
|||
![]()
Adevarata credinta se vede cand nu mai poti.Rabdare pana la sfarsit.Nu fi dejamagita ca va triumfa raul nu binele.Obisnuieste cu situatia...gandeste real . Minte luminata,suflet cald si speranta.
|
|
|||
|
|||
![]()
va multumesc muuuuuuuuuuult de tot ptr cuvintele voastre frumoase de incurajare nu ma satur sa le citesc.
DUMNEZEU SA VA AJUTE SI PE VOI IN TOT CE VA PROPUNETI!!! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele arhimandrit Teofil Paraian-un duhovnic iubit | adorcrysti | Mari Duhovnici si predicile lor | 19 | 16.07.2012 23:42:39 |
A fost palma Sfantului Nicolae un gest facut la manie? | mihailt | Generalitati | 30 | 08.12.2010 02:09:37 |
Iubesc un baiat care a distrus un suflet ce l-a iubit sincer | Fata_Sihastra | Generalitati | 59 | 02.03.2010 14:57:07 |
Despre manie | ancah | Pocainta | 37 | 21.09.2009 23:27:53 |
Despre manie | Lavrentiu | Despre Biserica Ortodoxa in general | 30 | 14.05.2009 20:53:00 |
|