![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Stu, este un mare pacat sa te implici direct. Fereasca Dumnezeu sa dai cu matura in fata blocului sau sa pui in aplicare poruncile lui Hristos si sa te implici in ajutorul celor din jurul tau. Mai usor si la indemina este sa-i ignoram si cind iesim de la Liturghie si coborim treptele bisericii sa ne facem ca nu vedem nimic, si sa ne mingiiem IN MINTE de cit de sfinti suntem..
:))))Da ai ghicit, vai m-ai prins Mirabela , eu fac parte din "secta" mea personala, cea ortodoxa-practica! sau NEO-Ortodoxa, unde si nu o sa-ti vina sa crezi, sufleci minecile si pui osul la treaba. Daca-ai stii tu cit de multumit este duhovnicul meu de mine! :)))) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
asa insemna neo ortodox? ortodoxia era plina, desavarsita nu avea nevoie de ASTFEL de inovatii neo! poate duhovnicul tau nu stie tot ce faci/zici tu (adica aberatii) sau poate ca asa gandeste si el. inovationismul asta seamna a sectarism.teribil de mult!
|
|||
|
|||
![]()
și totuși rămân uimit de cât de repede s-au aprins spiritele...
Aveam mai multe întrebări și nedumeriri dar poate n-am poposit pe forumul potrivit. Mulțumesc și Doamne ajută! |
|
|||
|
|||
![]()
Draga eusebiu Dumnezeu nu este pe un forum,Dumnezeu nu este intr-o cladire,Dumnezeu nu este inchis intr-o cutie de cadou pe care tu astepti sa o deschizi,si pe Dumnezeu nu-L poti prinde atunci cand tu vrei.Nu vrei dodandi un folos deplin facand practici religioase daca tu nu vei fi cunoscut Logosul.Vreio sa-+L intalnesti pe Dumnezeu?Vorbeste cu el asa cu simti ,spune-i sa vina si sa te intregeasca cu prezenta lui.Insa mai intai cauta un duhovnic care sa povatuiasca pe calea drepta ORTODOXIA
|
|||
|
|||
![]()
Iti recomand sa citesti un "secret" :
"Si pe unii i-a pus Dumnezeu, in Biserica: intai apostoli, al doilea prooroci, al treilea invatatori; apoi pe cei ce au darul de a face minuni; apoi darurile vindecarilor, ajutorarile, carmuirile, felurile limbilor. Oare toti sunt apostoli? Oare toti sunt prooroci? Oare toti invatatori? Oare toti au putere sa savarseasca minuni? Oare toti au darurile vindecarilor? Oare toti vorbesc in limbi? Oare toti pot sa talmaceasca? Ravniti insa la darurile cele mai bune. Si va arat inca o cale care le intrece pe toate: De as grai in limbile oamenilor si ale ingerilor, iar dragoste nu am, facutu-m-am arama sunatoare si chimval rasunator. Si de as avea darul proorociei si tainele toate le-as cunoaste si orice stiinta, si de as avea atata credinta incat sa mut si muntii, iar dragoste nu am, nimic nu sunt. Si de as imparti toata avutia mea si de as da trupul meu ca sa fie ars, iar dragoste nu am, nimic nu-mi foloseste. Dragostea indelung rabda; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieste, nu se lauda, nu se trufeste. Dragostea nu se poarta cu necuviinta, nu cauta ale sale, nu se aprinde de manie, nu gandeste raul. Nu se bucura de nedreptate, ci se bucura de adevar. Toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda." Si sper ca acest Apostol sa te lamureasca !
|
|||
|
|||
![]()
Sfânta Evanghelie după Matei
Cap. 17 20. Iar Iisus le-a răspuns: Pentru puțina voastră credință. Căci adevărat grăiesc vouă: Dacă veți avea credință în voi cât un grăunte de muștar, veți zice muntelui acestuia: Mută-te de aici dincolo, și se va muta; și nimic nu va fi vouă cu neputință. sper ,draga eusebiu sa nu repet daca cumva ti-a mai scris cineva la fel in postarile anterioare..(ca eu nu am citit postarile altora.) Iti spun din putina mea experienta de viata ca si crestin ortodox ca e destul macar asa ....cum a zis si Iisus "sa ai credinta cat un graunte de mustar"....ca apoi sa vezi cu ochii mintii tale IUBIREA LUI DZEU ptr tine...iar inima ta se va intari si mai mult in credinta.... |
|
|||
|
|||
![]()
Prin multa rugaciune,pocainta si infranare de la cele rele!Cel putin eu asa reusesc.Doamne ajuta!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Credinta | ioana_ema | Generalitati | 32 | 27.06.2013 15:14:27 |
Credinta | Guru inc. | Generalitati | 32 | 30.06.2011 01:13:22 |
credinta | daniel7 | Resurse ortodoxe on-line | 6 | 26.06.2008 23:52:09 |
credinta | erzbet | Generalitati | 35 | 13.03.2007 18:33:23 |
|