Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Alte Religii
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.11.2010, 22:00:08
mirabela mirabela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.03.2009
Locație: germania
Religia: Ortodox
Implicit

A spus Mantuitorul: ''Eu sunt Calea, Adevarul si Viata'', unde zice in toata Sf.SCriptura, sa urmam astfel de practici?

Citat:
În prealabil postat de haitchi Vezi mesajul
Mirela
Acesta din pacate nu este un loc potrivit pentru asemenea discutii. Eu m-am lamurit demult si i-am lasat in pace ca nu am cu cine discuta din simplul motiv ca nu se face diferenta dintre medicina energetica si mai stiu eu ce initieri de 2 bani. Pe "piata initierilor" sunt multi si doar cativa merita atentia. Pe de alta parte, e foarte bine sa fii credincios, dar si mai bine este sa stii ce inseamna acest lucru, mai precis sa cunosti diferenta dintre dogma si aplicarea credintei in viata de toate zilele. Celor care le este frica sau nu inteleg ce se intampla in sfera energetica, ii inteleg. Daca "meseria" asta nu este facuta asa cum trebuie, te poti expune unor riscuri foarte mari pe toate planurile. Biserica in sine, prin rugaciunea de zi cu zi sau in biserica, asigura o protectie energetica DOAR daca aceia care se roaga inteleg pe deplin ce inseamna acest lucru. Blocajele energetice apar din cauza greselilor noastre, insa daca greselile sunt mari...de multe ori, vindecarea se face pe cealalta lume. Mirela, eu pot sa-ti spun doar asa: gaseste un maestru adevarat daca vrei sa continui sa practici ceea ce ai inceput iar daca nu mai vrei, nu mai practici si gata.
Eu mai multe nu pot sa-ti spun aici. Asteapta-te sa fii bombardata dupa aceasta postare, insa recomandarea mea este sa nu raspunzi in nici un fel pentru ca e doar timp si energie pierduta.
Numai bine si sanatate
Reply With Quote
Vechi 03.11.2010, 13:29:08
Crestin_Simona
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirabela Vezi mesajul
A spus Mantuitorul: ''Eu sunt Calea, Adevarul si Viata'', unde zice in toata Sf.SCriptura, sa urmam astfel de practici?
Bravo tie Mirabela!
Reply With Quote
Vechi 03.11.2010, 13:52:30
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirabela Vezi mesajul
Unde scrie in Sfanta Scriptura sa luam antibiotice si sa ne facem asigurari de viata ?

Unde scrie sa zburam cu avionul ?

Unde zice sa urmam facultatea ?

Unde zice in Sfanta Scriptura sa purtam discutii pe internet ?
Reply With Quote
Vechi 03.11.2010, 14:11:43
mirabela mirabela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.03.2009
Locație: germania
Religia: Ortodox
Implicit

unde scrie in sf. scriptura despre existenta extraterestilor????

Citat:
În prealabil postat de Erethorn Vezi mesajul
Unde scrie in Sfanta Scriptura sa luam antibiotice si sa ne facem asigurari de viata ?

Unde scrie sa zburam cu avionul ?

Unde zice sa urmam facultatea ?

Unde zice in Sfanta Scriptura sa purtam discutii pe internet ?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Acupunctura, Hipnoza, Reiki, Radiestezia reprezinta vrajitorie sau nu? mihaisepo Vrajitoria 58 06.11.2018 01:27:29
Reiki Riluri Intrebari utilizatori 95 05.11.2015 16:48:52
reiki eulaura Generalitati 138 05.11.2015 16:46:54