![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
Last edited by tot-Laurentiu; 19.07.2016 at 03:33:31. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Iar pe tema cardurilor din punct de vedere religios, eu cel putin nu ma pot pronunta. Imi voi intreba duhovnicul iar cuvantul lui va fi decizia mea. |
|
|
||||
|
||||
Last edited by tot-Laurentiu; 19.07.2016 at 03:34:20. |
|
|
||||
|
||||
|
Cardurile de sanatate au acelasi rol precum cartela cu care intri la birou, cardul de acces la biblioteca, cel de la Metro / Selgros, samd.
In acest caz trebuie tinuta o evidenta clara a pacientului, a tipului de asigurare a acestuia, a eventualelor alergii pe care le are, etc. Eu nu vad nimic rau in aceasta initiativa. Iar daca vor sa includa pe acest card si informatii privind calitatea de donator / nedonator de organe a posesorului, sa o faca, de ce nu, e util sa se stie acest lucru in momentele critice.
|
||||
|
||||
|
Desigur aceste carduri pot fi utile pentru viața pământescă, trecătoare.
Dar pentru suflet, pentru viața Veșnică, cum sunt? Ținând cont de avertizările Sfinților Părinți, situația este îngrijorătoare. Cu atât mai mult cu cât ni se vor părea firești, binevenite și ne vom obișnui cu ele. Căci atunci pasul final, implantarea, va putea fi acceptat destul de ușor. Last edited by Carmen FUNIERU; 13.11.2010 at 20:31:32. |
|
|
|||
|
|||
|
Astea sunt teorii absurde care se vad si pe la masoni,teorie conform careia stiinta si evolutia tehnologica ar fi rea.
Si de aci ca si cardul de sanatate ar fi rau. Problema cu cardurile de sanatate din punctul meu de vedere e ca nu erau necesare se mai cheltuiesc bani aiurea se mai fac diferente sociale intre cei care lucreaza oficial si cei care nu lucreaza etc. In Romania totul incet incet ajunge pe bani,ai bani poti sa traiesti,nu ai bani esti liberi sa mori. Romania devine incet incet printre cele mai sataniste tari din lumea civilizata unde egoismul devine religia propovaduita oficial.
|
||||
|
||||
|
Ma scuzati ca va intreb - nu ignor avertizarile provitoare la cipuri - dar voi aveti telefon mobil?
|
|||
|
|||
|
Citat:
"Acolo unde nu este smerenie, nu este nici Dumnezeu". Sfantul Macarie - ce citat frumos, chiar de pe site. |
|
|
|||
|
|||
|
este acest card mai mult decat o adeverinta de asigurat ... dar nu este pe hartie ci este electronic?
cu ce impiedica acest card credinta in Dumnezeu? eu pun o intrebare sincera si astept un raspuns la fel de sincer daniel |
|
|
|||
|
|||
|
Faza cu cardul,cipul,etc sunt floare la ureche pe langa acesta stire>AICI Pina la urma,nu-i asa,si vrajitoria este doar o meserie domne.Da fata cu ghiocu-n boabe/bilute colorate/oase de peste si stai la o bere cu stramosul de pe vremea lui Gerula.Ulterior te dai pe topogan spre ala care se spala cu pucioasa dar nu mai conteaza.Cititi cu atentie si spor la rugaciune.
Pina sa apara cardul marca ,,aghiuta"(cu certificat de garantie pt o eternitate), vedeti ca o sa va treziti cu prezicatoarea lui peste prajit la usa si asta,mai nou,taie si chitata bre.E ,,legala fata manca-ti-as".Nu impostoare(,,sa mor io conasule!") ca altele ,,manca-le-ar focul"(este foarte tare cand spune asta o vrajitoare :). Faza(din articol) este si mai tare>cica totul e ok daca apelezei la ea si iti aduce consoarta(de ex)inapoi si atunci trebuie sa dai banul nene pentru ca fata a prestat cu succes(!)in lumea spiritelor(brrrr).Dar daca o aduce inapoi pe Joitica si asta,de prea mult entuziasm ca a fost adusa inapoi(sa nu zic de la 2 m de sub pamint)imi arde una-cap cu tocatoru de la bucatarie?Mai cer chitanta sau cer discount cu toporu-nfipt in cap? Incredibil... Principiul cauza>>efect: cei care doresc sa intre-n legalitate si prostitutele vor chiui de bucurie.De ce?Ar intreba un inocent...pai este elementar draga Watson: pina acum se invoca motivul ,,Domne..tara ortodoxa,Traditie, moralitate" dar acum,baiatul cu lant de 3 kg(cruce masiva de aur obligatoriu atasata alaturi de 3 mobile,Mertzan si bluza mulata pe burta si ceafa de bizon)aur turcesc va urla(cu motiv): ,,Ce ma?! Adica vrajitoarea e mai morala decat prostituata?! Unde frate?Pe treptele infernului?Vrem si noi legalitate,chitante nenica,business la vedere ca doar banu e ochiu dra...pardon...progresului".Si uite asa va avea tot romanul,la iesirea din bloc, firma de pompe funebre in fata,bordel la dreapta si firma de vrajitoare la stanga.Sa tot rezisti la ispite.... Previzibil... Last edited by Scotsman; 11.11.2010 at 00:49:41. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Alternativa la cardurile de sanatate cu cip | antoniap | Generalitati | 1174 | 05.06.2015 12:04:59 |
| Crestinul Ortodox si sfarsitul lumii | dgs010243 | Generalitati | 4 | 21.11.2012 20:35:00 |
| Cum trebuie sa fie crestinul din ziua de astazi? | iRoDiOn | Spiritualitatea ortodoxa | 25 | 10.08.2012 18:35:13 |
| Crestinul si ziua onomastica | stela lie | Intrebari utilizatori | 3 | 10.01.2011 21:48:11 |
| Crestinul ortodox iubeste pe toti ca pe sine insusi indiferent de rasa si religie | mihailt | Generalitati | 16 | 03.09.2009 11:11:02 |
|
|