![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci notiunea de Rai si notiunea de IAd se pot enunta dupa ce trupul este "rece" caci atunci cand principiul dualist este disparat se poate vorbi intr-adevar de o traire a iadului.Pana atunci aceste trairi sunt compensate si diminuate de placerile fizice(cum ar fi...ciocolata care compenseaza dorinta de iubire...etc) Practic noi traim intr-un Iad,un infern al minciunilor...cand suntem etichetati ca animal inca din magazin,cand toate produsele striga spre noi si noi ne lasam prada lor in loc sa cautam sa ne satisfacem dorintele in spiritual,in sentimenbnt.De aici apare si boala si domnul valeriu Popa explica cel mai bine aceste transformari.. |
|
||||
|
||||
![]()
In partea de sus a imaginii, in stanga, scrie: "Am un diavol in mine."
![]() ![]() ![]() ![]()
"Va spun ca pentru orice cuvant desert, pe care-l vor rosti, oamenii vor da socoteala in ziua judecatii." (Matei 12,36) Last edited by windorin; 11.11.2010 at 10:06:26. |
|
||||
|
||||
![]()
Eu mereu caut partea buna a lucrurilor, oricare ar fi ele. E si asta un fel de spovedanie publica, nu? :) Mai grav e de aia care nu recunosc ca ii posedeaza.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
vesnicia iadului | costi21 | Din Noul Testament | 14 | 26.02.2013 17:01:34 |
Focul iadului | Profetul de carton | Secte si culte | 500 | 29.12.2012 16:49:09 |
Despre vesnicia chinurilor iadului | topcat | Generalitati | 358 | 29.11.2012 23:42:39 |
O descriere a iadului islamic... | scrabble | Religia Islamica | 31 | 08.01.2010 20:58:01 |
Socant de socant | StefanS | Generalitati | 17 | 19.02.2008 13:32:52 |
|