![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Eu ma straduiesc sa nu-mi insel sotia nici cu gandul, nici cu privirea. Nu e greu, cu ajutorul ce ni se da de Sus. Insa e o lupta rapida, fulgeratoare, cu gandul rau care vrea sa corupa. Apare relativ des, mai ales cand nu esti atent. Si o pace interesanta dupa cateva secunde, cand stii ca l-ai respins pe al rau.
La urma urmei, de la invoirea cu gandurile se nasc pacatele, viciile si apoi... divorturile. Ca doara asa i se spune vrajmasului in traducere libera: despartitorul. Asta e scopul lui, sa separe, sa ne izoleze de cei dragi si de Biserica in lumea asta si unii de altii mai apoi in intunericul cel mai dinafara.
|
|||
|
|||
|
din care stiu(din auzite) o femeie cand isi inseala sotul o face din motive intemeiate si se implica afectiv mai mult decat un barbat.
Intre mine si sotul meu diferenta de varsta e de aproape 9 ani si cu toate ca, pana a ne casatori sotului meu ii placea mult viata, dupa casatorie pot spune ca s-a schimbat si simt ca nu m-a inselat(pana in prezent) L-am iertat pt ce a fost in trecut (chiar daca uneori mai am un gust amar)dar nu cred ca l-as mai putea ierta daca m-ar mai insela vreodata! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Staretul Tadei, un inselat? | Sergiu_B | Spiritualitatea ortodoxa | 6 | 14.01.2013 09:39:44 |
| Trebuie sa asculte sotia de sotul ei ? | zaharia_2009 | Pocainta | 108 | 12.05.2012 20:26:11 |
| Super-ascetul inselat care facea 3000 de matanii pe zi | colaps | Generalitati | 36 | 04.10.2010 18:49:02 |
|
|