![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Mihnea...am cerut cate ceva dar nici o data nu a putut face ce ii cerea eu. vorbeam cu el dar ma duceam la biserica. atunci de paste s`a cam dat de gol,ca sa zic asa. prietenul meu cel mai bun a fost la o biserica si a intrebat ce sa face.si a spus sa ardem salvie,sa dam cu ea pe la toate geamurile si usile si cu agheasma.trebuia sa dea si iubitul meu dar nu am reusit sa`i spun toate astea pt ca prezicatorul ala a inceput sa vorbeasca si cu el
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Asa este @Mtcrysty17. Probabil unul dintre prietenii lor comuni, care le stie foarte bine situatia si ii cunosc foarte bine pe amandoi.
|
|
|||
|
|||
![]()
pai daca spuneti ca este sarlatan,cum stia ca unchiul lui v`a face accident?? mi`a spus multe chestii care asa s`au intamplat.prietenii nostrii nu au id`urile astea pt ca nu vrem sa alfe lumea ca suntem impreuna.are probleme cu mama lui si de asta nu vrem sa se alfel. mereu il bate..stiu ca e ciudat si nu credeti asta,dar asa e
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Eu observ la tine un anturaj dubios ! Ce-ti trebuie tie toata aceasta gasca de ciudati care stau cu ...in doua, trei "spiritualitati" si mai fac si experimente cu viata ta ? Fa-ti prieteni numai dintre crestini..
Pe mine ma uimeste disponibilitatea oamenilor de a refuza calea cea dreapta, ortodoxa si imaginatia in a-si creea propria credinta...! |
![]() |
Tags |
farmece |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebare despre farmece?!? | Swanheart | Generalitati | 34 | 09.07.2014 16:14:01 |
despre vraji, farmece | sadiy | Generalitati | 7 | 11.10.2011 11:49:26 |
Despre farmece si vrajitorie | strajeru | Secte si culte | 0 | 26.11.2007 02:18:15 |
Despre vrajitorie ,farmece, astrologie | cozia | Generalitati | 0 | 04.02.2007 22:40:42 |
|