Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.11.2010, 23:21:54
anika12 anika12 is offline
Member

Data înregistrării: 19.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Dar nu este vorba de o căsătorie catolică. Este o "căsătorie" civilă. Sacramentul căsătoriei nu a avut loc. Este vorba despre două persoane necăsătorite. Așadar, "înșelarea" este un termen ușor impropriu folosit. Avem aici o femeie care Îl înșeală pe Cristos cu un bărbat și care vorbește despre un bărbat care Îl înșeală pe Cristos cu mai multe femei. De fapt, e singura diferență.
Da , stiu ai dreptate. Duhovnicul meu stie situatia , dar pentru ca e un copil la mijloc , situatia e dificila. Am tot sperat ca "barbatul necredincios se mantueste prin femeia credincioasa" dar nu a functionat. Asa ca acum sunt in divort. Si nu cred ca m-am plans ca am fost inselata de sot , pentru ca daca ma gandesc bine mi-am facut-o cu mana mea. Vroiam doar sa stiu daca sunt familii care chiar se iubesc(dragoste in Hristos) si se rspecta reciproc. Aveam un sentimebt ca cred in ceva ce de mult nu mai exista. Dar ma bucur ca inca mai sunt familii crestine ADEVARATE.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Staretul Tadei, un inselat? Sergiu_B Spiritualitatea ortodoxa 6 14.01.2013 08:39:44
Trebuie sa asculte sotia de sotul ei ? zaharia_2009 Pocainta 108 12.05.2012 19:26:11
Super-ascetul inselat care facea 3000 de matanii pe zi colaps Generalitati 36 04.10.2010 17:49:02