Citat:
În prealabil postat de gabrielacoada
Ma bucur draga Iulia ca aveti asa un sprijin moral cum este Istina. Nu mai dati atentie rautatilor de pe forum...In momentele voastre de grea cumpana, rugati-va in continuare Lui Dumnezeu si Sfintei Sale Maici, care este suparata numai pe aceia care nu-i cer niciodata nimic, asa cum spunea Parintele nostru drag, Arsenie Papacioc. Aveti 3 copilasi, ingeri de copii, frumosi si destepti. Vi i-a daruit Dumnezeu asa ca sa aveti o alinare, caci treceti prin prea multe greutati si sunteti loviti din toate partile.
Astea sunt timpurile..., asa cum se spune si-n apocalipsa, vor fi vremuri grele si se va inrai lumea..., iata ca au venit acele vremuri.
Felicitari pentru felul in care v-ati educat copii, si pentru ca ti-ai dat interesul ca fetita ta sa stie literele si cifrele inca dinainte de a merge la scoala. Sa va dea Dumnezeu sanatate si intelepciune, si sa va trimita persoane blande si cu intentii bune, care sa poata eventual sa va intinda o mana de ajutor, si nu din acelea care sa va "loveasca" .
Istina iti multumesc ca te interesezi de soarta acestor sarmani.
Va pup si va imbratisez cu drag.
Multa sanatate!
Doamne ajuta!
|
Dumnezeu are grija de fiecare asa cum ne este scris si numai el stie .Cat despre multumiri nu imi multumi-ti mie eu nu am curaj sa spun ca imi este greu cand stiu si vad ca aceasta familie este mult mai rau si necajita ,dar fiecare la un necaz spunem ca ne este greu oricat de mic ar putea fi, a lor este prea mare ,lipsa de toate dar Dumnezeu nu-i uita si noi ne rugam pentru ei ,va multumesc doamna gabrielacoada ,sanatate multa sa avem si credinta un post linistit va doresc tuturor si fara de pacate .Asa sa ne ajute Dumnezeu ,Amin.