![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
266. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XVII)
“Judecata” pucioșească bântuie fantomatic în prezent și suflă din greu peste tot pământul de la truda vânturării gâului în arie (dar curios lucru că n-o simte nimeni): “O, s-au scurs vremile toate și a venit vremea să vin cu zilele cele de apoi și voiesc să-Mi culeg un popor și să-l ocrotesc de vremea judecății, căci judecata suflă cu putere peste tot, și Domnul este cu lopata în mână și Își curăță aria și Își adună grâul în jitniță, iar pleava în foc, căci așa este scris despre vremea judecății și a botezului cu Duhul Sfânt și cu foc peste oameni...” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeul de la Pucioasa” din data de 19-08-2010) Uneori “Poporul” pucios este îndemnat să-i înalțe “venirii Domnului” o odă a bucuriei și să se ușureze prin ea, și cu nici un chip să nu fugă de ea, ci să fie fierbinte de așteptarea și de dorul ei: “Așa să Mă aștepți și tu, poporul Meu, și să Mă mângâi întru venirea Mea la tine, că Eu vin mereu și te pregătesc și te înnoiesc și te bucur ca să-ți dau putere să te faci bucuria Mea, căci duhul bucuriei este putere de duh și de suflet și de trup în cel care are de la Domnul duhul păcii și al bucuriei. Așa să Mă aștepți, poporul Meu, și să oftezi cu bucurie, fiule, de dorul venirii Mele, și să te ușurezi prin venirea Mea la tine și să te prindă fiori uitându-te la cer și așteptându-Mă să vin, și Eu voi veni și te voi mângâia și te voi ușura de așteptarea Mea când voi veni. O, să nu fugi din calea venirii Mele, ci să fii fierbinte la dor și la așteptare, căci așteptarea înseamnă pregătire mare, fiule.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 15-02-2000) Alteori (și cel mai adesea) îndemnurile sunt exact pe dos. “Poporul” pucios este îndemnat să fugă de bucurie și să-și întunece mângîierea venirii Domnului, plângând în pumni, cu lacrimi de crocodil, cu zdrobire de inimă și cu apăsare, durerea care vine de la “omul minciunii” (care nu poate fi altul decât slujitorul Bisericii oficiale, adică preotul sau episcopul): “Să plângi cu Mine, măi poporul Meu, de durerea Mea cea de la omul minciunii și care se fățărnicește că este martorul Meu, slujitorul Meu și moștenitor scaunului Meu.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 09-01-2010) Bineînțeles că cei mai zdrobiți de durere și de plâns și jale sunt tocmai liderii pucioși (denumiți conspirativ “copiii din porți”) căci acolo în ei locuiește “Duhul care plânge”: “O, copii din porți, voi sunteți numai zdrobiți cu inimioara, numai strânși la suflețel, numai într-o jale, tată, și purtați durerea toată senini la față, ca să nu-i doară de la ea pe cei ce sunt poporul cuvântului Meu, cel mângâiat de Duhul Meu și de duhul vostru, căci Duhul Meu locuiește în voi cu toată duioșia lui, și mare putere este în împărăția Mea din om duhul duioșiei, duhul care plânge, fiilor!” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 07-03-2010) Pucioșii propun și altora o experiență inedită pe care ei au gustat-o din plin: cum să-ți fie dor fierbinte de Cineva care este mereu cu tine, nedespărțit și mereu comunicativ, încât “dialogul” cu El începe a da semne de pălăvrăgeală! De obicei dorul este asociat cu depărtarea în timp și în spațiu de o persoană iubită. Or, pucioșii pretind pe de o parte că “Dumnezeul” aflat de ei este mereu prezent și comunicativ cu ei, pe de altă parte că au obosit de speranță și de dorul fierbinte ca să-L întâmpine, după o așteptare care durează de mai bine de 2000 de ani: “Duhul așteptării Mele se face dor fierbinte în omul care află de Mine, Cel viu în vecii vecilor, și dorul se face gătire în el, și el se apropie cu dor de fructul așteptării lui, de ziua venirii Mele, ziua când Eu voi fi pe pământ cu toți cei ce M-au așteptat și Mă așteaptă să vin.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 15-02-2000) “Cel ce este așteptat să vină”, așteptat cu dor fierbinte de către om ca să-L întâmpine, a venit o dată întrupat din Fecioara Maria ca să-i arate omului viața pe care trebuie s-o urmeze, și iarăși a mai venit o dată întrupat în Fecioara Verginica, în mare lumină, și tot vine necontenit de atunci de când a venit: “Și iată, a trebuit să vin Eu, și am venit și i-am arătat omului viața Mea ca s-o urmeze și să intre întru Mine, ca să-l ridic prin viața Mea în el. El însă cu greu trage spre umilință, și iarăși Eu am venit, și vin în mare lumină, lucrând și brăzdând cu lumina Mea întunericul de pe pământ și din om, ca să ajung cu dorul vieții veșnice la inima omului, și să-l simtă omul, și să-i simtă gustul și fructul, capătul dorului omului.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 15-02-2000) Deși vine nevăzut, “Dumnezeul” Pucioasei are pretenția ca omul să-L vadă venind: “Bat la inima ta, ca să deschizi și să Mă vezi că am venit după tine ca să suflu din nou peste tine, ca să fac din nou ființa ta.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 15-02-2000) Venirea nevăzută de la Pucioasa trebuie văzută de om, iar pentru aceasta omul trebuie să-și spele ochii trupești care nu le văd pe cele nevăzute. Venirea nevăzută este o venire de facere din nou a omului, o venire care îl eschivează pe om de la Judecată, o venire de chemare a omului la “știința sfântă” și de schimbarea a omului în “casă a venirii Domnului”: “Am venit să fac din nou ființa ta. [...] Spală-ți și ochii, ca să vezi venirea Mea la tine. [...]N-am venit din cer să te judec. Am venit să te ajut ca să scapi de judecată. Am venit să te chem din noapte și să te fac fiu al zilei, fiu al științei sfinte. Ieși înaintea Mea și Mă ia în tine, ca să fac din tine averea Mea și casa venirii Mele, omule care ai uitat pe Dumnezeu. “(Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 15-02-2000) |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cetatea Noul Ierusalim | idealist | Calugarul | 12 | 18.01.2013 11:13:01 |
Mesaj,propunere | TEOLOGUL | Generalitati | 45 | 08.01.2011 12:16:34 |
Fenomenul Noul Ierusalim de la Pucioasa | mihailt | Secte si culte | 2319 | 30.07.2010 23:36:37 |
un mesaj frumos | The_Fallen | Generalitati | 1 | 14.07.2010 22:22:29 |
|