![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Inseamna ca vietuim pe aceleasi meleaguri! Incantata!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Buna,
Vreau sa spun ca ma aflu si eu printre cei pentru care Sf Nectarie a facut si face minuni. O sa va povestesc un caz poate mai ciudat. Voiam de mai mult timp sa ne izolam apartamentul in care ne-am mutat in urma cu 2 ani, dar peste tot unde am sunat spuneau ca nu se merita sa puna schela pt un singur apartament, ca e costisitor, etc. Intr-un final am gasit pe cineva care a fost de acord sa vina si sa ne izoleze. Eram foarte bucurosi ca in sfarsit am gasit pe cineva sa ne ajute. A venit domnul, am incheiat contractul si am platit lucrarea, ca doar promisese ca de "sambata" se apuca de lucru. Dupa cateva zile am aflat ca respectiva persoana este un inselator care promisese la multa lume si luase banii si nu izolase apartamente, ba mai mult avea interdictie de a parasi orasul si fusese arestat pentru ca a luat bani de la multa lume promitandu-le ca ii duce in strainatate dar nu i-a mai dus. Atunci am crezut ca nebunesc, ne era frica ca vom ramane cu banii dati si fara lucrare. Am inceput sa ma rog la Sf Nectarie, la Maica Domnului si la Sf Mina sa nu ne lase in paguba si sa vina sa ne izoleze apartamentul. Si dupa cateva zile acel om a venit cu o alta echipa (nu cu echipa lui) si au inceput lucrarea. Erau niste baieti buni cu care te puteai intelege si care au lucrat destul de bine. Si astfel Sf. Nectarie, Maica Domnului si Sf Mina ne-au izbavit de paguba. Multumim Maicuta Domnului, SF. Nectarie si Sf Mina. Rugati-va la Sf Nectarie si El va va ajuta in orice problema. |
|
||||
|
||||
![]()
Sfintilor ai lui Dumnezeu, rugati-va pentru noi lui Dumnezeu!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
M-am rugat Domnului Nostru Iisus Hristos, Preasfintei Fecioare Maria, sfintei mucenite Ecaterina si parintelui Nectarie pentru bunica mea, bolnava. O iubesc foarte mult, pentru ca mereu ne-a fost alaturi si a facut tot ce a putut pentru ca noua sa ne fie bine. Desi era conectata la aparate, in stare critica, minunea nu a intarziat sa apara. S-a marturisit si s-a impartasit la spital, i-am pus o picatura din uleiul sfintit adus de la moastele parintelui Nectarie in ceai si iata ca azi, spre bucuria noastra si-a revenit,. A mancat, starea ei s-a imbunatatit vizibil, ba chiar s-a ridicat din pat. Vreau prin acest mesaj sa indemn pe toti cei care au necazuri sa se roage Mantuitorului, Fecioarei Maria, sf. Ecaterina si Pr. Nectarie, precum si tuturor sfintilor pentru ca vor primi grabnic ajutor si nu vor ramane fara raspuns. Bucuria mea este fara margini, in semn de multumire o sa revin la Bucuresti la Radu Voda sa ma mai inchin o data si sa pot multumi din inima ocrotitorului meu drag, parintele Nectarie.Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt intr-un mare impas...nu-mi gasesc de munca...peste tot refuzuri sau lungi asteptari care nu se concretizeaza in nimic...de 3 luni caut...simt ca ma prabusesc...ma rog, am mers la Sf Parascheva si la Sf Nectarie la moaste (sunt din Iasi), cred cu toata taria ca Dumnezeu, Maica Domnului, Sf Nectarie si Sf Xenia ma asculta si ma vor ajuta intr-o zi ... si totusi mi-e sufletul ingreunat si trist...cand ma privesc in oglinda imi vine sa plang mereu...sa urlu de durere...si apoi i multumesc lui Dumnezeu ca nu avem probleme de sanatate...dar imi doresc din tot sufetul un servici bun...va rog incurajati-ma, spuneti-mi ce sa fac...simt ca ma duc la vale si nu vreau asta, vreau sa reusesc, vreau sa cred ca imi voi gasi ceva pana la urma...dar simt ca nu pot singura.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt sigur ca Sf.Nectarie si Dumnezeu te vor ajuta...ei ajuta cand trebuie..la timpul potrivit..si niciodata nu te lasa sa suferi..dar trebuie sa dai si tu ceva la schimb...credinta,iubira,smerenie...etc
Dumnezeu sa te ajute!!!!!!+ |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt sigura ca rugaciunile tale nu vor ramane fara raspuns. Important e sa nu deznadajduiesti. Noi oamenii gresim adesea asteptand raspunsuri imediate de la Domnul Iisus Hristos. El ne aude si ne trimite toate la timpul potrivit, caci stie ce e cel mai bun pentru noi. Curaj!Roaga-te cu credinta si o sa fie bine!
|
|
|||
|
|||
![]()
Bucura-te, ca ii ajuti pre oamenii fara de slujba sa isi gaseasca de lucru;
Multumesc Sfantului Nectarie ca si-a intors privirea si spre rugaciunile unui pacatos, si cu ajutorul Maicii Domnului am reusit sa gasesc un loc de munca in aceste vremuri vitrege! Trebuie sa avem credinta in ajutorul sfintilor, sa promitem ceva (ca dam bani la saraci, facem metanii, milostenii) si cu ajutorul lui Dumnezeu ni se vor indeplini cerile! |
![]() |
Tags |
ana |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
minunile de azi | florintoro | Intamplari adevarate | 6 | 15.08.2021 00:03:20 |
minunile sf. nectarie | cosmin_82 | Intamplari adevarate | 140 | 17.04.2020 05:26:54 |
Minunile lui Iisus | Florin Liviu | Generalitati | 24 | 21.01.2011 21:47:33 |
|