![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Andrei,daca tot citezi din Biblie,citeaza complet si nu extrage din context.Corect este:"Căutați mai întâi împărăția lui Dumnezeu și dreptatea Lui și toate acestea se vor adăuga vouă".Care este dreptatea lui Dumnezeu?Coranul,Upanisadele,ereziile de tot felul?Ce fel de ortodoxie propovaduesti tu?Mai citeste inainte sa-ti dai cu parerea pe un forum ortodox.Parerea mea.Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]()
He he...si ca sa te citez pe tine cu o exprimare favorita de a ta :,,ce ai raze gama'' de vezi tu ca-s irina sau nu mai stiu cum? lol
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tocmai pentru ca am citit destul, am vazut si am ascultat mult, cunosc ca Adevarul este impartit in mod egal la toate neamurile si de aceea trebuiesc iubite si respectate, insa noi tinem mortis ca este numai la noi. Bun, sa zicem ca este asa si nu te doare gura si nu te costa minic sa spui "erezii de tot felul", insa cum demonstrezi in roade si in fapte acest lucru, ca tu si religia din tara esti mai presus decit altii. Ii vezi cumva tavalindu-se in dureri si in mizeria de zi cu zi mai mult decit o facem noi? Sau ii vezi mai ciinosi ca noi sufleteste? |
|
||||
|
||||
![]()
Ba,Adrian voia lui Dumnezeu se afla intr-o singura scriere,Sfanta Scriptura si completata de Sfanta Traditie.Celelalte scrieri pot fi premergatoare ale adevarului absolut,dar nici intr-un caz detinatoare ale adevarului.Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acum intelegi de ce am o mare problema cu multi dintre lucratorii BOR? deoarece i-am cunoscut pe multi si din alta perspectiva dacit ingenunchiat si cu "saru'mina parinte" . Referitor la ce spui in continuare mai trebuie sa o si demonstrezi in ROADE si FAPTE altfel nu esti decit un inselat de draci, ticul verbal al lui mihailt, si din pacate, fara suparare, la acest capitol si tu esti corijent. Uite-te cind ai timp la filmul 12 a lui Mihalkov si ma vei recunoaste acolo! |
|
|||
|
|||
![]()
@ Andrei
1. Cand cinstesti un slujitor al lui Dumnezeu, pe Dumnezeu il cinstesti! De altfel, relatia pe care o au oamenii cu Dumnezeu se reflecta in relatia cu preotul... sa ma corecteze parintele, daca gresesc, eu asa vad lucrurile 2. BA.. = BA NU! Asta cred ca a inteles toata lumea, mai putin tu, care vrei un piedestal. 3. Tu te crezi o albinuta care culegi mierea intelepciunii din florile altor religii. Desi lumea nu aude zumzet si bazait de musca, degeaba incercam sa te convingem ca nu esti albina (ci musca).. iar acelea nu sunt flori, ci.. (fara suparare) 4. Eu nu stiu ce slujitori bor ai cunoscut tu.. Eu nu ma pricep sa evaluez gradul de duhovnicie al oamenilor, cat de bine slujesc etc.. si nici nu am de gand sa fac asta, dar in privinta calitatii umane, eu am cunoscut oameni buni...pana la exceptionali. Last edited by anna21; 16.11.2010 at 19:16:58. |
|
||||
|
||||
![]()
Andrei,imi pare rau ca nu am putut scrie cu diacritice.Ce sa fac?Sunt casatorit cu o ardeleanca si cuvantul"ba" inseamna "nu"Daca tu ai inteles altceva imi pare rau.O sa fiu mai atent la mesajele care te privesc pe tine.Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu tine se simte omul de parca este intr-un filn psihologic de groaza de genul:Strange Case of Dr Jekyll and Mr Hyde. oare cite pseudonime ai capatat Te distrezi copios nu?..este si de inteles la cit de odihnita esti |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sfat prietenesc: eu nu as sta de vorba cu gandurile, daca as fi in locul tau. Nu este a buna. Prevad ca in viitor vei crede ca esti urmarit prin semafor.. ar fi un pas "logic" (daca tu azi crezi ca cineva sta ascuns pe fortum sub diverse nume ca sa te critice pe tine. Vad ca esti foarte convins. De fapt este evident/clar ca cineva sta in umbra sa te atace deoarece esti prea valoros!) PS. si nu ma distrez deloc, sa stii. Este trist ce se intampla. Last edited by anna21; 16.11.2010 at 20:13:12. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar stii cati oameni au avut de suferit din cauza lui? Si eu inteleg ceva despre tine : esti abatut de la dreapta credinta. Adevarul il poti gasi doar in Crestinismul Ortodox; tu deja iti renegi credinta; cum te mai poti numi ortodox cand afirmi ca Sfanta Scriptura este neadevarata? Cum poti sa amagesti lumea ca esti ortodox cand zici blasfemii despre Sfantul Apostol Pavel? Iti dau un sfat ca unui frate : Du-te la un preot sa te spovedesti si sa marturisesti ideile tale care intra in conflict cu teologia ortodoxa. Ori esti cu Dumnezeu, ori esti impotriva Lui; nu poti sluji si lui Dumnezeu si satanei in acelasi timp; deschide ochii si nu te mai lua dupa ce-ti spune mintea sa faci, ci asculta de Sfanta Scriptura, de cartile Sfintilor, de Sfanta Biserica si de duhovnicul tau. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Masoneria in BOR? Rotary Club alta fata a masoneriei-repostat | antiecumenism | Generalitati | 249 | 29.11.2013 21:36:34 |
Noul site al parohiei ortodoxe românești din Albacete | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 28.11.2012 19:45:21 |
Vreascurile limbii romane | Florin-Ionut | Postul | 38 | 01.04.2011 22:37:45 |
21 de ani de la inceputul Revolutiei Romane la Timisoara | cristiboss56 | Generalitati | 21 | 23.12.2010 16:58:20 |
Reformarea Bisericii Ortodoxe Romane | Atena | Biserica Ortodoxa Romana | 10 | 22.11.2008 19:14:48 |
|