![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adrian stiu ca este prea ocupat ca sa mai fugareasca pe toti care folosesc pseudonime multiple: colaps, tu si altii. Trimite-mi de exemplu datele tale de pe buletinul tau , al "Simonei" ca sa ma convingi, fa-i poza si trimite-o-n mail, evident cu datele personale de care nu am curiozitatea sa le aflu, sterse. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
de unde acest interes subit pentru identitatea simonei? asta a fost buna pt descretit fruntile!:))
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Ce sa ne mai facem cu el? E simpatic el , dar nici chiar asa. Poate daca ar fi zis un schimb de poze, poate,poate...:)) |
|
|||
|
|||
![]()
Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati > Despre desfranarea intre sot si sotie
|
|
|||
|
|||
![]()
Iertare tuturor. Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu te supara, Simona, s-a mai intamplat.
M-a confundat cu Felicitas si cu inca un utilizator masculin, nu-mi amintesc acum. Pe laurschepsis il trimitea sa se ocupe de blog (desi omul zicea "n-am frate, blog"), confundandu-l cu Laurentiu Dumitru.. etc.. este chiar caraghios. Crezul lui: Citat:
![]() Ma bucur ca am fost confundata cu tine.. :) (ca imi plac postarile tale) |
|
|||
|
|||
![]()
Mai frate Andrei se pare ca inselatii de draci de la conducerea Romaniei (anume PDL si dl Basescu) de au si legaturi cu masoneria vor sa implementeze o parte din doctrina masonica in practica pe cetatenii Romaniei:
http://www.realitatea.net/ne-intoarc...ii_773920.html Dracii inselandu-i pe acestia ei nu isi dau seama ca o sa ucida pe unii oameni cu zile cu asemenea regim de munca. (6 zile pe saptamana,12 ore pe zi). Vezi si fratia ta pe cine sprijini mai frate. Parerea mea.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mii si mii de scuze. Am vrut sa zic IMI CER IERTARE TUTUROR! Doamne ajuta!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Masoneria in BOR? Rotary Club alta fata a masoneriei-repostat | antiecumenism | Generalitati | 249 | 29.11.2013 21:36:34 |
Noul site al parohiei ortodoxe românești din Albacete | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 28.11.2012 19:45:21 |
Vreascurile limbii romane | Florin-Ionut | Postul | 38 | 01.04.2011 22:37:45 |
21 de ani de la inceputul Revolutiei Romane la Timisoara | cristiboss56 | Generalitati | 21 | 23.12.2010 16:58:20 |
Reformarea Bisericii Ortodoxe Romane | Atena | Biserica Ortodoxa Romana | 10 | 22.11.2008 19:14:48 |
|