Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.11.2010, 15:28:21
Smila1 Smila1 is offline
Banned

Data înregistrării: 01.09.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Nicole_Alma Vezi mesajul
Mie tot nu mi-e clar ce religie ai.
De asemenea nu inteleg de ce vrei sa fi diferita de restul lumii. Daca ai purta burka in Afganistan, ai fi o femeie obisnuita, dar in Europa esti o ciudata, scuza-ma ca-ti spun asta. Nu inteleg de ce vrei sa fii diferita de restul lumii, de ce vrei sa intoarca lumea capul dupa tine, pt ca iti spun ca indiferent daca vrei sau nu, lumea intoarce capul.

E ca si cum ai purta fusta scurta in Afganistan, doar ca acolo daca te imbraci diferit de restul femeilor, poti fi omorata cu pietre. Noroc ca europenii sunt mai deschisi la minte si sunt deschisi la ciudatenii.

Draga mea, indiferent ca e in sensul PREA MULT sau PREA PUTIN, PREA-PREA sau FOARTE-FOARTE, ORICE EXAGERARE DUCE LA SMINTEALA.

Sunt sigura ca daca ai vorbi cu un preot ortodox, nu ti-ar da dreptate. Asta nu e imbracaminte cuviincioasa, e exagerare, e extrema.
Eu cred ca poti sa fi diferit in sens bun si in sens rau. In Norvegia este “ciudat” sa fi ortodox, pentru ca lumea e protestanta. Dar noi nu consideram ca e rau sa fi diferit in acest aspect. Si daca esti diferit in sensul ca esti mai acoperita, eu asta vad ca un lucru pozitiv. Eu cred ca lumea intoarce capul in orice caz daca esti femeie, si chiar mai mult daca esti frumuoasa. Diferenta este ca cu valul doar familia ma vede asa cum sint. Si nu fiecare om de pe strada.

Eu nu sunt de acord ca valul ar fi ceva exagerat. Daca asta este exagerarea, atunci care este idealul? De ce este mai “ideal” sa fi neacoperita? Poate pentru ca asa poti fi vazuta de toata lumea. Nu vad dece o femeie ar vrea asa ceva cind este atit de usor sa iti menti modestia.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Camasa-imbracaminte barbateasca? elena20 Reguli in Biserica 7 26.01.2013 21:38:26
despre imbracaminte si machiaj oana72 Generalitati 183 19.11.2012 08:59:59
Baiat mort la 17 ani are nevoie de imbracaminte, incaltaminte si sarmale spre_rasarit Umanitare 12 16.02.2012 20:53:20
Doliul in imbracaminte elizabeta Generalitati 21 24.01.2012 15:16:42