Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.11.2010, 19:22:38
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 272. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” – Pucioasa (XXXII)

272. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” – Pucioasa (XXXII)

Slava venirii “Domnului “ de la Pucioasa îi înconjoară pe adepții pucioși și îi cuprinde și mai ales îi surprinde, căci ei nu pot să se suie cu mintea la această slavă, căci slava aceasta este tainică și nu se vede și nu se simte și nici nu se aude (exceptându-i pe liderii lor, care stau ceva mai bine cu timpanul, nicovala și scărița), iar măreția slavei este cuvântul pucios. La rândul lor, sfinții pucioși sunt răsplătiți cu venirea “Domnului” cu ei, în timp ce adepții pucioși de pe pământ sunt chemați să se facă și ei vrednici de aceeași răsplată, prin propovăduirea cuvântului pucios care trebuie neapărat lăsat să meargă în lături și, desigur, dacă lăturile nu sunt de ajuns, să meargă peste tot pământul, căci "e vremea venirii Fiului Omului cu putere și cu slavă multă" – putere (și slavă) care de pucioși se crede, dar nu prea se vede:

“Această slavă vă înconjoară pe voi, dar voi sunteți micuți cu mintea, că nu se suie la mintea nimănui toată slava Mea cea tainică, dar ea este, fiilor, este și vă înconjoară pe voi și sunteți cuprinși în slava venirii Mele, și voiesc să fiți pe deplin vrednici de ea. De aceea vin mereu și Mă slăvesc cu cuvântul Meu peste voi, căci măreția slavei Mele este cuvântul Meu. Amin. Mă slăvesc cu sfinții peste grădina de la voi, căci ei au întărit pe pământ credința în Dumnezeu și au zădărnicit deșertăciunea idolilor și a oamenilor. Plata celor sfinți este venirea Mea cu ei, slăvindu-Mă între ei. Fiți și voi plini de venirea Mea, precum sunt sfinții din cer, fiilor. Dați curs cuvântului Meu peste voi și lăsați-l să meargă în lături, că e vremea venirii Fiului Omului cu putere și cu slavă multă.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 06-05-2000)

Adepții pucioși sunt însă cam greoi la împlinire, căci ei au fost îndelung așteptați să fie și să lucreze “venirea Domnului” cu ei, și încă mai sunt așteptați și astăzi, iar “venirea Domnului” mai întârzie până ce ei vor fi bine pregătiți. Pentru aceasta, ei sunt stimulați și îmbrăcați cu binecuvântări pucioșești și purtați pe umeri nevăzuți, necunoscuți, de duhurile vorbitoare de la Pucioasa, ca să pregătească ei sărbătoarea zilelor venirii Domnului și tot ei să vegheze la această venire, ca să nu treacă ea neobservată atunci când, tainic, va veni:

“[...]Eu și cu sfinții v-am așteptat să fiți și să lucrați venirea Mea cu ei. Aceasta este ce lucrați voi prin tot lucrul vostru care-Mi face Mie cale spre oamenii care cred și care nu cred că Eu Mă întorc de la Tatăl. Gătiți cărarea oamenilor spre Mine. [...] Vă îmbrac în binecuvântarea Mea și vă port pe umerii Mei cu tot ce aveți voi de lucrat spre zi de sărbătoare a venirii Mele, zi din zilele venirii Fiului lui Dumnezeu după două mii de ani de așteptare. Pregătiți-vă veghea pentru venirea Mea cuvânt la voi […]” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 06-05-2000)

Căci “venirea Domnului Pucios” la credincioșii Lui este o taină înfricoșătoare pentru cei din cer, care se cutremură de greul și de strâmtoarea venirii Lui, căci “fiara cea care se ridică din adânc își scutură peste tot tainicele ei săgeți, ca să-i rănească și să-i slăbească” pe liderii pucioși cei pecetluiți de duhul vorbitor de la Pucioasa. Aceștia au nevoie de ajutor din cer și cerul îi ajută pe ei (deși ei mereu se plâng că sunt slabi și neajutorați):

“O, taina Mea cu voi este taină înfricoșătoare pentru cei din cer care Mă văd cu voi și care stau mereu aproape pentru Mine și pentru voi și îmi slujesc Mie și vouă, că n-a fost mai greu și mai strâmt pe pământ ca în zilele acestea ale venirii Mele la voi. […] aveți nevoie de ajutor, fiilor, că n-a fost mai greu și mai strâmt pentru omul credincios, ca și în zilele acestea ale venirii Mele când fiara cea din adânc, care se ridică să meargă spre pieire, își scutură peste tot tainicele ei săgeți, ca să-i rănească pe cei pecetluiți ai Mei, ca să-i slăbească pe ei.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 07-05-2000)

Deși “venirea Domnului în cuvânt” de la Pucioasa se întindea în anul 2000 pe mai bine de 45 de ani, timp în care s-au adunat zeci de kilograme de maculatură pucioșească pseudo-ortodoxă, liderii pucioși pretind că tot nu este de ajuns, căci “cuvântul de peste ei” n-ar fi așa de mult. Motiv pentru care ei au continuat să fabrice pe bandă rulantă predici pucioșești prolixe și lăbărțate care aduc "rețeta vieții veșnice", actualizând mereu “venirea Lui la ei” și repetându-se în idei până la refuz și chiar ajungând să se contrazică pe sine uneori:

“O, nu e mult cuvântul Meu cel de peste voi, nu e prea mult, măi fiilor mici. El este cel ce vă ține de mână cu Mine; el este cel ce vă scoate la lucru în fiecare zi, la lucrul vieții veșnice în voi și cu voi și între voi. O, de ar lua omul de pe pământ venirea Mea la voi ca s-o pună peste el și să înceapă și el viața cea veșnică în trupul și în sufletul și în duhul lui!” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 07-05-2000)

"Venirea Domnului" de la Pucioasa mai are un scop nobil: acela de a dezrobi tot pământul se sub piciorul omului necredincios care s-a stricat și miroase urât pe pământ, căci pământul așteaptă cu plâns și cu suspine venirea Domnului din cer pe pământ:

“Sunt cu raiul pe brațele Mele, ca să-l așez pe pământ. Aceasta este plata pământului care plânge cu gemete lungi sub așteptarea venirii Mele, ca să-l scot de sub piciorul omului străin de Dumnezeu, căci pământul este al Meu, fiindcă Eu l-am făcut. […] Am venit după om, și găsesc pământul suspinând pentru stricăciunea omului de pe el. Omul s-a stricat și miroase urât pe pământ.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 07-05-2000)

Preoții din B.O.R. sunt “tari la cerbice” și sunt cei mai vinovați de nepăsarea oamenilor față de “venirea Domnului de la Pucioasa”, pentru că ei fac pe “popa prostu’”, prefăcându-se că nu pricep ceea ce ei, în realitate, înțeleg foarte bine: aceea că "la Pucioasa a venit Judecătorul lumii după om", iar pe liderii pucioși i-a așezat El acolo ca să fie ei ajutorul venirii Lui pe pământ, căci El ba este, ba nu este Atotputernicul, căci este Cel Neajutorat care nu poate singur, fără ajutorul neprecupețit al lor:

“Și tot așa și azi, nu se sfâșie inimile celor tari la cerbice și se joacă toți „de-a popa prostu” și o fac pe nepricepuții față de venirea Mea cu cuvântul peste pământ, față de chemarea neamurilor la înviere. Aceștia sunt hoții care au luat sub stăpânirea lor pământul și omul, ca să nu mai am Eu parte pe pământ, dar iată, am venit ca moștenitor al pământului și am venit după om. Am venit să Mă judec cu omul pentru pământ și pentru om. Am venit după două mii de ani ca să-l întreb pe om ce a făcut el după ce Eu am murit pe cruce pentru el și am înviat apoi pentru el, pentru ca să ia el din taina învierii, din taina vieții veșnice să ia, și să trăiască prin ea apoi. Am venit, și așez pe om înaintea Mea, ca să-Mi dea acest răspuns. Amin. Și v-am pus pe voi să Mă ajutați să vin după om, fiilor așezați de Mine la gura râului de foc care se varsă din gura Mea peste pământ, ca să-l curăț pe om cu iubirea lui, cu dreptatea lui. V-am pus martori ai cuvântului Meu înaintea oamenilor.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 07-05-2000)

Last edited by mariamargareta; 21.11.2010 at 19:55:59.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cetatea Noul Ierusalim idealist Calugarul 12 18.01.2013 11:13:01
Mesaj,propunere TEOLOGUL Generalitati 45 08.01.2011 12:16:34
Fenomenul Noul Ierusalim de la Pucioasa mihailt Secte si culte 2319 30.07.2010 23:36:37
un mesaj frumos The_Fallen Generalitati 1 14.07.2010 22:22:29