![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Merge să votezi de mai multe ori. De la același calculator (implicit, același IP). Am probat asta.
Doamne și Stăpânul vieții mele, duhul trândăviei, al grijii de multe, al iubirii de stăpânire și al grăirii în deșert nu mi-l da mie! Iar duhul curăției, al gândului smerit, al răbdării și al dragostei, dăruiește-l mie, slugii Tale! Așa, Doamne, ajută-mă să-mi văd greșalele mele ca să nu mai osândesc pe fratele meu. Că binecuvântat ești acum și pururea și în vecii vecilor! Amin! (rugăciunea Sfântului Efrem Sirul) Vă rog frumos să mă iertați și pe mine, păcătosul cel dintâi! |
|
|
||||
|
||||
|
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Tot este grotesc ca atati oameni sa fie pro avort. Cum spunea parintele Calciu Dumitreasa :"Ne-am obișnuit cu răul. Aceasta este partea cea mai grea pentru societatea noastră. Ne-am obișnuit cu răul în așa măsură, încât nu-l mai sesizăm." (http://www.razbointrucuvant.ro/2010/...i-de-astazi-i/) |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Marșuri pentru viață în mai multe orașe din România | laurastifter | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 29.03.2012 23:27:47 |
| Ti-ai lasa sotia(-ul),copiii...pentru calugarie? | bodo1222 | Calugarul | 106 | 08.09.2011 16:16:49 |
| Ajutor pentru a ma lasa de fumat | bluekobra28 | Generalitati | 38 | 15.11.2010 10:57:27 |
| Ajutor pentru a ma lasa de fumat | bluekobra28 | Generalitati | 33 | 16.06.2010 14:33:02 |
|
|