![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
am sa va spun un banc sau mai bine spus am sa va intreb ceva, chiar daca religia ortodoxa condamna bancurile.
Stiti unde s-ar duce oameni daca ar veni cel de-al treile razboi mondial? Va spun eu, ar veni in Romania. Si sa va spun de ce. Romania este cu 100 de ani in urma tuturor :)) Glumind bineinteles, caci asta imi este umorul, poate sarcasti si negru cateodata dar asta sunt eu. Nu va mai ganditi la al treilea razboi mondial, sau la apocalipsa sau la alte lucruri desarte. Parintele Cleopa Ilie, Dumnezeu sa-l ierte, spunea asa:" daca tu mori azi, crezi ca te mai intereseaza daca maine vine apocalipsa peste tine?". "Apocalipsa" omului este atunci cand omul moare, cand se duce la judecata cea drepta a bunului Dumnezeu. Si totusi sa nu deviez de la subiect, eu totusi cred ca nu vine razboiul inca. Mai vorbim si sper sa ma iertati pentru aceste lucruri scrise daca v-au deranjat. Doamne ajuta. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Schimbarea lumii incepe cu iesirea pe usa | valeriaandrei | Intrebari utilizatori | 14 | 18.06.2016 00:01:09 |
Episcopia Ortodoxă Română a Europei de Nord | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 18.07.2012 21:42:34 |
Începe un nou an școlar! | laurastifter | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 11.09.2011 23:10:22 |
Lista parohiilor din Mitropolia Ortodoxa Romana pentru Germania, Europa Centrala si de Nord | valinu | Intrebari utilizatori | 0 | 25.04.2011 00:04:56 |
De unde as putea incepe? | 3874960 | Pocainta | 13 | 29.07.2010 22:33:54 |
|