![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar, oricum, subtila aluzie. Se inscriu pe o linie a delicatetei generale in tratarea problemelor. Citat:
Nu stiu daca are rost sa vorbesc despre meritele sotului meu.. ca intr-adevar nu se poate compara cu portarul. 1. Vad ca nu a murit mitul bogatiei medicilor. Eu nu cred ca in ziua de azi vreun student la medicina mai viseaza sa se imbogateasca. Daca vrei cifre.. iti dau pe privat, sa nu iscam noi discutii penibile. 2. Sotul meu necredincios este mai bun decat mine si nu o spun din falsa smerenie sau mai stiu eu ce. E un fapt. Daca are pacatele lui.. alea Dumnezeu i le va socoti, de va vrea. In tara in care traiesc, medicul este prins intre procesele de malpraxis si politicile sistemului de asigurari sociale, astfel incat are putina libertate in profesarea onesta a meseriei sale. A avea grija de pacienti este de multe ori un act de curaj. Cazuri exista variate, dar pt ca nu necesita multe detalii medicale, ma voi referi doar la situatia in care sotul meu a taiat o gravida in sala de consult (deci nu in sala de operatie, fara sterilizare ca la carte si cu anestezie locala, ceea ce nu s-a mai vazut in acel spital!) pentru a-i salva copilul. Nu pot spune ca l-a felicitat cineva, dimpotriva., daca ceva ar fi mers rau nu mai profesa in ziua de azi. Si sunt multe alte situatii.. Dar bineinteles NU se compara cu iubirea genuina a portarului care in reveria lui SIMTE poate cuprinde intreaga umanitate in dulcele fior al dragostei. Nu este intrecut poate decat de nea Gicuta de la carciuma care si el SIMTE ca iubeste cu patos toata omenirea dupa al doilea pahar. Ca iubirea si sentimentul sunt esentiale. Te citez: "Credinta insemana mult mai mult. Si asta tine de suflet si de simtiri. trebuie sa simti mult, ca sa crezi mult." Of, Of, mai,mai.. TE rog DIN SUFLET si DIN INIMA (ca sa fim pe aceeasi lungime de unda cu limbajul), nu-mi mai scrie mesaje! Considera ca ignorarea mea este o fapta de milostenie, caci cu adevarat ar fi milostenie in situatia de fata. Sau daca tii neaparat sa scrii, te rog scrie despre ce stii. Alege oameni pe care-i cunosti, din familia ta si scrie despre ei in mod instructiv. Propun sa scrii despre iubirea de oameni a tatalui tau, de ex.: o analiza comparativa cu coafeza de la frizeria din colt. Ca sa aflam cine si de ce are mai multa iubire, sa invatam despre slujirea aproapelui si alte lucruri de folos sufletesc! Dar te rog nu ma mai iubi in atatea sfaturi ca nu am timp nici sa ma enervez. Cu adevarat off topic: Rabinul se intalneste cu Itzic si-l intreaba de una, alta.. Itzic spune ca-i suparat ca are gastele bolnave si ii mor. OOO, spune rabinul plin de el, dar da-le orz cu miere. Dupa cateva zile Itzic vorbeste cu rabinul si se plange ca tot mor gastele. Asaaa, ia sa le dai tu orz cu rachiu, spune rabinul cu mult calm atotstiutor. Dupa o saptamana iar se plange Itzic.. mor gastele. Aaa, dar trebuie sa le dai doar hamei cu lapte, asta-i leacul. Dupa o vreme iar se vede rabinul cu Itzic si-l intreaba de gaste. Au murit toate, rabine.. Vai, dar eu mai aveam sfaturi, dar acum nu ai tu gaste! Last edited by anna21; 24.11.2010 at 16:32:32. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Grija sotului fata de sotie ! | windorin | Nunta | 48 | 08.12.2012 01:38:38 |
Despre casatoria intre rude de familie. | radugherasim | Nunta | 6 | 10.03.2011 18:40:07 |
Femeia:sotie,mama,profesionista | caty_deea | Nunta | 52 | 06.01.2011 10:54:57 |
Desfranarea intre sot si sotie part 2 | ionut12 | Generalitati | 20 | 16.11.2010 08:06:45 |
Postul si relatiile dintre sot si sotie | cmihai | Pocainta | 30 | 10.02.2009 14:23:52 |
|