Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.11.2010, 20:26:05
mihaila_alin
Guest

Implicit multstimate domn penticostal

eu te-asi ruga sa ne dai reteta revenirii domniei voastre printre noi,poate o mai aplica si altii ce isi asteapta rindul cam de muuuultisor.in rest toate cele bune.imi place camasa ta cea albastra.
Reply With Quote
Vechi 25.11.2010, 10:00:40
Penticostalul Penticostalul is offline
Banned

Data înregistrării: 17.11.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin Vezi mesajul
eu te-asi ruga sa ne dai reteta revenirii domniei voastre printre noi,poate o mai aplica si altii ce isi asteapta rindul cam de muuuultisor.
Reteta e simpla in teorie dar mai greu de pus in practica:
Placerea de a vorbi cu Gibilan+proxy+mentalitate de alergator de cursa lunga.

Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin Vezi mesajul
imi place camasa ta cea albastra.
In Romania este un compliment sau o ironie, in Turcia cand cineva iti spune "imi place x, (un obiect al tau)" trebuie sa te oferi sa i-l daruiesti. E nr. 42...
Reply With Quote
Vechi 25.11.2010, 19:48:44
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Vezi mesajul
Reteta e simpla in teorie dar mai greu de pus in practica:
Placerea de a vorbi cu Gibilan+proxy+mentalitate de alergator de cursa lunga.

In Romania este un compliment sau o ironie, in Turcia cand cineva iti spune "imi place x, (un obiect al tau)" trebuie sa te oferi sa i-l daruiesti. E nr. 42...
sti ce spune scriptura daca ai mai multe camasi,ma asteptam sa mi-o oferi direct,te-am verificat cit esti de milostiv.dar zau chear nu am nevoie ti-o spun sincer.dar de vrei sa faci un bine i-o poti oferi unui necajit, chear ai face o fapta buna.e o ideie nu?.
Reply With Quote
Răspunde