![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Bunica mea care ieri era conectata la aparate, azi este mult mai bine. S-a ridicat, are "bujori" in obraji si zambeste. Starea ei este de nerecunoscut. Azi dimineata a venit parintele si a impartasit-o. Nu am cuvinte sa va spun ce bucurie simt...va scriu aceste randuri printre lacrimi....multumesc pentru rugaciuni si pentru gandurile voastre bune si Dumnezeu sa va rasplateasca inzecit!
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne Iisuse Hristoase,Micuta Sfanta si Voi Sfintilor Tamaduitori ,bine-placuti lui Dumnezeu luati in grija Voastra Cea Sfanta pe toti cei ce sufera pe paturi de spitale si nu numai .Sanatate si mult bine pentru Ecaterina ......si pentru prietena mea Maria ,care trece prin momente foarte grele cu sanatatea.Doamne Ajuta!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Atotputernicule Doamne, Tamaduitor al sufletelor si trupurilor, care cobori pe oameni si tot Tu ii ridici, care pedepsesti si vindeci din nou, ai mila de Ecaterina, pentru ca este bolnava. Intinde-ti bratul Tau tamaduitor si vindec-o pe ea si ridic-o din patul de suferinta. Goneste duhul slabiciunii din ea si indeparteaza de la ea durerea, ranile, febra si slabiciunile. Daca are pacate si greseli, iarta-i-le, din dragostea Ta pentru oameni. Dumnezeule, ai mila de ceea ce a creat mana Ta, intru Iisus Hristos, impreuna cu care esti binecuvantat si cu bunul si de viata dadatorul Sfantului Duh, acum si in vecii vecilor. Amin!
|
|||
|
|||
![]()
Bunica mea a fost externata si se simte bine. Are un tratament foarte puternic, care ii da multe reactii adverse, dar, multumim lui Dumnezeu, si-a revenit, si o avem iar alaturi. Multumim inca o data si sanatate tuturor!Domnul Iisus Hristos sa va rasplateasca inzecit pentru gandurile voastre bune. Doamne ajuta!Iolanda, cum se simte Maria, prietena ta?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Bunica mea a plecat la Domnul... | glykys | Generalitati | 75 | 12.06.2014 10:24:15 |
Rugaciune pentru elevi si pentru profesori | spre_rasarit | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 5 | 07.07.2012 02:50:19 |
Rugati-va rog frumos si pentru bunica mea..e f bolnava.. | suparata | Rugaciuni | 7 | 21.04.2012 00:00:35 |
Bunica mea.. | Laura19 | Umanitare | 6 | 25.02.2012 18:45:27 |
Grup de rugaciune pentru neputintele noastre si pentru tara. | dorinastoica14 | Rugaciuni | 186 | 29.09.2010 22:45:09 |
|