![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
1. Spuneam de amenzi pe strada, pentru diverse.
Si in biserica se pot da niste pedepse daca altfel nu se poate. Numai ca ar insemna sa dam afara niste crednciosi, sa-i alungam din biserica si este delicat. Nu stiu cum s-ar putea face. 2. La fel ca alte reguli absurde, nu o inteleg nici pe asta. Ce are locul unde stai cu rugaciunea si atentia si iubirea acordata lui Dumnezeu? Daca stai langa sot/sotie, sau frate/sora, inseamna ca nu esti cu Dumnezeu? Doar stai langa el si atat. Te rogi, asculti slujba, canti, esti cu Dumnezeu. Dar fiecare intelege ce si cum poate, cuvantul lui Dumnezeu si a Sf.Parinti. Unii nu se mai casatoresc, altii se duc la manastire, altii vor sa-si respecte semenii (sot7sotie, frate/sora, mama/tata etc.) 3. Si nu mai cred nici in puterea exemplului. Te stradui sa fii cat mai bun, dar invata cineva de la tine? Nu. Doar parintii ar putea face asta cu copiii lor. Dara daca nici parintii nu stiu/fac...
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Va rog haideti sa intindem iar mana | mara2008 | Umanitare | 0 | 17.12.2010 05:40:54 |
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului | colaps | Generalitati | 16 | 10.12.2010 21:17:27 |
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Secte si culte | 443 | 04.08.2010 14:38:35 |
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Generalitati | 5 | 03.05.2010 14:24:13 |
Haideti sa ne cunoastem reciproc. Bine v-am gasit. | Remus-Emilian | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 19.01.2007 23:22:02 |
|