Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Alte Religii
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.06.2007, 17:30:15
calator calator is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.03.2007
Implicit

Biserica ortodoxa romana e condusa de eretici Pai sa organizam o revoltie, sa ii inlocuim. Sau si ai bine ce ar fi sa va alegeti un stapan (ca tot nu aveti), va construiti o biserica... La anafora impariti si niste pliante antiecumenice, niste cantari antiecumenism ar fi interesante, poate niste ecusoane Poate facem o afacere macar sa iasa niste bani din prostie
Reply With Quote
Vechi 05.06.2007, 17:31:10
krabu krabu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.07.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Eu cred ca ne balacarim. Asta inseamna ca o facem in duh de zavistie. Asta inseamna ca toti gresim. Asta inseamna ca fiecare a respirat duhul zavistiei. E post. Hai sa ne rugam si sa`l lasam pe Dumnezeu sa lucreze in noi calea mantuirii.

Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 05.06.2007, 17:42:27
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Implicit

incoerent si caatare stupid... stiu replica... ai mai zis-o... si ca atare ar rezulta ca dumneata nu ai rabdare sa pricepi ce am scris, sau mai rau, nu te prea duce dovleacul... cam ca si in povestea cu cenushareasa... ca nu vreau sa ma enervez... si apoi ca nu stiu gramatica... apoi ca nici nu merita sa citesti ce am scris si in final ca defapt fiind chestii incoerente, defapt, la o analiza, s-ar putea ca nici n-am scris ceva anume... poi uite ca itzi dau dreptate depeacuma... nu m-am amestecat in luptele de atacuri la persoane lipsite de jovialitate interioara macar... oricum dumneata nu potzi fi decat un glumetz, deci cine sa te ia in seama, si de ce, fiindca nu ceri explicatzii? poi daca ma apuc si-tzi explic mi se face frica sa nu inceapa si curcile sa rada de noi, asha ca te las sa inhatzi vrabioii ca doar eshti shoim educat domnia ta... dar stii la ce shoimi ma refer... eu n-am prins ;)
Reply With Quote
Vechi 05.06.2007, 17:46:18
calator calator is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.03.2007
Implicit

pentru iubitorii de poze ....asta ca sa stiti unde au fost facute dovezile

Intre 4-9 septembrie 2007, Sibiul va fi gazda unui eveniment deosebit, si anume este vorba despre cea de-a III-a Adunare Ecumenica Europeana. Peste 2.500 de crestini vor veni la Sibiu care, pentru 5 zile, va deveni si capitala a Europei crestine, dar si capitala culturala a Europei. A III-a Adunare Ecumenica Europeana continua procesul Adunarilor ecumenice precedente de la Basel, din 1989, si Graz, 1997. Tema acestei intruniri va fi "Lumina lui Hristos lumineaza tuturor. Speranta de innoire si unitate in Europa", fiind o tema hristologica, simbolul luminii este semnificativ in traditia crestina atat in Orient, cat si in Occident".
Reply With Quote
Vechi 05.06.2007, 17:50:13
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Citat:
În prealabil postat de Mirean
Citat:
În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Citat:
Inca ceva: imi poate spune cineva (stiu ca nu e topicul, dar este contextul), fara copy/paste, dar argumentat, care este pozitia BOR fata de ecumenism!

Pentru curiosi: eu am spus parerea mea la alt topic!

P.S. Interesant mi se pare ca desi mi-am spus parerea despre masonerie, atacurile la persoana continua in aceeasi directie, ma rog...poate nu toata lumea citeste toate postarile, se pare ca multi le citesc doar pe ultimele!
Domnule,dar esti exasperant.Adica la tine dovezi inseamna ce ti se pare tie si ce crezi tu?Dovezile reprezinta martori,materiale audio,video,scrise care sa sustina o afirmatie.Asta ca sa inveti si tu ce sunt dovezile,din care ti-am dat destule si pe care tu le-ai contestat.Adica ce vrei sa zici,ca daca eu de exemplu am fost in templul masonic si l-am vazut acolo pe un ierarh ortodox,inseamna ca tu automat o sa ma crezi?Asta e dovada?Pai asa poate spune oricine orice,cum faci tu,fara sa aduci dovezi,ci parerile tale,si pe urma culmea,ne acuzi pe noi,ce aducem dovezi,ca nu avem dovezi...sau ca nu sunt bune!Dar cate de imbecili ne crezi domnule?Du-te si joaca-te cu altcineva ca aici ti s-a infundat!Retrage-te pana nu devii persoana non-grata,dupa cum ti-am mai zis,dar vad ca nu asculti.
Papusel, daca citesti "parerea mea" vei vedea ca este argumentata cu declaratiile OFICIALE ale unor ierarhi!

Inca ceva, si cel in "slujba" caruia esti, desi face pe clericul, este vestit pentru limbajul lui violent!
Deci eu nu mai ma joc...adica ai descoperit cine e "stapanul" meu?Nu se poate asa ceva,imi dau demisia...daca nu te pune pe tine detectiv-sef!In schimb,cred ca e clar cine e stapanul tau...Domnule,daca tu contesti conspiratia masonica mondiala,din care face parte si infiltrarea lor in Biserica si ecumenismul,poti sa mergi la culcare.Somn usor.

P.S.Deci acum serios,cine e "stapanul" meu?...ca sa stiu si eu!
Am spus, in postarile anterioare, ca nu contest "conspiratia masonica mondiala". Ba chiar am spus mai multe pe acolo, trebuie doar sa citesti si ce spun altii...

Spun doar ca te folosesti de "ecumenism" si "masonerie" ca sa lovesti in Sf. Sinod! Adica interesul tau nu este cel pretins adica anti-ecumenism si anti-masonerie, ci este unul anti-Sinod. Ba chiar le legi, cu mare viclesug, intr-un melanj original inducand ideea ca Sf Sinod este o adunatura de masoni si ecumenisti. Bineinteles, nu esti in stare sa argumentezi!

Prietene, figura tine la nestiotori, apoi eu am doua clase peste un tren personal si nu tine figura! Asa ca nu te infuria in zadar, poate gasesti un altul sa il fraieresti. Eu ma rog sa nu!

Reply With Quote
Vechi 05.06.2007, 17:55:47
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de calator

Intre 4-9 septembrie 2007, Sibiul va fi gazda unui eveniment deosebit, si anume este vorba despre cea de-a III-a Adunare Ecumenica Europeana. Peste 2.500 de crestini vor veni la Sibiu care, pentru 5 zile, va deveni si capitala a Europei crestine, dar si capitala culturala a Europei. A III-a Adunare Ecumenica Europeana continua procesul Adunarilor ecumenice precedente de la Basel, din 1989, si Graz, 1997. Tema acestei intruniri va fi "Lumina lui Hristos lumineaza tuturor. Speranta de innoire si unitate in Europa", fiind o tema hristologica, simbolul luminii este semnificativ in traditia crestina atat in Orient, cat si in Occident".
In "intampinarea" acestui eveniment, care va avea loc peste cateva luni, a avut loc o intalnire cu reprezentantii Bisericilor din Romania, unde a fost prezent si un episcop al BOR care a afirmat ideea de "ecumenism activ", in fapt, pozitia BOR fata de ecumenism.
Reply With Quote
Vechi 05.06.2007, 17:59:29
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi
incoerent si caatare stupid... stiu replica... ai mai zis-o... si ca atare ar rezulta ca dumneata nu ai rabdare sa pricepi ce am scris, sau mai rau, nu te prea duce dovleacul... cam ca si in povestea cu cenushareasa... ca nu vreau sa ma enervez... si apoi ca nu stiu gramatica... apoi ca nici nu merita sa citesti ce am scris si in final ca defapt fiind chestii incoerente, defapt, la o analiza, s-ar putea ca nici n-am scris ceva anume... poi uite ca itzi dau dreptate depeacuma... nu m-am amestecat in luptele de atacuri la persoane lipsite de jovialitate interioara macar... oricum dumneata nu potzi fi decat un glumetz, deci cine sa te ia in seama, si de ce, fiindca nu ceri explicatzii? poi daca ma apuc si-tzi explic mi se face frica sa nu inceapa si curcile sa rada de noi, asha ca te las sa inhatzi vrabioii ca doar eshti shoim educat domnia ta... dar stii la ce shoimi ma refer... eu n-am prins ;)
Nu amice, am zis numai ca esti incorerent. E drept si alta data ai fost incoerent si ti-am spus-o. Atat. "Incoerent", nimic mai mult. Restul este de la tine, nu de la altii.

Incoerenta ta este, de fapt, o strategie pentru a evita sa raspunzi la intrebari sau de a schimba subiectul. Un soi de auto-victimizare!
Reply With Quote
Vechi 05.06.2007, 18:12:18
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Implicit

Citat:
Citat:
Nu amice, am zis numai ca esti incorerent. E drept si alta data ai fost incoerent si ti-am spus-o. Atat. "Incoerent", nimic mai mult. Restul este de la tine, nu de la altii.

Incoerenta ta este, de fapt, o strategie pentru a evita sa raspunzi la intrebari sau de a schimba subiectul. Un soi de auto-victimizare!
Fireshte ca esti glumetz... ca n-am autoturism... deci n-ai ghicit. :cool:
Mai ai doua incercari, una s-a dus.
Reply With Quote
Vechi 05.06.2007, 18:27:22
MARIUS_DANIEL MARIUS_DANIEL is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.06.2006
Implicit

Citat:
Citat:
În prealabil postat de calator

In "intampinarea" acestui eveniment, care va avea loc peste cateva luni, a avut loc o intalnire cu reprezentantii Bisericilor din Romania, unde a fost prezent si un episcop al BOR care a afirmat ideea de "ecumenism activ", in fapt, pozitia BOR fata de ecumenism.
Vezi domnule,ca ai adus singur dovada incriminatoare tie si B.O.R.?

NO COMMENT!
Reply With Quote
Vechi 05.06.2007, 19:07:14
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Citat:
Citat:

Fireshte ca esti glumetz... ca n-am autoturism... deci n-ai ghicit. :cool:
Mai ai doua incercari, una s-a dus.
Fero-victinizare? No? aaaa...stiu, stiu, stiu, Aero-victimizare..... cum nici asta Navo-Victinizare, no??...ma mai gandesc :D
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Franz Bardon despre masonerie ChEoPs Generalitati 1 15.02.2010 18:50:27
citate de Tutea despre revolutii si masonerie camidece Generalitati 5 14.09.2009 11:06:44