![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Cine a stiut vreodata unde este Duhul Sfant ? Cine se poate lauda ca L-a vazut vreodata?
O singura data de-a lungul istoriei Dumnezeu a zis: 'Voi turna din Duhul Meu,peste orice faptura..." Deci iata locul unde se afla Duhul Sfant : in noi. Hula impotriva Duhului Sfant nu se face prin cuvinte spurcate rostite impotriva a ceaa ce nu cunosti ,ci prin nerecunoasterea bunului cel mai de pret care il avem: harul Domnului care ne-a fost dat ,fara nici un merit personal. |
|
|||
|
|||
![]()
Duhul Sfant nu se vede,se simte .Cred ca atunci cand cineva nu crede ca Hristos e Fiul Lui Dumnezeu atunci huleste impotriva Duhului Sfant.Sa ma corectati daca gresesc.
|
|||
|
|||
![]()
Si de ce nu se vede? De ce nu se manifesta CLAR? De ce este sfios? De ce trebuie sa ne bazam credinta pe orbecaiala? si nu pe certitudini, iar daca incerci sa cercetezi si sa te manifesti ca un pamintean esti acuzat de HULA!
|
|
|||
|
|||
![]()
In loc sa spui "voi crede cand voi vedea" mai bine spune "voi vedea cand voi crede indeajuns".
|
|||
|
|||
![]()
Nu esti acuzat de nimic.Tu esti ceea ce vrei sa fi,crezi ceea ce vrei sa crezi,pentru unii oameni,chiar daca ar veni Duhul Sfant si le-ar da "Buna Ziua "tot n-ar crede...ar spune ca mai trebuie sa cerceteze putin...glumesc sa ma ierti andreicozia
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite si in caz ca ai facut o facultate sau chiar liceul vei stii bucuria cu care ai primit o demonstratie la fre-o axiaon sau teorema. efectiv dai pe spate si spui : INCREDIBIL, acum cred! EXACT asa s-ar intimpla si cu Duhul Sfint daca l-am vedea....nu justifica lipsa dovezilor prin niste sintagme ale unor smecheri! Gindeste-te bine! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Păcatele împotriva Duhului Sfânt sunt sinuciderea, necredința, nepăsarea față de Sfânta Treime, deznădejdea sau încrederea exagerată în Dumnezeu, adică să păcătuiești de bună voie zicând că Te va ierta, ura împotriva lui Dumnezeu. Ar mai fi și negarea existenței Sfântului Duh, așa cum fac unii protestanți care nu cred în Sfânta Treime. Bănuiesc că sensul cuvintelor "nici în veacul acesta, nici în cel ce va să vie" înseamnă că nu se vor ierta nici în timpul dintre judecata particulară și cea universală, nici după, în situația în care nu te-ai schimbat din timpul vieții, altfel nu mi-aș explica de ce ele se iartă(cu excepția sinuciderii) dacă te pocăiești. Oricum dacă te-a prins moartea săvârșind păcate împotriva Duhului Sfânt, rugăciunile celor vii sunt total inutile.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aceste simtiri le au si ateii si musulmanii, deci cum le deosebim de simtirile inaltatoare care oricum le simte oricine. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cele 7 daruri ale Duhului Sfant | Laurentiu | Generalitati | 52 | 28.03.2016 12:29:30 |
pacat impotriva Duhului Sfant | lore86 | Generalitati | 12 | 20.04.2011 11:42:12 |
Hula impotriva Duhului Sfant | Eliana | Generalitati | 22 | 19.02.2011 01:52:40 |
Despre pacatul impotriva Duhului Sfant | lacrimi | Din Noul Testament | 35 | 14.04.2010 07:23:20 |
hula impotriva Duhului Sfant | anaana71 | Generalitati | 14 | 30.01.2010 14:30:27 |
|