![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mulțumesc, o să meditez asupra a ceea ce mi-ai spus. Și dacă zice adevărul e într-adevăr un om foarte special, îmi place cum vorbește
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Relatia lui cu Hristos e foarte directa,are foarte multa incredere in El.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu sunt de parere ca acest individ s-a apropiat mai mult de Hristos și Dumnezeu. http://iongrijalunga.wordpress.com/2...asi-stiintica/
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne Dumnezeule cel Adevarat si Viu iarta-l pe acest biet pacatos ca nu stie ce face,si el este creatia ta, dar inselatorul viacului acestuia a pus perdeaua pe mintea lui.el vine in zilele acestea ale postului nasterii Domnului, sa umbreasca fara de izbinda bucuria crestinilor. Amin |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si inca ceva.., in interviul ce l-am auzit la Radio Romania Actualitati si pe care o parte l-am inregistrat, spunea ca fiind la Man Lupsa din Alba se impartasea zilnic, iar asupra acestui aspect mari duhovnici ai tarii ne povatuiesc cu totul altceva...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1.Doua milioane de km in cautarea Adevarului,tocmai asta vrea sa insemne,faptul ca a cautat atat de multi ani adevarul in celelalte religii si nu l-a gasit,iar spre final a gasit ortodoxia,care este Adevarul. 2.Faptul ca prezinta cu intelegere si simpatie unele persoane protestante sau catolice,se datoreaza faptului ca el a trait multi ani in acest mediu,si a avut prieteni din aceasta zona.Nu s-a nascut si nici nu a trait intr-o tara ortodoxa.Cu atat mai remarcabil este faptul ca este ortodox,el acum stand in Elvetia... 3.Inca o data in cartea Zei,idoli ,guru arata inselatoriile cu care vin celelalte religii,si chiar un profesor de religie caruia i-am imprumutat cartea a spus ca i-a folosit ca material didactic. 4.La Lupsa este o realitate,ca acolo calugarii se impartasesc in fiecare zi,iar el fiind oaspete acolo,s-a impartasit laolalta cu ceilalti.Sa credem ca staretul de la Lupsa,o manastire cu program athonit,a avut suficient discernamant daca a permis ca sa se impartaseasca si Klaus impreuna cu ceilalti. Pentru impartasire are si binecuvantarea duhovnicului sau,care este de la manastirea Essex. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cand spui "ma lepad de satana, de toate lucrurile lui si de toti slujitorii lui cei vazuti sau nevazuti" eu cred ca un crestin-ortodox exact asta ar trebui sa faca: sa se lepede. Daca acest Klauss ar fi cunoscut cu-adevarat ortodoxia ca adevar, ar fi trebuit sa spuna doar atat: "Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a daruit posibilitatea sa gasesc adevarul!" Punct. Fara nimic altceva.. Daca incepi sa te lauzi cu pacatele tale, nu este oare tot un pacat? Cum poti spune: "m-am lepadat de satana" daca continui sa amintesti si sa povestesti cu lux de amanunte nu stiu cate erezii prin care ai trecut? E adevarat ca traiesti o bucurie a descoperirii lui Hristos ca Mantuitor, o bucurie a descoperirii ortodoxiei ca singura si adevarata Cale de urmat., dar aceasta duhovniceasca bucurie cred ca trebuie impletita cu smerenia, cu neputiinta de a te putea ridica vreodata la inaltimea jertfei Mantuitorului pt tine, ca pacatos.. Eu n-am vazut la el o astfel de smerenie, o durere a Crucii care sa-l patraunda cu totul.., ci doar bucuria.. Asta te schimba, ca om., nu mai poti fi cel de ieri, ci mereu esti innoit intru Hrsitos!. Fireste ramane stilul sau inconfundabil de a povesti, de a fi, dar eu o vad mai degraba ca un "story" de succes, o frumoasa poveste americana, decat de exemplificarea unei vieti traita pt Hrsitos.. Vizavi de Parintele Melchesidec de la Lupsa nu e treaba mea sa judec de ce i-a permis astfel sa se impartaseasca zilnic, parerea mea personala despre asta e alta si e sprijinita pe marturiile multor duhovnici incercati din tara.. Sper sa fi inteles corect si sa nu mai fiu nevoit sa mai intervin pt alte lamuriri. Doamne ajuta!
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
VAI VAI CE AM AUZIT | emanuel2007 | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 212 | 18.10.2008 22:28:55 |
Am auzit de un film fain! | fratia | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 07.08.2008 20:21:45 |
Ati auzit de ... | eternetyz | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 28.02.2007 16:25:06 |
|