Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.11.2010, 14:43:35
Alin27 Alin27 is offline
Banned

Data înregistrării: 25.07.2010
Implicit ce trompete visati....

Noi am facut tot raul din lume, si tot noi am mintit pentru el. Rasplata este acest razboi mondial pentru tot ce am facut...

Omul si-o face cu mana lui. "Si a privit omul toate cate le-a facut si a fost foarte multumit de toate cate le-a facut."

Ne meritam soarta prieteni, razboi , foamete , boli,..... omul a dorit de la inceput ...moartea si nu viata...
Vechi 29.11.2010, 15:11:50
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 278. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” –Pucioasa (XLVIII)

278. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” – Pucioasa (XLVIII)

Uneori, liderii pucioși pretind că venirea “Domnului” lor “în cuvânt, cu sfinții”, are loc chiar acum, fiind într-o desfășurare prelungită încă din anul 1955. Adesea ei subliniază acest lucru prin cuvântări personale, individuale, pe care unele duhuri care se prezintă a fi duhuri ale sfinților le rostesc alături și împreună cu “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa. Alteori, ei spun că venirea Lui cu sfinții va fi abia la sfârșitul veacurilor, atunci când se va întocmi ziua învierii făpturii și se vor întâlni viii cu toți morții lor:
“Și atunci va fi marea întâlnire a celor ce sunt și a celor care au fost și iarăși vor fi, ca să se întocmească ziua învierii, despre care Eu am vestit prin Scripturi, ziua venirii Mele cu sfinții care au căpătat cerul încă de pe pământ, încă din vremea trupului lor.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 08-11-2000)

Învierea făpturii nu va mai fi împlinită de către Hristos, așa cum proorocește Biblia, ci de către liderii pucioși. Aceștia sunt “tocmiți să lucreze pentru învierea făpturii”, iar lucrarea lor este, se pare, jertfa liturgică a preoților necanonici pucioși consacrată “pentru cei din locuința morților” și pomenirea zilnică a numelor tuturor celor adormiți, începând cu strămoșul Adam. Cei care vor fi strigați pe nume prin pomenirea liderilor pucioși vor primi un “Cuvânt de mângâiere din cer” care le va aduce morților pacea și odihna veșnică:

“Vin, fiilor, la voi cu sărbătoarea îngerilor, cu prăznuirea sfinților arhangheli Mihail și Gavriil. Atunci Eu voi lua din mânuțele voastre jertfa cea pentru cei din locuința morților și Mă voi duce cu ea la ei și le voi vesti că vin curând să-i iau și să le dau ziua învierii. Îi voi mângâia, îi voi ușura, le voi da din învierea lor și le voi da grai ca să vorbească unii cu alții despre venirea Mea și despre voi, cei ce lucrați cu Mine pentru ziua venirii Mele. Fiți mereu la zi cu pomenirea lor, așa cum Eu v-am învățat când v-am tocmit să lucrați pentru învierea făpturii. Cuvântul Meu cel din grădina Mea cu voi îi va mângâia pe cei strigați pentru pomenire și le va da din pacea Mea.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 08-11-2000)

Venirea “Domnului” Pucios este materializată adesea prin zidiri concrete, făcute cu mâinile lor de către adepții pucioși, sub directa supraveghere a liderilor lor: case, fântâni, garduri, ziduri, porți, pătule, ateliere, foișoare, WC-uri, grajduri, garaje de mașini, alei pietruite, etc. Toate reprezintă “zidirea veacului cel nou” și “venirea văzută a Domnului” la ei:

“Fiți credincioși, copii ziditori, și fiți zidiți deplin, că numai de zidit avem. Avem de zidit veacul cel nou și pe cei înviați pentru el. Voi sunteți zidarii Mei, iar cumpăna este în mâna Mea. Și cu duhul și cu trupul lucrăm zidire, că v-am tocmit să fiți ai Mei și să lucrez cu voi tot ce este de lucrat pentru venirea Mea.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 08-11-2000)

Din când în când, “Domnul” Pucios vine cu idei noi și cu proiecte noi, pe care “zidarii” pucioși purced îndată să le edifice, ca să zidească prin ele veacul cel nou, sub înțeleapta conducere a liderilor lor, care mai întâi le proiectează după gustul lor și apoi le spun adepților ziditori, pas cu pas, ce și cum și în ce ordine să le facă: mai întâi “Fântâna Samarinencii” ( e vorba de samarineanca de la puțul lui Iacob, căreia pucioșii i-au zidit special o fântână de unde să ia apă și să nu mai înseteze niciodată), apoi “Fântâna Întâlnirii din Grădina Întâlnirii lui Dumnezeu cu Omul”, și abia după aceea “Casa Întâlnirii lui Dumnezeu cu Omul” , toate acestea fiind situate pe pământurile pucioșilor de la Glodeni-Vale de lângă Pucioasa:

“Când am lucrat prin voi fântâna samarinencei, fântâna întâlnirii cu Dumnezeu, nu v-am spus și despre casa de întâlnire, iar acum v-am spus, și am întocmit-o când v-am spus, și acum o așez prin voi în grădinile Mele date vouă pentru slujirea Mea, pentru venirea Mea în ele pe pământ, ca să Mă întâlnesc cu omul care poate să creadă în venirea Mea la voi.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 08-11-2000)

Liderii pucioși sunt din când în când reconfirmați ca fiind rezervorul de putere al “Domnului” Pucios, care promite că va opera prin venirea Lui de la Pucioasa o iminentă înviere a morților (cu condiția ca liderii pucioși să-I dea puterea de care El are mare nevoie ca să vină cu venirea Lui care vine și iar vine ca să așeze pe pământ veșnicia Lui:

“Dați-Mi putere să vin, fiilor, că e cerul plin de așteptare, iar cei din locuința morților suspină în ei după înviere, după venirea Mea, ca să-i ridic și să le dau casa cea din cer, trupul cel nou, zidit la cuvântul Meu cel pentru învierea din pământ a trupurilor celor adormiți. Întâi îi ridic pe ei, și apoi așez pe pământ veșnicia pentru ei și pentru cei vii care vor fi cu trupul pe pământ la venirea Mea, precum este scris în Scripturi.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 08-11-2000)

Pentru zidirile care zidesc veacul cel nou de la Pucioasa, adepții pucioși care le-au lucrat sunt răsplătiți cu bogate binecuvântări și cu îndemnul de a se lăsa pe mai departe călăuziți de “Cuvântul de la Pucioasa” care îi călăuzește neabătut spre “ziua venirii Domnului” peste tot pământul:

“Fiți binecuvântați la lucrul casei întâlnirii, și fiți Duhul Meu, și fiți un cuvânt cu toții sub iubirea cuvântului Meu care vă călăuzește spre ziua venirii Mele peste tot pământul.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 08-11-2000)

Uneori însă , din negrija pucioșilor, “Domnul” lor nu mai poate veni și nevenirea Lui Îl doare cu durere adâncă. El îi îndeamnă să iasă din nesimțire și să-I ajute grabnic venirea ca să poată veni cu ea la ei, și să-I facă drum (cale) de venire și să-I facă netezirea căii Lui de venire și să aibă grijă de venirea Lui și să-i deschidă venirii ca El să vină la toți și la toate care-I așteaptă venirea Lui de la Pucioasa cu cuvântul Lui de înviere peste toată făptura:

Aveți grijă de venirea Mea la voi, că Mă doare adânc când nu pot să vin. Eu vă primesc pe voi mereu, și în fiecare clipă vă am. Primiți-Mă și voi, și deschideți-Mi mai înainte să vin. Faceți-Mi cale când vin și ajutați-Mi venirea, că pentru hrana voastră vin, și pentru viața voastră vin, pentru viața Mea din voi vin, fiilor, ca să vă umplu de ea și să dați din ea. Și de unde dați, Eu pun, dar să dați, ca să am unde să pun și ca să am cale să vin, copii ai venirii Mele. Aveți grijă de venirea Mea la voi, fiilor, că tot și toate așteaptă venirea Mea la voi. Deschideți venirii Mele mai înainte să vin la voi, că toți și toate așteaptă venirea Mea la voi, cuvântul Meu cel de înviere.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 08-11-2000)
Vechi 26.12.2010, 07:19:24
Banned

Implicit 285. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” – Pucioasa (XLIX)

285. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” – Pucioasa (XLIX)

Liderii pucioși sunt numiți “Poarta cerului” prin care intră și iese “Domnul” lor. Răstălmăcind Scriptura, care spune că prin această poartă a cerului vor intra drepții lui Dumnezeu (Apoc.22:14-15), liderii pucioși pretind că Scriptura proorocește că prin această poartă va intra Însuși “Dumnezeu”, (deci nu drepții Lui!). Dar a și intrat, căci se vorbește deja la timpul trecut despre “venirea Domnului la ei”, ca fiind “cea mai mare minune din toate veacurile”:

“E sărbătoare mare de îngeri, e zi mare, fiilor. Cerul grăiește peste pământ, iar voi sunteți poarta cerului, și Eu intru în ea cu dreptatea, căci scris este în Scripturi: "Intrând în porțile dreptății voi lăuda pe Domnul, că aceasta este poarta Domnului, și drepții vor intra în ea". Amin. Am plecat cerul până pe pământ și am venit la voi ca să vă fac ai Mei. N-a fost de când e veacul minune mai mare ca aceasta.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 21-11-2000)

Liderii pucioși, despre care se spunea până acum că sunt firavi și slabi, plăpânzi și lipsiți de ajutor, sunt prezentați dintr-odată ca fiind puternicii care Îi întăresc venirea “Domnului” lor și puterea venirii Lui, căci ei se fac hrană hrănitoare pentru“Dumnezeul”lor:

“O, Eu Mă întăresc în voi cu venirea Mea și Mă hrănesc cu voi ca de un rod nou, fiilor. Îmi întăresc venirea și puterea venirii Mele la voi, și îmi sunteți hrană de întărire Mie. Când vine primăvara și apar cele dintâi roade ale pământului, se înviorează omul hrănindu-se cu ele și prinde putere și prospețime în toate neputințele lui. Așa și Eu, Mă hrănesc cu voi și Mă bucur de voi ca de un rod nou și îmi întăresc venirea hrănindu-Mă cu voi.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 21-11-2000)

O mărturie importantă: “Cuvântul” de la Pucioasa, în loc să aducă pace, aduce tulburare adâncă nu numai pe pământ, ci și în lumea îngerilor. Venirea “Domnului” Pucios nu mai este legată indisolubil de ființa Lui, ci Îi este exterioară, ca o lucrare la cazul instrumental, și așa este adusă această “lucrare a venirii Domnului” de către îngeri pe pământ, ca un instrument și ca un stindard al unei noi ideologii și credințe care clonează Ortodoxia:

“O, copii deșteptători peste pământ, cuvântul Meu de peste voi răvășește lumea îngerilor, și vin îngerii cu venirea Mea la voi și văd cu voi tronul cuvântului Meu, cartea judecății făpturii, și din care iau cei vii și cei morți, fiecare după faptele lor.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 21-11-2000)

În noiembrie 2000 la Pucioasa se decreta fără ocolișuri că “judecata de apoi a venit” pe pământ, iar cerul și pământul se clătina sub pașii greoi ai “Dumnezeului” de la “Noul Ierusalim”. Probabil că se mai clatină și astăzi, căci venirea s-a tot prelungit peste ani și ani, iar judecata promisă întârzie, deși îngerul venirii “Domnului” suflă în trompetă de peste 10 ani neobosit, anunțând venirea care stă să vină. Liderii pucioși văd (cu ochii duhurilor care se dau drept îngerii lor, sau cu ochii minții lor, sau cu ochii mințirii adepților) tronul judecății Domnului așezat taman în grădinile lor de la Pucioasa:

“O, fiilor, sună îngerul Domnului, sună din trâmbița venirii Mele peste cei vii și peste cei morți. Îngerul Meu, dimpreună cu toată oastea îngerească, vede la voi tronul cuvântului Meu, cartea judecății făpturii, calea venirii Mele pentru judecată. Se clatină cerul și pământul sub pașii venirii Mele, că a venit judecata de apoi. [...] Dați morților veacul cel nou, cuvântul Meu care este cu voi, că iată, sună îngerul Meu din trâmbița venirii Mele, sună îngerul Domnului peste vii și peste morți.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 21-11-2000)

La 21 noiembrie anul de grație 2000, la Pucioasa se anunța un eveniment istoric: porțile iadului erau date larg la o parte, iar morții erau strigați afară cu glas mare, aidoma cu glasul lui Hristos de acum 2000 de ani care striga “Lazăre, vino afară!” (Ioan, 11,43)

“Eu, fiilor credincioși venirii Mele după două mii de ani, Eu și cu voi și cu îngerul Meu deschidem porțile iadului și ale morții și strigăm afară pe morți, așa cum l-am strigat pe Lazăr din mormânt pentru credința surorilor lui, cărora Eu le-am spus: "Dacă veți crede, veți vedea slava lui Dumnezeu, căci oricine trăiește și crede în Mine nu va muri niciodată".” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 21-11-2000)

N-a ieșit nimeni. Ori n-au auzit morții, fiind cam tari de ureche ( de bătrânețe, nu de altceva), ori le-a fost frică să iasă, zicându-și că tot mai bine e înăuntru.

Îndată (văzând probabil că nu iese nimeni), liderii pucioși schimbă datele problemei: dacă morții nu vor să iasă de bunăvoie, vor fi luați pe sus, cu forța. De aceea, ziua învierii și respectiv ieșirea din locuința morților se amână, pentru o dată care se vrea a fi precisă, dar este vag definită de expresia “vin curând să-i iau”:
“Am spus că vin la voi cu sărbătoarea îngerilor, și voi lua din mânuțele voastre jertfa cea pentru cei din locuința morților și Mă voi duce cu ea la ei, și le voi vesti că vin curând să-i iau și să le dau ziua învierii, și îi voi mângâia și îi voi ușura și le voi da din învierea lor și le voi da grai să vorbească unii cu alții despre venirea Mea și despre voi, cei ce lucrați cu Mine pentru ziua venirii Mele.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 21-11-2000)

Last edited by mariamargareta; 26.12.2010 at 07:27:48.
Vechi 29.11.2010, 15:18:43
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Alin27 Vezi mesajul
Noi am facut tot raul din lume, si tot noi am mintit pentru el. Rasplata este acest razboi mondial pentru tot ce am facut...

Omul si-o face cu mana lui. "Si a privit omul toate cate le-a facut si a fost foarte multumit de toate cate le-a facut."

Ne meritam soarta prieteni, razboi , foamete , boli,..... omul a dorit de la inceput ...moartea si nu viata...
Așa e, și omul s-a făcut că e om... și a dat uitării pe Dumnezeu și a dat apoi lumii de știre, că... totuși există... blestem... de la tinerețe până la moarte...

Citat:
Și-apoi firește... ecoul papagalului:
„ Eu știu c-ai să mă-nșeli chiar mâine, dar fiindcă azi ești suspărată, am să te iert, e vechi păcatul,.. și nu ești prima... vinovată. (Versiuniune după Minulescu, modificartă.)

Și placa:

''...placa stricată, aia cu zmeus:

„Deci nu te mai agita dejabba, că oricum nu te mai cred!

Și oricâte p-ape vei arunca din guriță după copiii lui Dumnezeu, să fii pregătită că la un momendat se vor întoarce toate val vârtej asupra ta... săramnă amăgită de cel rău. ”''

Așa că iubește-Mă draga mea... dușmancă...”

Last edited by vsovivi; 29.11.2010 at 16:04:28.
Vechi 02.12.2010, 13:40:10
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Implicit

Așa că nu te mai juca cu idolul până când crezi tu că va scoate bellaurul ăla fum pe gurițe... ci adu-ți mai bine aminte de noi... de cât am așteptat... ca să dansăm... împreună... o, draga Mea Românikaa... și nu te mai juca... cu focool... ca să nu ajungi ca pasta.

Last edited by vsovi; 02.12.2010 at 14:28:04.
Vechi 02.12.2010, 19:54:09
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
Așa că nu te mai juca cu idolul până când crezi tu că va scoate bellaurul ăla fum pe gurițe... ci adu-ți mai bine aminte de noi... de cât am așteptat... ca să dansăm... împreună... o, draga Mea Românikaa... și nu te mai juca... cu focool... ca să nu ajungi ca pasta.
Păi cine se joacoacoacă mereu cu idoleul și leul... din tenenerife? Cine?
Și cui îi place la nebunie picajul de la mare înălțime? Picajul cel de după zborul spre înalt...
Miiiieeeee? Eu cred că țieeeee!

Iar dacă nici ție nu-ți pasă... atunci cui?

Căci cui pe cui și cucui pe cucui... nu se poate scoate! Cu niciun chip... o, draga mea România.

Last edited by vsovivi; 02.12.2010 at 20:55:03.
Vechi 04.12.2010, 00:18:48
Banned

Implicit 280. Cei 14 magnifici de la Pucioasa (I)

280. Cei 14 magnifici de la Pucioasa (I)

Legenda celor “14 magnifici” pucioși despre care ani de-a rândul s-a pretins că “aud în primă instanță Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” (adică, îl aud la unison cu urechile lor pe “Creator”, vorbindu-le din înaltul Cerului, în șuier de suflare de crivăț care se coboară deasupra “templului” pucios de la Glodeni-Vale) s-a dovedit a fi o minciună răsuflată. Parafrazând zicătoarea malițioasă “Cei patru evangheliști erau trei: Luca și Matei”, putem spune că la “Noul Ierusalim” de la Pucioasa “cei 14 magnifici erau doar trei: Mihaela și Nicușor”. Mai precis, Mihaela pretindea că-L aude pe Dumnezeu vorbindu-i, iar Nicușor pretindea că Mihaela are dreptate în ceea ce pretinde.

Această minciună colosală a stat permanent la baza înșelătoriei de la “Noul Ierusalim”, chiar și atunci când viețuitorii “mânăstirii” care alcătuiau lista inițială a celor “care auzeau Cuvântul” (a se citi corect: “…despre care se pretindea că aud acel Cuvânt …”) s-au risipit care încotro, iar în “incinta sacră de la Glodeni” n-au mai rămas decât doi: Spiridon Șerban și fiul său Marian, adică exact alții decât pretendenții actuali ai “darului auzirii Cuvântului”, Mihaela și Nicușor).

Dar cine erau cei 14 locuitori ai “chibuțului” pucios de la Glodeni, despre care se pretinde din 1990 și până astăzi că “aud cu urechile lor Cuvântul lui Dumnezeu”?

Iată lista lor:

1. Ilie Bunea (pe atunci, în 1990, el era proprietarul de drept al pământului și a casei cu etaj în care și-au găsit găzduire și adăpost ceilalți “13 magnifici”, venetici sosiți de departe ca să se căpătuiască aici, la Pucioasa. Însă Ilie a mai fost proprietar doar câțiva ani; când Mihaela Tărcuță a preluat “frâiele teleguței”, ea l-a forțat pe Ilie Bunea să renunțe la casă și la teren în favoarea “comunității” de pucioși, căreia ea îi dăduse între timp numele de camuflaj “Fundația Sfânta Virginia”. Ulterior, Ilie Bunea a fost nevoit să abandoneze complet casa și grădina în brațele rapacilor lideri pucioși Mihaela și Nicușor, el retrăgându-se la părinții săi din comuna Maluri, ca să-și lingă rănile sufletului;

2.-3. Mihaela Tărcuță și soțul ei, Milică (Emilian Tărcuță);

4.-6. Marian Zidaru și soția sa Victoria Zidaru, împreună cu fiul lor Simion;

7.-10. Spiridon Șerban cu soția sa Ioana și cu copiii minori Marian și Nuțica;

11.-13.Nicolae Nedelcu cu soția sa Tanța (Constanța Nedelcu) și fiica minoră Andreea;

14. Sandu Dan, zis “Tataia”, ucenic și prieten al soților Marian și Victoria Zidaru.

Dar cum să audă ei acum ceva în grădina cu minuni de la Pucioasa dacă, în majoritate, ei nu mai locuiesc în această gădină, iar unul (Simion) a și murit?

Ar fi fost de așteptat ca această “sfântă familie”, care număra cândva 14 suflete “primitoare ale Cuvântului” pucios, să dăinuiască până în zilele noastre și să fie și să rămână un model inegalabil de frățietate creștină, de altruism și de dragoste. Deși conceptul de “mănăstire” – pe care Mihaela voia cu orice preț să-l asocieze cu “gospodăria agricolă colectivă” a pucioșilor de la Glodeni – este total impropriu (căci nu s-a mai văzut vreodată vreo mânăstire mixtă, în care să locuiască de-a valma bărbați și femei sub același acoperiș), totuși, faptul că ei L-ar fi auzit acolo cu urechile lor pe Dumnezeu vorbindu-le ar trebui să fie un argument serios ca să credem că această existență mixtă a “celor 14 aleși” le-a marcat profund întreaga ființă, făcându-i exemple vii de iubire, de toleranță, de echilibru, de înțelepciune și de pace. Când colo… lucrurile au stat exact pe dos. Între acești 14 “prooroci” a intrat rapid o așa mâncătorie și o dihonie și o intoleranță și o ură neîmpăcată, încât s-au risipit toți ca pleava-n vânt, fugind unii de alții unde au văzut cu ochii. Așa cum am mai spus, din formația inițială a celor “14 magnifici” se mai regăsesc la ora actuală între zidurile “mânăstirii”, ca rezidenți permanenți, doar doi: Spiridon Șerban și cu fiul său Marian, care, deși între timp s-a făcut flăcău în toată puterea, este în continuare poreclit în batjocură “Mormăilă” de către Mihaela. Cu toate acestea, legenda cu “cei 14 aleși care aud Cuvântul” este pe mai departe vehiculată cu mult tupeu de farseurii de la Pucioasa, în frunte secretarul lor general, tovarășa Mihaela Tărcuță, care nu ezită să-i mintă fără să clipească pe vizitatorii curioși să afle cine aude “Cuvântul lui Dumnezeu” la Pucioasa (unul dintre ultimii “grei” care au fost păcăliți cu “taina celor 14 aleși” a fost Cristi Tabără, în celebrul său “interviu” intitulat “Te vezi la Știrile ProTv: Taina Noului Ierusalim” și difuzat pe postul Tv pe care îl slujea acum un an).
Vechi 06.12.2010, 09:45:20
Banned

Implicit

Hai să vă mărturisesc ceva,

Și eu aud Cuvântul, dar nu cu urechile, și nu ca și propoziții sau fraze sau voce sau adiere răcoroasă de vânt, ci doar mă „trezesc”, îmi dau seama, că în sufletul meu a apărut Adevărul, s-a manifestat ceva, a ajuns unda și iată că Îl știu pe Adevărul, ca și cum ar fi trecut prin pământ, prin văzduh, prin ziduri și a ajuns în mintea și în inima mea crescând ca o plantă ce a răsărit din sămânța cea bună, și ca atare am devenit și sunt conștient că Tainic a ajuns și în mine și mereu ajunge și la mine astfel, exact cum o apă curată ajunge la rădăcina plantelor... și treptat, comparînd ceea ce susțineam eu, credeam eu, în diferite momente ale vieții mele cu ceea ce am citit de pe Site-ul lor, am ajuns ca să pricep că erau echivalente și similare, deci parcă chiar știam ce se grăia acolo de către Dumnezeu dar nu eram suficient de conștient și de clar, deci iată cum la sute de Km, Cuvântul ajunge Tainic la oameni, mai devreme sau mai târziu, căci și morții aud Cuvântul Lui Dumnezeu...

Deci e vorba de undă, și cum atunci să nu audă cei ce-L trăiesc în primă instanță? Care trăiesc la Izvorul Dorului... Și cum atunci vă mirați și pentru ce vă tot îndoiți crezând că nu L-ar auzi cei 14 magnifici dacă până și cei din morminte Îl aud? Se aude, vine, și oriceochi Îl va vedea, chiar și cei ce L-au străpuns. E ca un curent electric, „elctroni” și „pozitroni”, „fulgere și trăznete și tunete”, mai mici sau mai mari, ce vin prin apa Vieții și prin Pământul Făgăduinței, prin biserică sau prin afara ei...

Nu vă mint, e ca și când ai pune urechea la pământ, sau pe șină, dar e mult mai tainic... e ca un al 7-lea simț căci al șaselea e o vrăjecmăneală. Cu al 7-lea simț nu-L auzi, nu-L vezi, dar parcă știi ce s-a grăit de sus, căci parcă ai fiii și tu semănat în pământul Adevărului și devi treptat conștient că ceva crește, dreptate și dragoste și cunoașterea Domnului în tine, în inima și viața și în vorbele tale. Și eu sunt la sute de Km de Pucioasa, darmite atunci cei deasupra cărora adie Desăvârșirea cea răcoroasă care stinge focul pătimășiilor jignidoliceștii, care din necredință și răzbunare nu mai vor să recunoască pe Sfântul Iertării și Milostivirii și Păcii.

Last edited by vsovivi; 06.12.2010 at 10:16:07.
Vechi 06.12.2010, 13:01:22
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Hai să vă mărturisesc ceva,

Și eu aud Cuvântul, dar nu cu urechile, și nu ca și propoziții sau fraze sau voce sau adiere răcoroasă de vânt, ci doar mă „trezesc”, îmi dau seama, că în sufletul meu a apărut Adevărul, s-a manifestat ceva, a ajuns unda și iată că Îl știu pe Adevărul, ca și cum ar fi trecut prin pământ, prin văzduh, prin ziduri și a ajuns în mintea și în inima mea crescând ca o plantă ce a răsărit din sămânța cea bună, și ca atare am devenit și sunt conștient că Tainic a ajuns și în mine și mereu ajunge și la mine astfel, exact cum o apă curată ajunge la rădăcina plantelor... și treptat, comparînd ceea ce susțineam eu, credeam eu, în diferite momente ale vieții mele cu ceea ce am citit de pe Site-ul lor, am ajuns ca să pricep că erau echivalente și similare, deci parcă chiar știam ce se grăia acolo de către Dumnezeu dar nu eram suficient de conștient și de clar, deci iată cum la sute de Km, Cuvântul ajunge Tainic la oameni, mai devreme sau mai târziu, căci și morții aud Cuvântul Lui Dumnezeu...

Deci e vorba de undă, și cum atunci să nu audă cei ce-L trăiesc în primă instanță? Care trăiesc la Izvorul Dorului... Și cum atunci vă mirați și pentru ce vă tot îndoiți crezând că nu L-ar auzi cei 14 magnifici dacă până și cei din morminte Îl aud? Se aude, vine, și oriceochi Îl va vedea, chiar și cei ce L-au străpuns. E ca un curent electric, „elctroni” și „pozitroni”, „fulgere și trăznete și tunete”, mai mici sau mai mari, ce vin prin apa Vieții și prin Pământul Făgăduinței, prin biserică sau prin afara ei...

Nu vă mint, e ca și când ai pune urechea la pământ, sau pe șină, dar e mult mai tainic... e ca un al 7-lea simț căci al șaselea e o vrăjecmăneală. Cu al 7-lea simț nu-L auzi, nu-L vezi, dar parcă știi ce s-a grăit de sus, căci parcă ai fiii și tu semănat în pământul Adevărului și devi treptat conștient că ceva crește, dreptate și dragoste și cunoașterea Domnului în tine, în inima și viața și în vorbele tale. Și eu sunt la sute de Km de Pucioasa, darmite atunci cei deasupra cărora adie Desăvârșirea cea răcoroasă care stinge focul pătimășiilor jignidoliceștii, care din necredință și răzbunare nu mai vor să recunoască pe Sfântul Iertării și Milostivirii și Păcii.
"Mărturisirea" ta este ... vorba lui Cristi Tabără, tulburătoare. Îți mai rămâne să pui mâna pe un caiet și să așterni tot ce auzi. Apoi să-ți faci un site intitulat "Cuvântul lui Dumnezeu auzit de Vsovi" și să publici ceea ce ai auzit venind din cer. Apoi să faci ceva schimb de idei cu pucioșii, că ei ți-ar putea dărui din experianța lor bogată și inventivă.
P.S. Poate scoți și o carte cu numele "Evanghelia după Vsovi". Ar fi cazul , celelalte s-au cam prăfuit.

Last edited by mariamargareta; 06.12.2010 at 13:04:02.
Vechi 06.12.2010, 13:10:32
Banned

Implicit 280. Cei 14 magnifici de la Pucioasa (II)

280. Cei 14 magnifici de la Pucioasa (II)

Să-i luăm pe rând.

1. Ilie Bunea a fost înșelat în așteptări de Mihaela Tărcuță în mai multe rânduri, până ce a fost adus la disperare. La începuturile farsei intitulată “Noul Ierusalim”, prin anii ‘90, Ilie a fost promovat de Mihaela ca unic “preot-slujitor al lucrării” de la Pucioasa, pe o “temelie” pusă de “proorocițele” Verginica (între anii 1955 și 1980) și Maria (începând cu anul 1982). Ulterior, Mihaela Tărcuță a mai promovat doi “preoți” în persoana lui Spiridon Șerban și respectiv Nicolae Nedelcu, lansând cu acest prilej conceptul de “triumvirat sacru” sau “troiță sfântă”, și stabilind totodată ca “primul între egali” să rămână tot Ilie. Cu trecerea anilor, Mihaela a alunecat într-o simpatie maladivă și un favoritism deșănțat, dirijate țintit înspre Nicolae Nedelcu, pe care ea a început să-l alinte cu numele “Nicușor” și pe care l-a promovat rapid ca “mâna ei cea dreaptă” și totodată “singura ei mână”. Din acest moment Nicușor era în ochii ei ca un giuvaer de neegalat, iar ceilalți doi “preoți” (Ilie și Spiridon) au căzut treptat în dizgrația fățișă a Mihaelei. Nicușor a uzurpat titlul neoficial de protos, deținut până atunci de Ilie Bunea, motiv pentru care între ei a izbucnit un conflict bărbătesc, ațâțat de această “Elena din Troia a Dâmboviței”. Cel mai adesea verbal, dar și cu unele accente contondente uneori, acest conflict s-a dovedit – odată cu trecerea anilor – a fi ireconciliabil. În acest conflict surd, dar deloc mut, Mihaela i-a ținut partea fățiș lui Nicușor, denigrându-l metodic și săpându-l pe Ilie Bunea în fața tuturor adepților pucioși, perseverând în exagerări și chiar falsificând fără scrupule realitatea. Când toți adepții s-au obișnuit să-i vadă zi și noapte pe noii lideri pucioși, acești doi Pat și Patașon, nedespărțiți și neîmpărțiți, neamestecați și neschimbați, lipiți ca marca de scrisoare, Mihaela l-a “cooptat la tron” și l-a avansat pe “Nicușiță al ei” la rangul de “prooroc” și de “arhiereu”, devenind amândoi “cei doi fii unși”, sau “solii lui Dumnezeu care primesc Cuvântul din cer”. Deși Nicolae Nedelcu și-a arătat pe față o ostilitate neîmpăcată față de Ilie Bunea – inclusiv prin exprimarea rostită odată printre dinți, la mare mânie: “ Mai bine îl omoram cu mâna mea! Intram și eu în pușcărie, dar se termina odată cu povestea asta!”, Mihaela susținea sus și tare în fața tuturor pucioșilor că “Nicușor este o biată victimă a răutății, obtuzității și gosolăniei țărănești a lui Iliuță”.
Acest Iliuță – căci așa îl alinta Mihaela, când “îi dădea miere cu lingura”(dar “cu coada lingurii îi scotea mereu ochii”) – n-a putut să suporte la nesfârșit agresiunea concertată a duetului toxic Mihaela & Nicușor, sprijiniți fățiș de grupul lor de acoliți, cerberi fideli până la sacrificiu față de cei doi „frați siamezo-corsicani” (liderii pucioși), așa că până la urmă a abandonat definitiv lupta care devenise inegală și incorectă, și s-a retras la casa părintească din comuna Maluri.

2.-3. Mihaela Tărcuță și-a mutat reședința de la “mănăstire” într-o locație apropiată, pe un alt teren al pucioșilor, unde adepții i-au construit un buncăr subteran pe care l-au numit “legănuț”, dotat cu toate utilitățile moderne, de la telefon, interfon, internet, baie și WC, la încălzire centrală montată în dalele de gresie din pardoseală. Această manevră strategică a avut loc atunci când conflictele dintre cuplul dictatorial Mihaela & Nicușor pe de o parte și Ilie Bunea pe de alta, au atins cote paroxistice. Mihaela voia pe de o parte să evite conflictele tot mai dese dintre cei doi „arhierei” rivali, care se cocoșeau uneori încât disputa lor lua forme contondente, iar pe de altă parte voia să-i dea lui Ilie Bunea o lecție, adică să-i arate că ea și cu Nicușor nu depind de nimeni, sugerându-le și celorlalți adepți că ei nu au nevoie și se lipsesc oricând de „mofturile și comândurile lui Iliuță”. Acest gest avea urmări serioase în ceea ce privește imaginea celor doi lideri pucioși, vis-a-vis de legătura cu „templul” pucios zidit în incinta pe care tocmai o părăsiseră, legătură care acum devenea sporadică. Locația a fost aleasă într-o grădină apropiată, aflată tot în proprietatea pucioșilor, pe care Mihaela a numit-o „Grădina Întâlnirii”și unde s-a mutat împreună cu Nicușor.

Desigur că Mihaela a aranjat lucrurile ca să pară că decizia de a se muta nu-i aparține, ci „este de la Domnul”. În acest sens, ea a fabricat un „Cuvânt” din care reiese clar că hotărârea de a-și muta reședința din incinta „mânăstirii” este „a Domnului”, iar liderii pucioși, cei atât de îndurerați de intoleranța lui Iliuță față de ei, au fost nevoiți să I se supună:

„[...] fiilor. Îmi sunteți atât de dragi când sunteți îndurerați de durerile care bat spre lucrarea Mea cu voi, de v-aș lua și v-aș face un legănuț între pământ și cer, ca să vă legăn Eu în el cu îngerașii Mei cei mângâietori din cer și de pe pământ de lângă voi. Dar de peste tot Mi-e greu să pot aceasta, să vă fac legănuț și să vă mângâi în mângâieri ca să-Mi pot Eu mângâia de la voi durerea Mea cea grea pentru lucrarea Mea, pentru lucrul cel greu de lucrat al venirii Mele de la Tatăl pe pământ acum, la sfârșit de timp, și de început nou, fiilor îndurerați. Mă tare doare de voi! Nu știu cum să vă mai mângâi, să vă fac legănuț, între pământ și cer să vi-l fac, și să pun îngerași să vă legene pe voi, că-Mi sunteți așa de dragi când purtați în voi durerile Mele care bat spre lucrarea Mea cu voi!” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, 21 septembrie 2002)
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cetatea Noul Ierusalim idealist Calugarul 12 18.01.2013 11:13:01
Mesaj,propunere TEOLOGUL Generalitati 45 08.01.2011 12:16:34
Fenomenul Noul Ierusalim de la Pucioasa mihailt Secte si culte 2319 30.07.2010 23:36:37
un mesaj frumos The_Fallen Generalitati 1 14.07.2010 22:22:29