Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.11.2010, 14:38:01
Daniel777 Daniel777 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de clujeanul33 Vezi mesajul
I-am ascultat un interviu si i-am citit si cartea , cea cu 2 mil de km in cautarea adevarului.. Insa ceea ce mi se pare esential este ca dupa ce a ajuns la ortodoxie , el in continuare prezinta celalate religii si secte nu ca pe niste erezii (cum ar fi normal), ci ca pe niste experiente din care a avut ceva de invatat. Ori, iertati-ma, dar ce sa inveti de la diavol?!
Si inca ceva.., in interviul ce l-am auzit la Radio Romania Actualitati si pe care o parte l-am inregistrat, spunea ca fiind la Man Lupsa din Alba se impartasea zilnic, iar asupra acestui aspect mari duhovnici ai tarii ne povatuiesc cu totul altceva...
Marturiile lui din carti si din interviuri mi se par total proortodoxe.Ceea ce vi se pare dumneavoastra ca ar sustine celelalte religii nu este conform cu adevarul ,din mai multe motive.

1.Doua milioane de km in cautarea Adevarului,tocmai asta vrea sa insemne,faptul ca a cautat atat de multi ani adevarul in celelalte religii si nu l-a gasit,iar spre final a gasit ortodoxia,care este Adevarul.
2.Faptul ca prezinta cu intelegere si simpatie unele persoane protestante sau catolice,se datoreaza faptului ca el a trait multi ani in acest mediu,si a avut prieteni din aceasta zona.Nu s-a nascut si nici nu a trait intr-o tara ortodoxa.Cu atat mai remarcabil este faptul ca este ortodox,el acum stand in Elvetia...
3.Inca o data in cartea Zei,idoli ,guru arata inselatoriile cu care vin celelalte religii,si chiar un profesor de religie caruia i-am imprumutat cartea a spus ca i-a folosit ca material didactic.

4.La Lupsa este o realitate,ca acolo calugarii se impartasesc in fiecare zi,iar el fiind oaspete acolo,s-a impartasit laolalta cu ceilalti.Sa credem ca staretul de la Lupsa,o manastire cu program athonit,a avut suficient discernamant daca a permis ca sa se impartaseasca si Klaus impreuna cu ceilalti.

Pentru impartasire are si binecuvantarea duhovnicului sau,care este de la manastirea Essex.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
VAI VAI CE AM AUZIT emanuel2007 Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 212 18.10.2008 22:28:55
Am auzit de un film fain! fratia Stiri, actualitati, anunturi 4 07.08.2008 20:21:45
Ati auzit de ... eternetyz Stiri, actualitati, anunturi 5 28.02.2007 16:25:06