![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=costel;309063]Cand vorbim de necazuri, este important sa nu cadem in deznadejde, ci sa ne punem toata increderea in El: "In lume necazuri veti avea; dar indrazniti, Eu am biruit lumea" (Ioan 16, 33). Cred ca e mai important sa nu cerem lui Dumnezeu raspuns la intrebarea de ce sunt prezente in viata noastra necazurile, ci rabdare in a le trai cu barbatie. Sa nu uitam ca pe unii Dumnezeu ii cheama la Sine prin bucurii, iar pe altii prin necazuri.
D-zeu, accepta raul in viata noastra pentru a ne schimba, doar duoa un necaz, omul gandeste mai repede la D-zeu!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Imi pare rau pentru tine ionut,ai intr-adevar multe necazuri,orfan,sarac fara niciun ajutor,fara nimeni care sa te iubeasca si sa te pretuiasca,nu are rost sa-ti spun ca si eu am
necazurile mele insa nu asa grele ca ale tale,roaga-te la Maica Domnului sa te ajute si nu te indeparta de biserica orice ar fi, Doamne Ajuta! |
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiu ce ai cu preotii? simt un spirit de caterinca in postarea ta. daca e adevarat tot ce zici, atunci e grava treaba, pentru ca singurul care te poate ajuta e numai un preot. si cum tu ii urasti nu stiu ce sa te sfatuiesc... roaga-te neincetat, sau si de rugaciune ti-e teama? citeste din psaltire... Doamne ajuta.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citesc din Psaltire, sa stii ca citesc sa-i bata Dumnezeu pe toti aia care mia-u facut mie rau, idee n-ai cu cata patima citesc din Psaltire! De altfel, iti zic ca sunt pasionata de psalimii lui David. Trebuie neaparat sa-i aprofundez. Nu mi-e teama de rugaciune, sa stii, din contra nu m-am pus inca serios pe rugat pt. ca stiu ca si cand ma pun, dracu ii ia pe toti aia care ma necajesc inclusiv pe aceste satane in sutane, cateva din ele, nu toate. Pt. cativa preoti am un pios respect! |
|
||||
|
||||
![]()
Poate mesajele tale sunt oarecum la caterinca,insa furia pe care o exprimi aici nu este...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Mai frate de unde am venit eu nu toti reusesc
cand stai la gramada si ai un anturaj de sute d e copii credema ca nu au cum toti s areuseasca si nu e vb numai de scola aici credinta daca ar fi la oameni ca inainte si interesele materiale si financiare si trupesti mult mai putine iti spun ca multi cresti ar fisi lumea ar fi mai bucuroasa si sar ajuta mai mult crezi tu ca altii faceau scola si uite ca sau casatorit au facut copii si nu uita ca iau crescut in credibnta ceea ce sete celmai important dar mai ai de invatat ca si mine |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
copiii au nevoie de parinti maturi, adulti, educati si pregatiti financiar sa-i aiba. gandeste-te la asta. zona moldovei e destul de trista si asa. |
|
|||
|
|||
![]()
daca in situatia ta te gandesti sa ai copii, eu zic sa te arunci in bahlui de pe acum. nu repeta greseala pe care au facut-o parintii tai. viata nu se reduce la facut copii si pus pirostriile. ci a te autoperfectiona si a lasa ceva util si bun societatii.
copiii au nevoie de parinti maturi, adulti, educati si pregatiti financiar sa-i aiba. gandeste-te la asta. zona moldovei e destul de trista si asa. CUM POTI SA SPUI AS ACEVA UNDE AI CRESCUT IN PADURE ASA DAI TU SFATURI DACA TEAR AUZI PR CLEOPA SAU PR ARSENIE BOCA NU STIU DACA TEAR MAI PRIMI LA EI MAI FRATE PE TIMPURI SARACII NU AVEAU MULTA EDUCATIE SI FACEAU CATE 10 COPII SAU 16 DAR NA CU SOCIETATEA TA AR TREBUIE SA FIM AA BOGATI FRUMOSI SI DESTEPTI CA S AIA O FAMILIE SINCER CE SCOLA AI FACUT SUNT SIGUR CA ALTI OAMENI D EPE ACEST FORUM AU COPII MA SPERII LA CE MESAJ AI TRIMIS CHIAR TE ROG DUTE LA DUHOVIC SI SPUNEI CE AI ZIS ACUM MIE SI TINE MINTE CRESTINESTE POTI FACE COPII LUMESTE POTI DAR DACA AI CONDITII SI INCA CATE CONDTII SI INTERESE |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
vai si amar de cei care repeta greselile parintilor lor si nu invata din acestea. mi-e deja mila de copiii pe care o sa-i ai avand in vedere ca nu vezi rostul educatiei. cred ca mai este loc prin canale pentru aurolaci. stai flexat. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
mai multe rugaciuni | patricia2006 | Generalitati | 6 | 22.08.2012 23:36:27 |
linistea in familie depinde de viata sexuala? | N.Priceputu | Nunta | 96 | 14.12.2011 14:25:40 |
Intrebari(multe)! | UnBaiatCuMulteIntrebari | Generalitati | 15 | 20.02.2011 21:35:00 |
|