![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
2.credinta inseamna indeplinirea legii lui dumnezeu,ptr. ca si iisus hristos a indeplinit legea si proorocii.religia inseamna interpretari diferite ale bibliei,etc. si sunt multe religii 3.dpmdv biblia nu combate in nici un fel stiinta,religiile posibil,nu stiu exact 4.am impresia ca si stiinta se joaca cu x sau y 5.credinta are la baza pe dumnezeu care este vesnic,nu este schimbator. 6.dpdv stiintific "CARE ESTE ROLUL OMULUI PE PAMANT?""DE CE EXISTA OMUL?"
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Da, stiinta se joaca cu multe lucruri, dar pentru a obtine raspunsuri, nu pentru a arata cu degetul la altii. Citat:
Cat despre a doua intrebare, de ce ar exista un motiv, altul decat ca existam pur si simplu? E caracteristic persoanelor religioase sa se considere centrul atentiei zeului lor, si sa considere ca faptul ca exista e un favor fantastic. Eu consider faptul ca exist o consecinta a proceselor chimice si biologice care au avut loc pe Pamant inainte de nasterea mea (deci vreo 4 miliarde de ani) si atat. Ce e nevoie de mai mult?
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
am o singura rugaminte catre tine:in discutiile cu mine te rog sa nu amesteci alte persoane,viata mea nu e condusa de popa sau de duhovnic,iar daca faci referire la aceste persoane, nu este elegant sa le spui,preot,pastor,rabin,etc? da,konijiro,biblia nu e singura carte dar nici darwin nu a fost prezent cand a aparut omul si nici stiinta nu a fost in primul scaun cand a avut loc big bangul. traiesc ca sa mor?atat?urata existenta
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ce crezi ca religia isi pierde din importanta pe masura ce devii mai rational? Copii sunt victime facile pentru religie. Daca religie e atat de buna si, mai ales, are in spate un zeu perfect, de ce trebuie inoculata la o varsta lipsita de aparare? De ce trebuie sa foloseasca idei demne de Capra cu trei iezi ca sa convinga copiii? Pana si un om matur abuzat suficient de mult o ia razna, daramite copii cand aud de iad sau perversiunile din Biblie (ciudat cum Traditie nu a luat atitudine impotriva promovarii pervesitatilor din Biblie). Chiar vrei sa incurajezi asa ceva? 2. implinirea legii lui D-zeu poate insemna crima. Ti se pare ok? Mi-e groaza sa ma gandesc ce se intampla daca D-zeu iti sopteste sa-ti omori copiii pentru ca nu au fost cuminti. 3+4 daca nu stii nu mai emite judecati de valoare cu atata certitudine. Vezi 1 de ex. 5. D-zeu, ca orice idee relativa, daca nu evolueaza, moare. Exact ce se intampla in societatea zilelor noastre. Boboru' a simtim nevoia unui upgrade si a creat noul testament. Acum tineti cu dintii de niste legende grecesti vechi de 2000 de ani. Evident nu o sa credeti ce spun. Mai degraba secularizarea e planuita de masonii reptilieni evrei homosexuali atei (samd vezi discursurile lui Vadim). 6. Daca omul exista ca sa-l slaveasca pe D-zeu atunci si omul si D-zeu si-au ratat menirea. Acuma pe bune, tu sa fi fost fiinta superioara chiar aveai nevoie sa-ti creezi laudatori? Faci un univers intreg dar nu poti fara laudatori? Inexprimabil! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
care ar fi menirea omului pe pamant?sa aiba copii?sa munceasca?murind,omul nu se mai bucura de nimic deci viata a fost in van.e bn asa.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||