Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.12.2010, 21:45:29
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Biserica Ortodoxa trebuie sa le faca pe toate,trebuie sa ne dea de mancare ,trebuie sa fie de acord cu toate pasarile ce ne trec noua prin cap.Daca suntem saraci Biserica e de vina ca isi face ditamai catedrala,daca se implica in politica ,nu e bine ,ce sa caute patriarhul acolo.Orice ar face Bisrica ne sta doar in cap si nu ne lasa sa ne facem de cap.Asa-i?
Vechi 01.12.2010, 21:51:56
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eu_rationez Vezi mesajul
biserica ortodoxa vede cu ochi buni numai cum se vand-cumpara parohiile, examenele, cum sa puna mai repde de o catedrala gigantica si inutila (si amarastenii mor de foame) si cum sa defriseze padurile din domeniile proprii.
Nu neg ca sunt si astfel de lucruri prezente, dar Ortodoxia nu se rezuma la cele mentionate de tine. Dar pana una alta, tema pe acest topic e despre muzica rock.
Vechi 01.12.2010, 21:53:30
Templier Knight's Avatar
Templier Knight Templier Knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.11.2010
Locație: Unknown
Religia: Ortodox
Implicit Salut

Citat:
În prealabil postat de Don_Juan Vezi mesajul
Generalizezi. Cred ca te referi mai degraba la metal. Asa cum este asta (febletea templierului):
http://www.youtube.com/watch?v=9wg7Qf0sYIU

Dar exista in acelasi timp si rock de asta:
http://www.youtube.com/watch?v=FUIb3Q05cfE
Iti place Slipknot ? si Jars of Clay?parca mi ai citit gandurile
Vechi 01.12.2010, 22:17:30
Rearbottoms Rearbottoms is offline
Banned

Data înregistrării: 30.11.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihaelaflorina Vezi mesajul
Nu stiu cum poate fi frumos ceva atat de zgomotos si cu manifestari atat de ciudate si urate...si cum poate cineva sa fie crestin si totusi sa asculte si sa ii placa asa ceva.Sincer nu inteleg.A fi crestin,a merge la biserica,a te ruga Lui Dumnezeu,a cauta pacea Lui,linistea,a iubi si a fi milos,a iubi copii si ai primi in viata ta,nu se pupa cu pantalonii rupti,cu racnete pe scena,cu tot felul de semne,cu betii,cu droguri,cu 666 the number of the beast,cu capete de morti ranjiti...
Bine, si tu ai impresia ca daca cineva asculta rock automat trebuie sa fie un nespalat, cu plete, tricouri negre, nemilos, rau, crud?
Nu ma regasesc in descriere si totusi in mare parte rock ascult.
Nu stii cum poate fi frumos ceva zgomotos? Eu nu stiu cum NU poate fi monotona si pana la un moment dat - plictisitoare - muzica pe care o asculti tu.
Vezi tu, pentru mine totul inseamna diversitate: ascult mai de toate (mai putin manele/populara etc. - sigur, maneaua nu este un gen muzical, e o gluma proasta)
Multi dintre voi, ca si tine, nu stiu ce inseamna rock-ul; atatea melodii sunt rock si nici nu stiti; defapt majoritatea melodiilor care au chitara acustica/electrica sunt rock.
Ia cauta tu frumos Lifehouse si-ai sa vezi ca o sa-ti placa. Au niste melodii foarte "touching".
Ei bine, spuneam de diversitate: nu poti asculta acelasi tip de muzica lenta si plictisitoare "over and over again" - te saturi. Si inca ceva, iti vine s-asculti muzica si in functie de starea ta de spirit actuala.
Asa ca iti pot spune ca ascult cu placere multe genuri de rock: incepand cu Lifehouse si Kutless, mergand pe Goo Goo Dolls, The Fray, continuand cu Three Days Grace, Three doors down, Greenday, Blink 182, si terminand chiar cu Bullet for my Valentine, Escape the fate, In Flames etc.
Sunt doar exemple, de la muzica mai lenta, la cea mai 'brutala'.
N-am sa ma laud ca-mi place Sklipnot, defapt nu prea ascultasem melodiile lor, melodia din link-ul postat mai devreme nu pot sa spun ca mi-a placut, pentru simplul motiv ca nu mi-a zis nimic: nici linia melodica, nici altceva..

Last edited by Rearbottoms; 01.12.2010 at 22:30:52.
Vechi 01.12.2010, 22:24:01
Templier Knight's Avatar
Senior Member

Implicit

Uite ceva care le combina pe ambele ,baietii de la Trooper(imi plac foarte mult cum canta), o formatie romaneasca de heavy metal infiintata in ''95 parca ,in Targoviste ,canta colinda ''Noapte de vis '' intr o biserica , nu va ganditi la ceva ''evil''.Absolut sublim .Sigur o sa va placa.imi aduce aminte de seara de ajun.

http://www.youtube.com/watch?v=XdTNIyE0swU
Vechi 01.12.2010, 22:24:10
eu_rationez eu_rationez is offline
Banned

Data înregistrării: 01.12.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Rearbottoms Vezi mesajul
Bine, si tu ai impresia ca daca cineva asculta rock automat trebuie sa fie un nespalat, cu plete, tricouri negre, nemilos, rau, crud?
Nu stii cum poate fi frumos ceva zgomotos? Eu nu stiu cum NU poate fi monotona si pana la un moment dat - plictisitoare - muzica pe care o asculti tu.
Vezi tu, pentru mine totul inseamna diversitate: ascult mai de toate (mai putin manele/populara etc. - sigur, maneaua nu este un gen muzical, e o gluma proasta)
Multi dintre voi, ca si tine, nu stiu ce inseamna rock-ul; atatea melodii sunt rock si nici nu stiti; defapt majoritatea melodiilor care au chitara acustica/electrica sunt rock.
Ia cauta tu frumos Lifehouse si-ai sa vezi ca o sa-ti placa. Au niste melodii foarte "touching".
Ei bine, spuneam de diversitate: nu poti asculta acelasi tip de muzica lenta si plictisitoare "over and over again" - te saturi. Si inca ceva, iti vine s-asculti muzica si in functie de starea ta de spirit actuala.
Asa ca iti pot spune ca ascult cu placere multe genuri de rock: incepand cu Lifehouse si Kutless, mergand pe Goo Goo Dolls, The Fray, continuand cu Three Days Grace, Three doors down, Greenday, Blink 182, si terminand chiar cu Bullet for my Valentine, There's no sympathy for the dead, In Flames etc.
N-am sa ma laud ca-mi place Sklipnot, defapt nu prea ascultasem melodiile lor, melodia din link-ul postat mai devreme nu pot sa spun ca mi-a placut, pentru simplul motiv ca nu mi-a zis nimic: nici linia melodica, nici altceva..
frate drag, ea nu sta decat in biserica si se roaga pentru pacatosii care asculta variatiunile rock a lui bach a celor de la therion. pana afla cei ca ea ca suntem in mileniul 3, trecem in mileniul 4.
Vechi 01.12.2010, 22:29:14
Templier Knight's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Rearbottoms Vezi mesajul
Asa ca iti pot spune ca ascult cu placere multe genuri de rock: incepand cu Lifehouse si Kutless, mergand pe Goo Goo Dolls, The Fray, continuand cu Three Days Grace, Three doors down, Greenday, Blink 182, si terminand chiar cu Bullet for my Valentine, Escape the fate, In Flames etc.
uite aici video oficial Slipknot-psycholocial

http://www.youtube.com/watch?v=Wws7mnMewPw

celalalt era live
Vechi 01.12.2010, 22:36:03
eu_rationez eu_rationez is offline
Banned

Data înregistrării: 01.12.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Biserica Ortodoxa trebuie sa le faca pe toate,trebuie sa ne dea de mancare ,trebuie sa fie de acord cu toate pasarile ce ne trec noua prin cap.Daca suntem saraci Biserica e de vina ca isi face ditamai catedrala,daca se implica in politica ,nu e bine ,ce sa caute patriarhul acolo.Orice ar face Bisrica ne sta doar in cap si nu ne lasa sa ne facem de cap.Asa-i?

ba nu-mi sta deloc in cap, ca oricum fac ce consider eu ca e corect si decent.

ce ma deranjeaza e ca au pretentia ca din bugetul de stat sa fie platite salariile preotilor (indiferent ca cei care contribuie pot avea sute de confesiuni diferite), sa fie ridicata catedrala cand nu are decat rostul de a inghiti bani care ar putea ajuta sute de crestini in nevoie, si sa le retrocedeze statul roman miile de hectare pt care oricum nu au platit impozit vreodata.
Biserica Ortodoxa Romana este una dintre cele mai corupte si tupeiste. si va mai mirati pe aici ca de ce este atata lume smintita si necredincioasa. fix de aia, ca nu mai exista modele de urmat. vai mama lor cat vor plati toti acesti grasi ce dovedesc lumii ca religia cretina este in pragul falimentului.
prostimea nu are absolut nici o vina.
Vechi 01.12.2010, 23:05:04
Don_Juan's Avatar
Don_Juan Don_Juan is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.02.2010
Locație: Terra, Calea Lactee
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihaelaflorina Vezi mesajul
Nu il pot deschide pe al doilea videoclip.Spune-mi care e numele lor te rog.
La al doilea link era Jars of Clay - I need you.

Citat:
În prealabil postat de Templier Knight Vezi mesajul
Iti place Slipknot ? si Jars of Clay?parca mi ai citit gandurile
De fapt Slipknot nu imi place deloc si am aratat asta intr-un postare anterioara.
Cred ca au atras fani doar prin teribilismul lor (mastile, versurile violente).
Si au o trupa de 9 membri dar in schimb fac o muzica mai proasta decat una de 2 membri (vezi The White Stripes).

In schimb Jars of Clay imi place foarte mult. Ascult toate melodiile lor cu multa placere.

Last edited by Don_Juan; 01.12.2010 at 23:07:05.
Vechi 01.12.2010, 23:16:02
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Templier Knight Vezi mesajul
Uite ceva care le combina pe ambele ,baietii de la Trooper(imi plac foarte mult cum canta), o formatie romaneasca de heavy metal infiintata in ''95 parca ,in Targoviste ,canta colinda ''Noapte de vis '' intr o biserica , nu va ganditi la ceva ''evil''.Absolut sublim .Sigur o sa va placa.imi aduce aminte de seara de ajun.

http://www.youtube.com/watch?v=XdTNIyE0swU
O fi frumoasă melodia dar fără trâmbițe (instrumente muzicale) în biserică.

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Demoness of the rock florin.oltean75 Alte Religii 4 08.10.2011 12:40:57
Este pacat sa ascultam Rock? redandrei90 Generalitati 365 09.07.2010 15:08:36