![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Biserica Ortodoxa trebuie sa le faca pe toate,trebuie sa ne dea de mancare ,trebuie sa fie de acord cu toate pasarile ce ne trec noua prin cap.Daca suntem saraci Biserica e de vina ca isi face ditamai catedrala,daca se implica in politica ,nu e bine ,ce sa caute patriarhul acolo.Orice ar face Bisrica ne sta doar in cap si nu ne lasa sa ne facem de cap.Asa-i?
|
||||
|
||||
![]()
Nu neg ca sunt si astfel de lucruri prezente, dar Ortodoxia nu se rezuma la cele mentionate de tine. Dar pana una alta, tema pe acest topic e despre muzica rock.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu ma regasesc in descriere si totusi in mare parte rock ascult. Nu stii cum poate fi frumos ceva zgomotos? Eu nu stiu cum NU poate fi monotona si pana la un moment dat - plictisitoare - muzica pe care o asculti tu. Vezi tu, pentru mine totul inseamna diversitate: ascult mai de toate (mai putin manele/populara etc. - sigur, maneaua nu este un gen muzical, e o gluma proasta) Multi dintre voi, ca si tine, nu stiu ce inseamna rock-ul; atatea melodii sunt rock si nici nu stiti; defapt majoritatea melodiilor care au chitara acustica/electrica sunt rock. Ia cauta tu frumos Lifehouse si-ai sa vezi ca o sa-ti placa. Au niste melodii foarte "touching". Ei bine, spuneam de diversitate: nu poti asculta acelasi tip de muzica lenta si plictisitoare "over and over again" - te saturi. Si inca ceva, iti vine s-asculti muzica si in functie de starea ta de spirit actuala. Asa ca iti pot spune ca ascult cu placere multe genuri de rock: incepand cu Lifehouse si Kutless, mergand pe Goo Goo Dolls, The Fray, continuand cu Three Days Grace, Three doors down, Greenday, Blink 182, si terminand chiar cu Bullet for my Valentine, Escape the fate, In Flames etc. Sunt doar exemple, de la muzica mai lenta, la cea mai 'brutala'. N-am sa ma laud ca-mi place Sklipnot, defapt nu prea ascultasem melodiile lor, melodia din link-ul postat mai devreme nu pot sa spun ca mi-a placut, pentru simplul motiv ca nu mi-a zis nimic: nici linia melodica, nici altceva.. Last edited by Rearbottoms; 01.12.2010 at 22:30:52. |
|
||||
|
||||
![]()
Uite ceva care le combina pe ambele ,baietii de la Trooper(imi plac foarte mult cum canta), o formatie romaneasca de heavy metal infiintata in ''95 parca ,in Targoviste ,canta colinda ''Noapte de vis '' intr o biserica , nu va ganditi la ceva ''evil''.Absolut sublim .Sigur o sa va placa.imi aduce aminte de seara de ajun.
http://www.youtube.com/watch?v=XdTNIyE0swU
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
http://www.youtube.com/watch?v=Wws7mnMewPw celalalt era live
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ba nu-mi sta deloc in cap, ca oricum fac ce consider eu ca e corect si decent. ce ma deranjeaza e ca au pretentia ca din bugetul de stat sa fie platite salariile preotilor (indiferent ca cei care contribuie pot avea sute de confesiuni diferite), sa fie ridicata catedrala cand nu are decat rostul de a inghiti bani care ar putea ajuta sute de crestini in nevoie, si sa le retrocedeze statul roman miile de hectare pt care oricum nu au platit impozit vreodata. Biserica Ortodoxa Romana este una dintre cele mai corupte si tupeiste. si va mai mirati pe aici ca de ce este atata lume smintita si necredincioasa. fix de aia, ca nu mai exista modele de urmat. vai mama lor cat vor plati toti acesti grasi ce dovedesc lumii ca religia cretina este in pragul falimentului. prostimea nu are absolut nici o vina. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Cred ca au atras fani doar prin teribilismul lor (mastile, versurile violente). Si au o trupa de 9 membri dar in schimb fac o muzica mai proasta decat una de 2 membri (vezi The White Stripes). In schimb Jars of Clay imi place foarte mult. Ascult toate melodiile lor cu multa placere.
"Iată Eu vă trimit pe voi ca pe niște oi în mijlocul lupilor; fiți dar înțelepți ca șerpii și nevinovați ca porumbeii." Last edited by Don_Juan; 01.12.2010 at 23:07:05. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Demoness of the rock | florin.oltean75 | Alte Religii | 4 | 08.10.2011 12:40:57 |
Este pacat sa ascultam Rock? | redandrei90 | Generalitati | 365 | 09.07.2010 15:08:36 |
|