Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.08.2010, 15:03:40
annajanette
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Marius22 Vezi mesajul
Natura nu se afla in mainile omului, cat in mainile lui Dumnezeu. Viata omului nu se afla in propriile maini, cat in mainile lui Dumnezeu.

Dumnezeu l-a pus odinioara pe om stapan peste creatie si peste fapturi. Dar prin pacat, a cazut din demnitate. In multe situatii, omul insusi este stapanit la propriu de cele ale lumii create, prin patimi. De aceea, Dumnezeu a luat din nou in mainile Sale, cele ce erau in putere omului.

Mai mult, Sfantul Simeon Noul Teolog, ne spune ca in urma caderii omului in pacat, natura insasi se revolta, se intoarce asupra acestuia. In acest caz, Dumnezeu este nu cel care provoaca, ci Cel care ingaduie.
caderii omului in pacat de curand prin defrisari si alte lacomii care devasteaza natura, etc, lasati-ma cu adam si eva....ptr ca gata a venit Mantuitorul ne-a rascumparat, insa dupa ce a venit Dansul putem discuta cate si cate s-au mai facut , lacomia la care s-a ajuns prin a face bani folosindu-se i mod distructiv de natura....cate SOS -uri nu sunt trase prin documentare NU MAI DISTRUGETI NATURAAAAA:ex "padurea" de mangrove care este mancarea multor vietati si serveste si ca un dig de aparare impotriva apelor, ca sa nu mai vb de tara noastra, se mira moldovenii de ce sunt inundati: pai dca v-ati taiat padurile? ok sa zicem ca si primaria are vina ei ca nu a facut ceva diguri...
Reply With Quote
Vechi 02.12.2010, 05:42:18
sorinx sorinx is offline
Junior Member

Data înregistrării: 02.12.2010
Implicit Daca diavolul exista, exista si D-zeu!

Tocmai am vazut un film dragutz si la sfarsit cineva spune: daca diavolul exista , fiti siguri ca exista si Dumnezeu si am intrat din greseala aici , dar am ramas placut surprins de discutiile voastre.

Asa ca vroiam sa-mi spun si eu parerea mea ca practic toate posturile sunt niste pareri mai mult sau mai putin reale.

D-zeu este un om ca noi , deoarece s-a spus ca el a facut chipul dupa chipul si asemenarea lui.
Dumnzezeu nu este pretutindeni, nu este in apa sau in mancare cum a spus cineva mai sus, D-zeu si Iisus este langa tine doar cand ii chemi, cand te rogi, cand ii primesti in sufletul tau, daca tu refuzi sa crezi in D-zeu.... atunci D-zeu chiar nu exista pt. tine.
Dupa cum scrie si-n Biblie pe D-zeu il gasesti si-n desert, in piatra, in lemn etc. trebui doar sa te rogi la el.

Parerea mea e ca trebui sa ne luam doar dupa ce e scris in biblie restul cartilor nu zic ca nu-s bune, dar fiecare practic scrie parerea lui despre D-zeu, parerea lui despre anumite parti din Biblie si altele.

Cand va reveni Iisus pentru a doua oara? ....parerea mea e ca atunci cand stiinta va invinge religia.

In rest multe intrebari fara raspunsuri dar atata timp cat exorcizarile sunt dovedite , deci exista "satana" fiti sigur ca D-zeu exista si credeti in el indiferent de situatie.

PS: sunt un tip care nu se omoara cu mersul la biserica asa ca iertati-ma daca gresesc :D
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De ce a vrut Domnul sa-l omoare pe Moise? lorena29 Generalitati 3 23.05.2012 14:43:09
Egalitatea intre Dumnezeu si diavol . Templier Knight Generalitati 10 13.02.2012 20:47:59
Diavol schiop idealist Exorcismul 13 09.10.2010 19:50:45