![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Tocmai am vazut un film dragutz si la sfarsit cineva spune: daca diavolul exista , fiti siguri ca exista si Dumnezeu si am intrat din greseala aici , dar am ramas placut surprins de discutiile voastre.
Asa ca vroiam sa-mi spun si eu parerea mea ca practic toate posturile sunt niste pareri mai mult sau mai putin reale. D-zeu este un om ca noi , deoarece s-a spus ca el a facut chipul dupa chipul si asemenarea lui. Dumnzezeu nu este pretutindeni, nu este in apa sau in mancare cum a spus cineva mai sus, D-zeu si Iisus este langa tine doar cand ii chemi, cand te rogi, cand ii primesti in sufletul tau, daca tu refuzi sa crezi in D-zeu.... atunci D-zeu chiar nu exista pt. tine. Dupa cum scrie si-n Biblie pe D-zeu il gasesti si-n desert, in piatra, in lemn etc. trebui doar sa te rogi la el. Parerea mea e ca trebui sa ne luam doar dupa ce e scris in biblie restul cartilor nu zic ca nu-s bune, dar fiecare practic scrie parerea lui despre D-zeu, parerea lui despre anumite parti din Biblie si altele. Cand va reveni Iisus pentru a doua oara? ....parerea mea e ca atunci cand stiinta va invinge religia. In rest multe intrebari fara raspunsuri dar atata timp cat exorcizarile sunt dovedite , deci exista "satana" fiti sigur ca D-zeu exista si credeti in el indiferent de situatie. PS: sunt un tip care nu se omoara cu mersul la biserica asa ca iertati-ma daca gresesc :D |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce a vrut Domnul sa-l omoare pe Moise? | lorena29 | Generalitati | 3 | 23.05.2012 14:43:09 |
Egalitatea intre Dumnezeu si diavol . | Templier Knight | Generalitati | 10 | 13.02.2012 20:47:59 |
Diavol schiop | idealist | Exorcismul | 13 | 09.10.2010 19:50:45 |
|