![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
A doua parte a mesajului zice ca romanii nu au luptat cu arma in mana impotriva altora pe motive religioase,pe motivul ca cei prigoniti ar fi fost "vrajmasi ai dreptei credinte".
A fost un episcop sau arhiepiscop roman (poate or fi fost si mai multi dar istoric se stie de un episcop/arhiepiscop roman) la Sfantul Sinod Ecumenic I unde a fost vadit arianismul ca erezie. Au fost foarte multi Sfinti romani crestini ortodocsi,acesti au fost aparatori ai dreptei-credinte prin metode care tin de dreapta credinta iar nu prin metode cruciate (care sunt de insuflare draceasca).
|
|||
|
|||
![]()
unde apare anna 21 ...iese circoteca .... scuze ca am fost out of topic :D, dar stramosii s-au luptat pentru dreptul fiecaruia dintre noi de a-si da cu parerea si a se exprima pe forum.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu inteleg fenomenul. Nu inteleg de ce starnesc asa reactii..(adica nici macar user name-ul nu e bun!) |
|
|||
|
|||
![]()
Daca in Italia a fost interzisa aceasta reclama, noi de ce s-o acceptam? Daca nu zicem nimic, se poate intelege ca acceptam orice. Iaca, niste mesaje adresate Patriarhiei si televiziunilor n-ar strica. Nu-i nevoie chiar de cruciade. Dar putina demnitate nu strica, totusi.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu avem nevoie de furci si coase pentru a schimba ceva in tara. Avem calculatoare, conexiune la internet. Putem foarte simplu sa trimitem niste e-mailuri din proprie initiativa catre CNA. Depinde ce intelegem fiecare ca inseamna sa luam "atitudine" ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Este lege in Romania conform careia trebuie sa respecti simbolurile religioase.
Si poti sa invoci legea asta pentru respectiva reclama. Mai anume e vorba de "ofensa publica adusa simbolurilor religioase". http://www.crestinism-ortodox.ro/TEX...Nr489-2006.pdf http://www.culte.ro/DocumenteHtml.aspx?id=1661 "Art. 13. – (1) Raporturile dintre culte, precum și cele dintre asociații și grupuri religioase se desfășoară pe baza înțelegerii și a respectului reciproc. (2) În România sunt interzise orice forme, mijloace, acte sau acțiuni de defăimare și învrăjbire religioasă, precum și ofensa publică adusă simbolurilor religioase. (3) Împiedicarea sau tulburarea libertății de exercitare a unei activități religioase, care se desfășoară potrivit legii, se pedepsește conform dispozițiilor legii penale". Dar nu stiu sa se intrebe un preot duhovnicesc mai inainte de a fi atacata respectiva reclama in instanta.
|
||||
|
||||
![]()
Lucrurile stau si mai prost pe internet. Am aflat azi de existenta unui joculet flash care se numeste "Bible fight" si in care poti alege dintre diferite personaje din Biblie (printre care si Iisus sau Fecioara Maria) si sa incepi sa te bati pe acolo (ca in Mortal Kombat sau Street Fighters).
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului | colaps | Generalitati | 16 | 10.12.2010 21:17:27 |
Reclama, sufletul cui ? | andreicozia | Generalitati | 7 | 19.11.2010 17:42:37 |
Reclama cu covor rosu la AVORT | cozia | Generalitati | 30 | 28.02.2009 17:43:33 |
|