![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Omul de uitat nu uita.. si dau un exemplu. ti s-a intamplat vreodata ca brusc sa incepi sa fredonezi un cantec din copilarie ce credeai ca l-ai uitat? sigur ca da... acum sa revin la partea cu iertatul si cu uitatul... Tii minte pacatul dar nu-l mai vezi ca un pacat ci il vezi cu alti ochi... exemplu... il ierti pe criminal dar nu ai cum sa uiti ce a facut. Nici nu aprobi ce a facut ci pur si simplu te consolezi... alt exemplu.. il ierti pe cel care ti-a furat iubita in tinerete dar cand il vezi nu uiti ce a facut, doar ca acum cand il privesti nu mai esti afectat alt exemplu... il ierti pe medicul care ti-a gresit operatia dar cand revezi nu ai cum sa nu uiti ca poate erai sa dai coltul... Nu ai cum sa uiti ceva ce s-a intamplat..mai devreme sau mai tarziu iti vei aduce aminte... E de ajuns o singura scanteie mica sa-ti aduci aminte.. Victima niciodata nu uita ce i s-a intamplat.. doar calaul uita ce a facut "cand am facut eu asta? " serios asa am facut?" "esti sigur ca eu am facut asta?" " nu se poate sa fi fost eu!", "ma confuzi, nu am fost eu |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dumnezeu iarta, dar nepedepsit nimic nu lasa | George.m | Generalitati | 83 | 26.01.2013 14:22:41 |
Iarta-ma ! | dorinastoica14 | Pocainta | 88 | 31.12.2012 16:21:13 |
Dumnezeu se mai uita la mine? | onyx235 | Generalitati | 10 | 27.12.2009 18:56:43 |
De ce nu pot uita..... | nemra_ka | Generalitati | 3 | 30.11.2008 20:34:42 |
cer oamenii ajutorul lui Dumnezeu?...si dupa uita. | alexa.oni | Generalitati | 10 | 30.12.2007 13:54:55 |
|