Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.12.2010, 21:28:38
nela_27 nela_27 is offline
Member

Data înregistrării: 30.08.2009
Locație: cluj-napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daniel777 Vezi mesajul
Mie mi se pare aceasta scrisoare deschisa catre BOR ,o provocare.
A vrea ca mirean sa arati oglinda societatii de azi,sa crezi ca poti sa indrepti ceva,si sa mai scrii si Bisericii,mi se pare prea mult .Orice e prea mult poate cadea in greseala .

Se dau citate din Sfinti Parinti care au avut cateva cuvinte de spus prin prisma luminarii mintii si sufletului lor,dar nu vad la ei indemnul la atitudine sau la lupta,asa cum se sugereaza in acest topic.

Imi pare bine,ca multi din useri,chiar din cei mai vechi de pe acest forum ,au dat o replica inteleapta,si au spus ca nu asta e modalitatea de a indrepta lucrurile.

Dar se pare ca lucrurile nu au fost intelese.

Iov nu a putut sa indrepte pe fii lui,doar se ruga lui Dumnezeu pentru ei.
Lot traia intr-o cetate a desfrului si nu a luat atitudine,singura lui atitudine a fost sa aiba o viata curata,placuta lui Dumnezeu.

Nu sunt de acord cu astfel de actiuni,as fi insa de acord cu o actiune care sa vizeze schimbarea noastra din interior,a noastra personala,nu a celorlalti.Caci cine suntem noi ca sa judecam pe aproapele nostru? Cine suntem noi ca sa dojenim sau sa dam sfaturi? Am ajuns noi fara de pacat? Astfel de actiuni duc la caderea sufletului...
Sunt de acord cu tine...ne lipseste dragostea cu desavarsire de indata ce, in loc sa privim inlauntrul nostru si sa ne curatam pe noi de pacate,ne preocupam de ceilalti. Doamne, iarta-ne si ajuta-ne sa ne indreptam!

Tags
atitudine, indiferenta

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Va rog haideti sa intindem iar mana mara2008 Umanitare 0 17.12.2010 05:40:54
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului colaps Generalitati 16 10.12.2010 21:17:27
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? tigerAvalo9 Secte si culte 443 04.08.2010 14:38:35
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? tigerAvalo9 Generalitati 5 03.05.2010 14:24:13
Haideti sa ne cunoastem reciproc. Bine v-am gasit. Remus-Emilian Stiri, actualitati, anunturi 3 19.01.2007 23:22:02