![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Știu că nu s-a priceput mai sus despre ce e este vorba...
Păi e vorba despre jegutron îmbrăcat în electron, căci elec vine de la electoratul jinduit prin metodele jignidoliceștii... de către bubulina trândafila... bubulina trandafila... Deci e vorba de curentul jeglectric care ia chip de pui ce joacă la miloagă ca să dea gol cu capul sau cu șpițul... sau când nu se uită albbitrul vrea să o bage și cu mâna dacă se poate, în poartă... pe poarta cea largă... că nu degeaba are ea 7 metri, lățime... și 2,5 înălțime... ci ca să poată intra orice jucător pe care l-a tras curentul golectric. Last edited by vsovivi; 07.12.2010 at 16:34:14. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Păi dragul meu „prieten” prefăcut, nu cumva ești din nou pierdut în spațiu, printre propriile tale nemulțumiri halucinogene, gonflate? „Primul care nu a poftit să arunce primul cu piatra în bubulina trândafila!” Iar tu stimabile electron nemulțumit și mânios care vrea să pună pe alții la respect, ți-am mai zis: trimite-l la mine pe tactu!.. ![]() Iar cu discernământul, s-ar putea să ai nevoie de ceva reamintiri ca să-ți aduci aminte de faptele tale și de vorbele tale total deplasate... ca să nu zic stupide... și de mesajele de atenționare... pline de putoareoare revoltată și știutoare. Auzi la el ce pretenții are stimabilul... boss, cică să fac voia lui și nu pe cea a Domnului. Uimitor deadreptul. Deci e vorba de tact! Și nu de infarct! Stimable, și hai că te iert de data asta, tot eu, și-ți prezint un link, ai grijă că e pentru oameni mari! Last edited by vsovivi; 08.12.2010 at 12:28:52. |
|
|||
|
|||
![]()
Și mulțumesc că m-ai și botezat cu un nume nou: Vasile, dar mielul și vinul nu mi l-ai dat... ci doar așa... ai scornicit dumneata ceva... păi cum o să mă asemăn eu cu Marele sfânt Vasile cel Mare... eu sunt un umil Sandal... care iată e pus de dumneata pe scandal, să nu fie! Iar V-ul de la vsovi nu vine de la Vasile... Ci te-am iertat că m-ai și botezat și am și uitat de patima aprinderii tale ce vine din prostie... te rog să mă ierți, din prostia mea... că am sperat în zadar ca să nu ai patima aia pe care o știi dumneta... și acum iată că e evident că o ai... din moment ce te-ai aprins... nu-i așa?
Și eu cum să te botez ca să fim chit? Hilarion? Sau Billarion?... de la Boss... firește. Dacă nu-ți place o să-ți zic Mișu, de la Mihai. Și-ți dau și o cafeluță dacă tot te-am botezat, o cafeluță de la Vasile... pentru imposibila iubire. Last edited by vsovivi; 08.12.2010 at 12:53:14. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci dragul meu frate și prieten, vs nu vine de la Marele sf. Vasile, ci acolo am pus două inițiale: V. , S. , și uite îți mai fac o dedicație muzicală... din tot sufletul, căci dacă ai încercat să ghicești crezând că ai știii pe Adevărul care ți-ar fi dezvăluit numele meu, iată că n-ai reușit, deci n-ai știut și n-ai ghicit, iar dedicația asta e pentru copii și nu e pentru oamenii mari... e pentru copiii ăia care mai calcă în străchini uneori... stră-chinurile părintești. Last edited by vsovivi; 10.12.2010 at 15:47:48. |
|
|||
|
|||
![]() |
|