![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca ai citit posturile unor alti useri,poate ai observat ca sunt mai multi care nu aproba atitudinea simonei..,nu sunt numai eu...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Oricum sa stii ca nu sunt de acord sa folosim biciul
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Fara violenta ! ( precum strigam la asa zisa revolutie ! )
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Americanii zic GOD. Bun ! Nimic de zis. Dar ce-ar mai fi sa zica G !? Ce s-ar intelege ?!
|
|||
|
|||
![]()
da,fara violenta,cu calm rabdare si pace...
|
|
||||
|
||||
![]()
Da , foarte deacord , cu calm sa atragem atentia si sa-i aducem la dreapta credinta pe cei nestiutori si rauvoitori , fara agresiune fizica si verbala , iar cand gresim sa ne cerem scuze , daca iertare nu putem , sau sa ne oprim macar !
|
|||
|
|||
![]()
Deocamdata insa ,se observa tendinta de agresiune verbala,caci de cea fizica sper sa nu fie vorba.
A atrage atentia cuiva,inseamna deja o mica agresiune,o jignire,chiar daca avem cele mai bune intentii din lume...Omul este o fiinta delicata.... |
|
||||
|
||||
![]()
Chestia asta cu "delicata " , e nascocire a iubirii de sine , iar cand ne iubim mai mult pe noi insine , ne consderam " delicati " , sifonabili . . . Mandria - mandria-mandria ! Cand un parinte ii atrage atentia copilului , e semn de violenta , agresiune , sau mai stiu eu ce ? Unui prieten , unui frate , oare nu-i bine sa-i atragi atentia cand deraiaza , cand greseste ? Sifonabilitatea de care vorbesti , e semn venit din alta parte !
atitudine, indiferenta |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Va rog haideti sa intindem iar mana | mara2008 | Umanitare | 0 | 17.12.2010 05:40:54 |
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului | colaps | Generalitati | 16 | 10.12.2010 21:17:27 |
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Secte si culte | 443 | 04.08.2010 14:38:35 |
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Generalitati | 5 | 03.05.2010 14:24:13 |
Haideti sa ne cunoastem reciproc. Bine v-am gasit. | Remus-Emilian | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 19.01.2007 23:22:02 |
|