Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Homosexualitatea
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.12.2010, 22:56:54
VladCat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Rearbottoms Vezi mesajul
Tu ai incercat sa citesti ce-am scris mai sus? Cum poate sa fie pacat o chestie pe care n-o poti controla? E ca si cum ai spune ca e pacat sa-ti placa de Jessica Alba (mmm.. Jessica :X). Ce poti face in sensul asta?
"Desfrau"? Asculta, pentru tine e desfranare sa fii straight? Ei bine, un homosexual simte pentru un alt barbat, ceea ce un heterosexual simte pentru o femeie. Ce desfrau?

Acu' eu n-as vrea sa iau apararea homosexualilor, am si spus ca ma dezgusta chestia asta. DAR TOTUSI, nu e vina lor - si mi se pare de-a dreptul hilar sa vad oameni care incep: "ia uite pacatosul, e homosexual", de parca el a vrut sa fie homosexual.. Si chiar presupunand ca exista homosexuali crestini, si le e rusine, si refuza sa aiba vreo relatie cu cineva: pana la urma, oricat ar nega, ei tot homosexuali sunt, dar in mod pasiv.
daca admir frumusetea Jessicai Alba si imi doresc SA O CUNOSC iar cunoscand-o imi doresc sa fiu cat mai apropiat de ea, sa avem o comuniune cat mai stransa care poate fi aprofundata si prin relatii fizice e o chestie....daca nu o cunosc si imi doresc SA O COMSUM, eventual in toate felurile posibile (desi unul e "suficient") e alta chestie........homosexualitatea intra la capitolul degenerari ale acelei "pofte de comsum"....nu ca nu ar fi degenerata din start...te-ai astepta ca femeile chiar atee fiind sa aiba o intelegere intuitiva mai ridicata cand vine vorba de relatiile fizice

Last edited by VladCat; 03.12.2010 at 23:01:33.
Reply With Quote
Vechi 03.12.2010, 23:03:24
Rearbottoms Rearbottoms is offline
Banned

Data înregistrării: 30.11.2010
Implicit

... what?

Exemplul cu Jessica Alba a vrut sa sugereze ca o actiune involuntara nu poate fi sanctionata asa drastic cum faceti voi.
Uite alt exemplu: Imi place gemul de prune. Daca ar fi pacat, cu ce as fi eu de vina? Sa zicem ca ma abtin din a manca gem de prune, dar tot o sa-mi placa si o sa-mi saliveze gura cand am sa vad.
Ba chiar mai mult, de ce amicului meu Costica ii place gemul de caise, si poate manca oricat? Eu tre' sa ma abtin si chiar si asa fac un pacat (pentru ca desi ma abtin, tot iubitor de gem de prune sunt). Costica e bine mersi cu gemu-n gura si ajunge fix in rai.

Suna bine?
Reply With Quote
Vechi 03.12.2010, 23:40:07
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
... what?

Exemplul cu Jessica Alba a vrut sa sugereze ca o actiune involuntara nu poate fi sanctionata asa drastic cum faceti voi.
Uite alt exemplu: Imi place gemul de prune. Daca ar fi pacat, cu ce as fi eu de vina? Sa zicem ca ma abtin din a manca gem de prune, dar tot o sa-mi placa si o sa-mi saliveze gura cand am sa vad.
Ba chiar mai mult, de ce amicului meu Costica ii place gemul de caise, si poate manca oricat? Eu tre' sa ma abtin si chiar si asa fac un pacat (pentru ca desi ma abtin, tot iubitor de gem de prune sunt). Costica e bine mersi cu gemu-n gura si ajunge fix in rai.

Suna bine?

Si totusi, sunt persoane care au renuntat la gemul de prune si au ales gemul de caise cu ajutorul rugaciunii, cu sprijinul duhovnicului si al sotiei...
Reply With Quote
Vechi 03.12.2010, 23:48:18
Rearbottoms Rearbottoms is offline
Banned

Data înregistrării: 30.11.2010
Implicit

Nu-ti doresc sa ajungi in situatia de a fi nevoita sa-ti urmezi propriile sfaturi...
In fine, ma las batut.
Reply With Quote
Vechi 03.12.2010, 23:58:20
florinbrasov0 florinbrasov0 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2008
Implicit

Cititi aici despre vindecarea homosexualitatii http://www.homosexualitate.ro
Cane are urechi de auzit sa auda.

Legat strict de topic: este esential ca sa va botezati pentru a traim Ortodoxia. Si este adevarat ca avem toti o misiune pe paant si ca mantuirea noastra depinde de ceea ce facem pentru Dumnezeu, pentru noi si pentru ceilalti.

Cam toate situatiile necesita indelunga rabdare, pentru ca trebuie sa ne schimbam pe noi insine(in bine evident) si astfel vom avea influenta asupra celorlalti.

Sa nu amanati prea mult sa va botezati pentru ca aici este o capcana foarte vicleana a vreajmasului.
Dumnezeu sa va ajute!
Vechi 04.12.2010, 00:02:06
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
Nu-ti doresc sa ajungi in situatia de a fi nevoita sa-ti urmezi propriile sfaturi...
In fine, ma las batut.
Am omis sa precizez ca principalul ajutor este de la Dumnezeu!
Reply With Quote
Vechi 04.12.2010, 00:32:18
VladCat
Guest

Implicit

Citat:
... what?

Suna bine?
scuze pt confuzia facilitata de nickul unisex
revenind la exemplul tau...sa inlocuim gemul de prune cu zaharul...daca iti place zaharul nu e pacat...poate sa iti saliveze gura pana te dezhidratezi dar daca te abtii sa mananci nu e pacat :)......nici amicul Costica nu are voie sa manance zahar si e imposibil sa fie si in rai si cu zaharul in gura....si tu si amicul Costica si orice locuitor al planetei asteia daca se abtine suficient de mult timp va avea acces la crema de zahar ars, va intelege de ce nu trebuia sa manance zaharul inainte sa fie prelucrat si se va intreba amuzat cum oare a fost posibil sa fie gata sa renunte la crema de zahar ars ca sa manance zaharul.....si va ajunge in rai cu crema de zahar ars in gura

oricum metafora e slaba....pentru ca diferenta dintre lucrurile la care renunti (si care desi iti faceau placere iti faceau si enorm de mult rau) si ceea ce primesti in schimb este atat de mare incat nu poate fi exprimata in cuvinte...e inefabila...nu ca diferenta dintre zahar si crema de zahar ars :))

Last edited by VladCat; 04.12.2010 at 01:24:19.
Reply With Quote
Răspunde